Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Тра-ла-ла
Мда, вчера имаше 90 приятели, днес 168, като новите попълнения са все жени. Ти да видиш!
Брей! Той да не вземе да се похарчи, докато тук го одумваме.  Laughing
А фейс контролът вкъщи? Коя ли ще пусне? Laughing Laughing Laughing

Аз ви казах, че разни лели съжаляват, че не били на мястото на Василена, вие не вярвате. Днес стената му пълен потрес 🤡
Да не си му и ти в "Приятели"? Ааааа? Laughing

# 421
Майка ѝ беше писала някъде , че нещата били едва ли не много нагласени.

То ясно, че има доза режисьорска манипулация, ама тя трябваше да се усети сама. И сега реве вкъщи и се тръшка. Горкото ѝ детенце. На какви неща се налага да стане свидетел.

w00x, какво искат жените, че ми стана интересно?

# 422
Форчо ще е големият победител в шоуто, 100% ще намери някоя състрадателна мома да му ближе раните Laughing

# 423
Даже може и пари за нова кола да му съберат 🤣
Той всъщност казва, че е голямата жертва. Но не е сам в това нещастие.

# 424
  • софия
Аз ви казах, че разни лели съжаляват, че не били на мястото на Василена, вие не вярвате. Днес стената му пълен потрес 🤡
Да не си му и ти в "Приятели"? Ааааа? Laughing
Само тайна почитателка, щото много мъйъ срам 😳
Сладичък той , шушко мамин златен Kiss
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 20:15 от zvаnchе

# 425
  • София
Форчо ще е големият победител в шоуто, 100% ще намери някоя състрадателна мома да му ближе раните Laughing
Ако не друго, поне ще се поцелува... гОркия... че  така напираше... Joy

# 426
  • софия
Дано е В устата, че иначе не се брои.

# 427
Гледам сега във фейса, майката писала под 1 коментар на някакво момиче да гледало по-нататък и всичко щяла да разбере. Значи и тя продължава да защитава дъщеря си и да намира поведението и за нормално. Ок, може по-нататък и онзи да си показва, че не е много читав, но тук става въпрос за възпитание! Още при първата среща да прави грозни муцуни и да сгърчва нос.. после изцепките "ооо, аз на такава кола няма се кача", как тя била принцеса, а той нз си какъв. Че ако бил зъболекар и нз си какъв богаташ щяла да преглътне шкембето му.. абе цялостното и грозно поведение не е нормално за начало, поне според мен. Не случайно цяла България се възмущава и и се пресмива. За да ти се смеят масово хората има защо. И нормално в следствие на това и онзи да обърне палачинката. Даже човека има голямо търпение предвид лиготиите и. Нагла, проста, грозна и лигава.
И някак си се опитват да я изкарат жертва? Какъвто и е да е той, ако тя е една дама няма да се държи по този начин. А ще излезе от ситуацията с достойнство.

# 428
Майка ѝ беше писала някъде , че нещата били едва ли не много нагласени.
То ясно, че има доза режисьорска манипулация, ама тя трябваше да се усети сама. И сега реве вкъщи и се тръшка. Горкото ѝ детенце. На какви неща се налага да стане свидетел.

Колко пък да е нагласено? Няма как да се монтира цялата помия, която тя изля по него. Това си бяха нейни думи казани от нея. Монтаж е само подписването и то се усети - зора беше да се подсили и подчертае факта, че тя и приятелите й не го харесаха.

Интересно - на сватбата майка й се червеше от срам, че дъщеря й е възпитана толкова зле, пое цялата отговорност за нейното поведение и какво ли още не, а сега седна да я защитава. Ясно е колко е била искрена на интервюто

# 429
  • София
Да не би и систъра да реши да сподели компанията ни!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
Там е работата, че и двамата са жертви. Предаването извади на показ всичко, което носят в себе си. Ужасно е.
Фори вече е уреден, спокойна съм за него и не го мисля, ами Василена?

# 431
Аз не вярвам тези във фейса да са го добавили, защото много го харесват.Просто сеирджийки, видяли са че пише и да не изтърват нещо.

# 432
Обаче Форито, маминка и систър хич нямат вкус за обзавеждане...

Скрит текст:

# 433
  • София
Там е работата, че и двамата са жертви. Предаването извади на показ всичко, което носят в себе си. Ужасно е.
Фори вече е уреден, спокойна съм за него и не го мисля, ами Василена?
Като се замисля, дали Василена не е голямата печеливша от тази ситуация? Ще се види отстрани... ще попрочете... и ще преживее катарзис... надявам се!

# 434
Ейййй. Няма изчитане,влизам да видя какво става и хоп нова тема с 30страници ейййй таз Василена много ви е разгорещила...

Общи условия

Активация на акаунт