Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 063
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
На Хималая съм ползвала единствено почистващата маска с каолин за мазна кожа и съм много доволна от нея!

# 631
На Хималая пастите за зъби са много хубави и от години ги ползвам. Гел за измиване също съм ползвала, но не ми допадна и не купих повече.

# 632
За избелване на зъби само и единствено ELGYDIUM с микропулверизирана сода бикарбонат,която не уврежда емайла.Ама май не е по темата,въпреки че не е много скъпа,около 9 или 10 лева.

Ако става въпрос за пастата им за зъби преди години я бях ползвала, но и от нея не видях ефект доколкото си спомням.

# 633
  • Sofia
Тази черна пудра, която май си е чист активен въглен на прах, не е нещо специално, аз също съм я ползвала. Карбон Коко беше марката, още не беше нашумяла толкова в България въпросната пудра.
Имам чувствителни зъби и венци и много ги разраняваше, затова спрях да я ползвам, но имаше някакъв избелващ ефект.
Мое лично мнение е, че скапва и емайла, но не съм специалист.
Какво ще кажете за обикновената сода за избелване?
На Хималая пастите не видях особен ефект, макар че доста време ги ползвах. Simple Smile
Ползвала съм измивния с нийм. Не беше лош, но според мен трябва да се комбинира с нещо, за да има повече ефект.
Хималая преди бяха много ефективни и хубави, но като всяко друго нещо, което започне да се ползва широко и го развалят. Simple Smile

# 634
Бихте ли ми препоръчали околоочен крем? До сега не съм използвала, на 26 съм и си мисля, че май е време на започна.

Препоръчвам ти околоочния крем на Ziaja с Маслина. За него няма ограничение за възрастта.

Скрит текст:

# 635
  • Бургас
А аз ти препоръчвам околоочния на Биодерма,малко не е за тази тема,но ми е любим.Лек,приятен,хидратира добре при мен,за твоята възраст мисля е много подходящ.Биотенския с нар също е страхотен и бюджетен вариант,глас за него и от мен.

# 636
страхотно кремче ,изненадващо за парите си.Попива добре и омекотява ❤🥰

# 637
Моите любими околоочни са на Биотен с хиалурон и мъжкият на Балеа. Биотенският май ми идва тежък за лятото, но рол-онът на Балеа е много лекичък и приятен.

# 638
  • на земята
Моля да ми препоръчате молив за вежди,който да издържа и да не се размазва в летните дни,тоест в горещините.
От доста време търся,пробвах няколко,но уви не намирам това което да ми допадна.
Размазват се.Предпочитам да е по твърд,може би ще е по ефикасен в жегата.
Благодаря ви!Успешни покупки на всички!

# 639
Моля да ми препоръчате молив за вежди,който да издържа и да не се размазва в летните дни,тоест в горещините.
От доста време търся,пробвах няколко,но уви не намирам това което да ми допадна.

Вземи си боя за вежди.Ефектът ще издържи поне няколко дни.Лятото използвам предимно боя и съм много доволна.
А някой да е пробвал maybelline tattoo brow ?

# 640
  • на земята

Вземи си боя за вежди.Ефектът ще издържи поне няколко дни.Лятото използвам предимно боя и съм много доволна.
Каква боя,малко повече инфо ако може?

# 641
  • София
Petyovaa, какъв е аромата на лосиона на Виктория Сикрет?

# 642
Скрит текст:

Каква боя,малко повече инфо ако може?

Използвам тази и съм много доволна като трайнст и като ефект.Кафявото стои много естествено.
В опаковката има малко контейнерче и апликатор.Нанасянето не е особено трудно, аз винаги имам под ръка мокра кърпичка за корегция. Удобно е, особено лятото и в жегите, и за плажа.
Скрит текст:

# 643
Paloma89,  в ДМ или Лили има ли я тази боя за вежди?

# 644
Paloma89,  в ДМ или Лили има ли я тази боя за вежди?

Не, аз я купувам от квартален магазин.

Общи условия

Активация на акаунт