Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 211
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Купих тази палитра наRevolution
,много красиви цветове ,много добре се нанасят и си издържат прилично дълго време.
Ноооо , няколко минути след нанасянето им започва едно дразнене ,щипане много неприятно ......
С какво ги правят продуктите тази марка?
Преди бях взела една палитра /коректор и като за първи път използвах всички цветове и ми се обрина цялото лице Confused
Сега рискувах и взех тази палитра и пак същата работа -проблеми..., оне няма обриви
А точно тези цветове в мат не намирам в бюджетна палитра.

# 376
Аз съм мноооого доволна от тези
Скрит текст:
Доближават се до цветовете, които търсиш. Не всички са мат, но.. пълно щастие няма. (И аз не харесвам блестящи сенки)
Но аз и алергични реакции или обриви не съм получавала от декоративна козметика (освен от ФДТ).
Просто смятам, че тези палитри на Римел са може би най-добрите сенки от дрогерийния клас козметика.

# 377
На Revolution имам incredible палитрата. Не ми дразни на очите и цветовете са трайни. Може би е до партида. Аз съм в търсене на единична блестяща-нюд сянка.🙄🤗

# 378
Препоръчайте ми бюджетен балсам за къдрава коса и термозащита, от които сте доволни!

# 379
  • София
На Revolution имам incredible палитрата. Не ми дразни на очите и цветовете са трайни. Може би е до партида. Аз съм в търсене на единична блестяща-нюд сянка.🙄🤗
На Essence имаше такива по едно време,а също и на флормар.

# 380
Купих тази палитра наRevolution
,много красиви цветове ,много добре се нанасят и си издържат прилично дълго време.
Ноооо , няколко минути след нанасянето им започва едно дразнене ,щипане много неприятно ......
С какво ги правят продуктите тази марка?
Преди бях взела една палитра /коректор и като за първи път използвах всички цветове и ми се обрина цялото лице Confused
Сега рискувах и взех тази палитра и пак същата работа -проблеми..., оне няма обриви
А точно тези цветове в мат не намирам в бюджетна палитра.

С три вида парабени, коита са алерген за доста хора. Карминът (червен пигмент) също е доказан алерген. Но ако нямаш алергия към други червени сенки, надали е от него. Остават парабените.

# 381
Препоръчайте ми бюджетен балсам за къдрава коса и термозащита, от които сте доволни!
Аз съм доволна от оранжевата серия на Balea Professional. В момента ползвам шампоана, спрея, крема и пяната, като крема го ползвам точно като термозащита - определено има разлика, когато съм с него и без.

Препоръчайте ми хубав лилав кайал за водната линия. Загледах вчера на Тренд ит ъп в ДМ, че бяха и намалени, ама с тоя тънък писец се притесних да не се счупи бързо, а и ми беше неудобно да пробвам колко е мек, ако няма да купувам. Иска ми се по-мек молив, защото на стик не намирам никъде.

# 382

Имаше много интересни единички в магазина на Никс на Витошка. Аз си купих един цвят, доволна съм, но не излизат изгодно, следващ път бих си взела поне двойка, много по-евтино излиза

# 383
Аз съм мноооого доволна от тези
Скрит текст:
Доближават се до цветовете, които търсиш. Не всички са мат, но.. пълно щастие няма. (И аз не харесвам блестящи сенки)
Но аз и алергични реакции или обриви не съм получавала от декоративна козметика (освен от ФДТ).
Просто смятам, че тези палитри на Римел са може би най-добрите сенки от дрогерийния клас козметика.
Супер палитра  Heart Eyes Цветовете ,които търся са  мат  Party Мноооого благодаря за предложението ,аз съм в Германия и тук не предлагат Римел ,но ще я издиря по интернет ,ако има някакъв номер или име по което да търся ще е супер.

С три вида парабени, коита са алерген за доста хора. Карминът (червен пигмент) също е доказан алерген. Но ако нямаш алергия към други червени сенки, надали е от него. Остават парабените.

bouquet,полезно инфо за мен

# 384
Артемис, това са само догатки. Направи си тест за алергия, за да знаеш кои точно съставки да избягваш.

# 385
  • Deutschland
Артемис, от Росман ли си купи палитрата? Аз все търся в лилавата гама и все удрям на камък Sad

# 386
Аз мога да препоръчам някоя от тези като подобна цветова гама, може би Delicious или Life's a peach: https://www.fragrancedirect.co.uk/w/w7/?prefn1=productType&s … &listing=true
Реплики са на Anastasia Beverly Hills. Много ги хвалят, аз си взех Dusk till down палитрата и наистина са много трайни и пигментирани. Обмислям за есента да си взема някоя от горните две, които са с по-червеникави нюанси, но сега тази ме устройва, лилавото е страхотно и в матовия и в блестящия вариант.

Фрау, лилави си взех на същата марка W7 от серията Naughty nine варианта Bangkok nights. Те пък са реплики на сенки на МАС, но още не съм ги разносвала и не мога да кажа как са. Иначе на ревютата доста ги хвалят.

# 387
Артемис, от Росман ли си купи палитрата? Аз все търся в лилавата гама и все удрям на камък Sad
Да ,от Росман имаше заредени всички палитри на марката.

Kati_v много благодаря за предложението ,докато не намирах палитра в тази гама ,сега ще се налага да го мисля и да избирам  Grinning.......трудна задача
Можеш ли да сравниш като качество палитрите на Римел с тези W7  ,защото като цветове и двете ми харесват .

А при мен може да излезе друг проблема ,да не е от сенките ,от коректора който използвам като база .
Днес в бързината сложих  коректора и не се стигна до сенки и осетих същото щипкане и дразнене .
Или коректора вече е за боклука или е раздразнена кожата сега и всичко  й дразни.
Ще докладвам след известно време ,като открия конкретния вредител. Simple Smile

# 388
Някой пробвал ли е хайлайтър от магазините по левче?
Искам да опитам възможно най-евтиния Grinning
Може да потърся и в Джъмбо...

# 389
  • Sofia
Аз не бих пробвала от страх да не се обрина. 😬 Ти си смела. 😃

Общи условия

Активация на акаунт