Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Защото човек не си гледа г*з@ само сега, а мисли и за утрешния ден. Има някакви амбиции, мечти. Той иска жена, иска семейство, иска да е мъжът в това семейство. Кво прави като ги срещне? Ще каже "Чакайте, да ми дойде мерака да се развивам и тепърва да си търся по-платена работа"? Дори и да не е "тази принцеса". Нали може да срещне друга жена?
Искаш да кажеш сега че той с 1000лв заплата и тя с 1000 лв и общо 2000лв доход няма да могат да издържат дете ли?! Не едно а три могат да издържат.
Хайде по полека с изискванията. Ромите как имат по 6,7 деца и оцеляват без да имат никакви доходи?
Ние нямаме роми в нашия град, но знаеш ли тук в провинцията веднага давам пример колко много българи мои приятели млади двойки които имат дете на по 2,3 години, мъжа е готвач, жената сервитьорка, всеки взима по 600 лв заплата, общия им доход на двамата е 1200 лв и оцеляват. И детето гледат и кола имат. И живеят щастливо.
Вярно не са кой знае какви пари, просто такива дават тук в провинцията, но двойката оцелява и бебето гледа и не се оплаква. С по 600 лв заплати. Живеят щастливо и са доволни от живота.
Ще запишат детето си след 18 години и в университет...семестрите у нас не са скъпи, тъй че хората се оправят и с тукашните заплати. Които са доста под 1000лв. Затова някак си не вярвам че тия в София с цели 2000лв общ доход няма да успеят...

пп. и понеже добре разсъждаваш, да те попитам.....
Сега тия млади двойки които живеят навътре в страната и имат деца и взимат около 600 лв заплата всеки, какво да правят? Да се откажат от децата си ли? И да се бесят.
Или пък да емигрират всички в купом в София или в чужбина?! За по високи заплати... И в провинцията да не остане никой да живее??
Кое от двете препоръчваш???

пп2.
За такива като Василена е подходящ един стих на Дамян Дамянов:
"Що още искаш, лакомнико смъртен?
Тъй малко ти е нужно да си сит-
отвънка- залък хляб, мечта- отвътре!
И нищо друго. Другото е смърт,
лъжовна лакомия, празна жажда.""

Просто някои хора и толкова не взимат. А неговите 1000 все пак е добре. И изглежда сериозен мъж а не някакво леке. Приема и детето й.

# 436
Преди 4-5 години, докато все още работех в офис, засичах почти всеки ден Фори в района на Симеоновско шосе в София. Явно работеше някъде около офиса ми. И тогава ми беше смешен, и сега е.

Василена също е супер нелепа.

Смях да става... Grinning

# 437
Искаш да кажеш сега че той с 1000лв заплата и тя с 1000 лв и общо 2000лв доход няма да могат да издържат дете ли?! Не едно а три могат да издържат.
Хайде по полека с изискванията. Ромите как имат по 6,7 деца и оцеляват без да имат никакви доходи?
Ние нямаме роми в нашия град, но знаеш ли тук в провинцията веднага давам пример колко много българи мои приятели млади двойки които имат дете на по 2,3 години, мъжа е готвач, жената сервитьорка, всеки взима по 600 лв заплата, общия им доход на двамата е 1200 лв и оцеляват. И детето гледат и кола имат. И живеят щастливо.
Вярно не са кой знае какви пари, просто такива дават тук в провинцията, но двойката оцелява и бебето гледа и не се оплаква. С по 600 лв заплати. Живеят щастливо и са доволни от живота.
Ще запишат детето си след 18 години и в университет...семестрите у нас не са скъпи, тъй че хората се оправят и с тукашните заплати. Които са доста под 1000лв. Затова някак си не вярвам че тия в София с цели 2000лв общ доход няма да успеят...

Виж сега, объркал си мястото, където да ги пишеш тези глупости. Тук е форум БГ МАМА. От името е ясно, че е пълен с родители отглеждащи деца и знаещи колко струва гледането не само на децата, но и на цялото семейство. Така че тези лафчета, че е нормално един мъж да работи за 1000 лв на месец не са за тук. Пробвай в Тийн проблем - там са на възраст, на която може и да повярват, поради липсата на опит

# 438
Всъщност кой е казал, че Фори взима 1000лв, може и повечко да са...

agios, хич не си в час, да знаеш. Grinning

# 439
Да бе- готвач- 600, как пък не. Те чираците им вземат повече.

# 440
Сега разбирам защо не искаше детето й да присъства на сватбата.

# 441
Разбира се, че е важен външния вид. Но пък трябва да ви кажа, че докато опознавам хората в даден момент външния им вид(в моите очи) се променя спрямо личността им. Не ви ли се е случвало грозноват човек да ви стане симпатичен с времето, опознавайки ги го и откривайки в него невероятни черти?

Случавало ми се е, но чак да се влюбя, не. Но като цяло си права, ето ако Василена имаше много готин характер повечето хора нямаше да я наричат кон Mr. Green .

# 442
Но като цяло си права, ето ако Василена имаше много готин характер повечето хора нямаше да я наричат кон Mr. Green .

Тя визията и е като на кон. Характера е, по скоро на пуйка.

# 443
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.

# 444
Там е работата, че и двамата са жертви. Предаването извади на показ всичко, което носят в себе си. Ужасно е.
Фори вече е уреден, спокойна съм за него и не го мисля, ами Василена?
Като се замисля, дали Василена не е голямата печеливша от тази ситуация? Ще се види отстрани... ще попрочете... и ще преживее катарзис... надявам се!
Да, и преди казах, че случката е повод да погледнат в себе си и да се видят отстрани, но не мисля, че ще успеят да го направят.

# 445
Да бе- готвач- 600, как пък не. Те чираците им вземат повече.

В провинцията масово взимат толкова.

agios,аз също живея в провинцията, но честно казано наистина не познавам хора,които им е лесно и се оправят с 1200-1300 лв. Нашият бюджет е около 2000 ,понякога повече,друг път по-малко и не ни е лесно,а не си позволяваме скъпи удоволствия.
За мен ключовата дума в поста ти е "оцеляват" ,реално всички ще оцелеем с тези 1000 лв но се съмнявам да има някой,който чак ще бъде щастлив  от положението

# 446
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.
Какво ни занимаваш с провинцията? Шоуто е за София! Не си в час, ама грам.

# 447
  • София
А фейс контролът вкъщи? Коя ли ще пусне? Laughing Laughing Laughing
Винаги може да се намери някоя, която споделя ценностите на систъра и да си допаднат. Хора всякакви.  Laughing

# 448
Аз ви казах, че разни лели съжаляват, че не били на мястото на Василена, вие не вярвате. Днес стената му пълен потрес 🤡
И аз като Thirteen# ще кажа: халал да са му лелите... Stuck Out Tongue Winking Eye
И после ще идват в Бг мама да се жалват от семейният им живот Stuck Out Tongue Winking Eye

# 449
Казвате не може да се целуват от запознанство в ритуалната зала, но аз бях втрещена от това как Ивана беше все на врата на Мерал и го целуваше здраво

Общи условия

Активация на акаунт