Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 530
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Явно и тук има много меркантилни жени, които даже не го осъзнават. Докато има такива, за които първата тема е кой колко пари има и каква кола кара, както и да го въртите, сбъркан ви е моралния компас. Хората са различни... Виждам, че тук масовото мнение е, че с 2000 лв на месец едно семейство едва ли не умира от глад, но това е дълбоко погрешно схващане. Въпрос на приоритети. Аз лично предпочитам на разходка по улиците с правилния човек, отколкото на Малдивите с погрешния. Последното нещо, което ме интересува в хората са доходите... Ако един мъж е льольо, защото нямал високи доходи, то в тая държава поне 3/4 са такива. Ама тогава как наричаме жените, за които парите са от първостепенно значение при избора на партньор, че аз се сещам само за една дума...?!

# 451
  • София
Ромите как имат по 6,7 деца и оцеляват без да имат никакви доходи?
Е, хубава работа! Някои не искаме да си гледаме децата като цигани и да ги обричаме на "оцеляване".

# 452
Успях да го изгледам най-после, голям смях.
Рабирам я Василена, че не хареса загорелия чичо, но не трябваше да изпростява така.
Сама се прецака общо взето.

# 453
Май лелите фенки на Форито ни полазиха да ни обясняват какви сме меркантилни тези, дето не го харесваме.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
Ромите как имат по 6,7 деца и оцеляват без да имат никакви доходи?
Е, хубава работа! Някои не искаме да си гледаме децата като цигани и да ги обричаме на "оцеляване".
Шшшт, тихо, че сега ще дойдат епитети. hahaha

# 455
Явно и тук има много меркантилни жени, които даже не го осъзнават. Докато има такива, за които първата тема е кой колко пари има и каква кола кара, както и да го въртите, сбъркан ви е моралния компас. Хората са различни... Виждам, че тук масовото мнение е, че с 2000 лв на месец едно семейство едва ли не умира от глад, но това е дълбоко погрешно схващане. Въпрос на приоритети. Аз лично предпочитам на разходка по улиците с правилния човек, отколкото на Малдивите с погрешния. Последното нещо, което ме интересува в хората са доходите... Ако един мъж е льольо, защото нямал високи доходи, то в тая държава поне 3/4 са такива. Ама тогава как наричаме жените, за които парите са от първостепенно значение при избора на партньор, че аз се сещам само за една дума...?!
Ти четеш ли се изобщо. 2000 лв за семейство с поне 1 дете е меркантилност, айде бе Joy

# 456

Ти четеш ли се изобщо. 2000 лв за семейство с поне 1 дете е меркантилност, айде бе Joy
Толкова са само частните уроци+ учебници и помагала за частните уроци, спорт, бензина за да се придвижим до там - за едно дете.

# 457
  • София
Шшшт, тихо, че сега ще дойдат епитети. hahaha
Ама да заповядат, тъкмо ще видим кой до каква степен може да се изложи.  Laughing

# 458
w00x, какво искат жените, че ми стана интересно?

Ааа, не, не. Няма да падна в тоя капан! Я съм написал дума, я е изскочил/а PURE да ме порицава писмено, че обсебвам темата!

Колко пък да е нагласено? Няма как да се монтира цялата помия, която тя изля по него. Това си бяха нейни думи казани от нея. Монтаж е само подписването и то се усети - зора беше да се подсили и подчертае факта, че тя и приятелите й не го харесаха.

Кадрите, в които Василена беше седнала и говореше как ѝ е писнало да прави компромиси, бяха режисирани.

Личи си как между репликите е рязано и са снаждани, защото са преливали с ефект, при който правят картината по-ярка за част от секундата. Също се вижда, че говори на приятелите си.

Явно просто не е осъзнала, че я снимат. Като има камери покрай нея цял ден ги е забравила.
Със сигурност не е целяла тези думи да стигнат до Никифор. Просто режисьорите са го направили за сензация.

# 459
w00x, какво искат жените, че ми стана интересно?

Ааа, не, не. Няма да падна в тоя капан! Я съм написал дума, я е изскочил/а PURE да ме порицава писмено, че обсебвам темата!

Не бери грижи имам някакви познания как точно се случва екзорсизма. Давай смело 😂😂😂

Аз само не разбрах от къде тръгна това, че Никифор взема 1000 лв?

# 460

Аз само не разбрах от къде тръгна това, че Никифор взема 1000 лв?
И аз се питам. Май от това, че Васка се ядосва на мъжете които се примиряват със 1000лв заплата.

# 461
  • София
w00x, хайде, обясни ни, моля те. На мен лично ще ми е много интересно, защото личният ми опит ме е срещал само с такива индивиди, които след заявка, че жените са им като прочетена книга и са наясно как мислят, какво искат и т.н., в крайна сметка показват, че всъщност си нямат и хал хабер и нищо не са разбрали.
Обещавам, че лично ще те пазя от PURE.  Laughing

# 462
  • софия
Ако Форко е пич, ще затвори стената си да не може всеки да коментира, ще изтрие гадните коментари и ще НАПИШЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ, че така не се пише за жена. Тогава гарантирам, че ще има трупове в надпревара за кавалера на бял кон.
Никифорчо, четеш ли мама?

# 463
Ако Форко е пич, ще затвори стената си да не може всеки да коментира, ще изтрие гадните коментари и ще НАПИШЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ, че така не се пише за жена. Тогава гарантирам, че ще има трупове в надпревара за кавалера на бял кон.
Никифорчо, четеш ли мама?
Тя го обиди в национален ефир. И не му даде да я целува в устата. Ганьо не си оставя магарето в калта!

# 464
Василенка много добре си знае какво иска и търси, просто няма достъп и допирни точни с тези среди, в които може да го намери. Няма да се изненадам ако от продукцията са я подлъгали точно с това.
Тя затова милата каза "ДА". Очаквала е да е минимум шеф на банка, защото явно и е било обещано, че ще се търси мъж според нейните критерии.

Не обвинявам нито нея нито Никифор. Всеки луд е с номера си и си личи, че и двамата имат сериозни проблеми за решаване. Но в крайна сметка, всеки има право да си живее както сметне за добре.
На мен най-грозно ми е цялата идея за тяхното събиране от "психолозите". Това са хора, от които се очаква сериозна професионална преценка и поемане на отговорност. Това, което те направиха е чиста, пълна, 100% гавра със собствената им професия.

Общи условия

Активация на акаунт