Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Тра-ла-ла
2 месеца да устискаш да те напъват за целувки и нещо повече...мааааани, бегай. Не си е работа Laughing

# 406
Аз винаги давам шанс на хората. Дори да не ми хареса визуално бих си направила труда да го опозная. И не бих го унижила публично.

# 407
Призна си го най-после... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Аз никога не съм го отричал. Simple Smile
Ахаа... а ни се подиграваш, че искаме мъже, които имат чувство за хумор... Stuck Out Tongue Winking Eye
Всъщност, искаме мъже, които ни карат да се смеем, а не ни разплакват или ядосват... Виждаш ли колко е просто!

Не съм се подигравал, че искате мъже с чувство за хумор. Simple Smile
Критикувах острите реакции към тъпия хумор на Светлозар при положение, че същият тип хумор в приятелите на Мерал беше приет с овации едва ли не. Simple Smile
Знам аз какво искате. Grinning
Така или иначе хуморът е субективен. Много пъти съм се чувствал неловко в някаква компания, когато някой е казвал "шега" и всички са се смеели, а аз съм се чудел къде да се почеша, така че да не ми се вижда лицето 5-10 секунди.

# 408
Джулая ----------------- ОК ! Е на Никифор парите си му стигат! Не се оплаква от финансови проблеми. Каза че е доволен от живота си. Какъв й е проблема на Василена тогава?! Тя като иска повече да върви да работи! Защо иска той да взима повече от 1000 при положение че на него 1000 му стигат. А и уж тя казва че искала на него да му стигали и затова....ами че на него 1000 лв си му стигат, не се чувства беден. Няма проблем. Най-добре да не правят общ доход, тя да си харчи нейната заплата, той неговата и ще са си ок. Просто с това мислене Василена и тия нейни нереалистично високи изисквания, ще си седи дълго време сама!!! А и не е кой знае каква красавица и хубавица...че и принцеса се изкара даже хахах егаси принцесата....да си купи огледало и да се огледа....

# 409
Аз казах вчера, че едно е млади момчета да се забавляват, друго е човек на възрастта на Светозар да простее. Много е противно

# 410
# 411
  • София
N.B. И една кратка анкетка /ако позволите/: коя от нас, би поискала да прекара меден месец с този сульо... да не говорим за повече!?

Аз! И подчертавам дебело, че нито ми харесва визуално, нито като излъчване. Но щом съм се записала в предаването и нямам право да се откажа на подписването, щях да се оженя, да си направя сватбата, да си отида на медения месец, да поживея с него два месеца, а след това щях да се разведа и всеки да си ходи по пътя. По този начин дори можем да запазим добри отношения и след предаването. Но със сигурност нямаше да се държа, като намаана 18 годишна тунингована кифла и да ръся обиди за човек, когото НЕ ПОЗНАВАМ и съм срещнала преди час, и то по мое собствено желание. Защото истината е, че това е по нейно желание - тя се е записала в това предаване - не са я записали насила. На това му се казва възпитание. Нещо, което Васка си мисли, че има, а майка й вижда, че не й го е дала. Обаче твърде късно го видя

И въпроса не трябва да е "Коя от нас би се оженила /прекарала меден месец/ за/с Никифор?", а "Коя от нас би се държала, като Василена, ако не беше харесала Никифор?"
Аз продължавам да не разбирам... има ли някой, който подкрепя поведението на Василена, та непрекъснато се навира то, в защита на този!?  
И никога не съм задавала въпрос "би ли се оженила"... Питах за медения месец и евентуалните по-близки отношения, защото никога не бих била интимна /във всички аспекти/, с човек, който ми е антипатичен, а с този пък хич! Гнуслива съм! Но явно не всички са!

# 412
  • Тра-ла-ла
Джулая ----------------- ОК ! Е на Никифор парите си му стигат! Не се оплаква от финансови проблеми. Каза че е доволен от живота си. Какъв й е проблема на Василена тогава?! Тя като иска повече да върви да работи! Защо иска той да взима повече от 1000 при положение че на него 1000 му стигат. А и уж тя казва че искала на него да му стигали и затова....ами че на него 1000 лв си му стигат, не се чувства беден. Няма проблем.
Защото човек не си гледа г*з@ само сега, а мисли и за утрешния ден. Има някакви амбиции, мечти. Той иска жена, иска семейство, иска да е мъжът в това семейство. Кво прави като ги срещне? Ще каже "Чакайте, да ми дойде мерака да се развивам и тепърва да си търся по-платена работа"? Дори и да не е "тази принцеса". Нали може да срещне друга жена?

# 413
  • София
Мда, вчера имаше 90 приятели, днес 168, като новите попълнения са все жени. Ти да видиш!
Брей! Той да не вземе да се похарчи, докато тук го одумваме.  Laughing

# 414
Мда, вчера имаше 90 приятели, днес 168, като новите попълнения са все жени. Ти да видиш!
Брей! Той да не вземе да се похарчи, докато тук го одумваме.  Laughing
Халал да им е...
И след година тема тук- "Нещастен" Joy

# 415
  • София
Призна си го най-после... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Аз никога не съм го отричал. Simple Smile
Ахаа... а ни се подиграваш, че искаме мъже, които имат чувство за хумор... Stuck Out Tongue Winking Eye
Всъщност, искаме мъже, които ни карат да се смеем, а не ни разплакват или ядосват... Виждаш ли колко е просто!

Не съм се подигравал, че искате мъже с чувство за хумор. Simple Smile
Критикувах острите реакции към тъпия хумор на Светлозар при положение, че същият тип хумор в приятелите на Мерал беше приет с овации едва ли не. Simple Smile
Знам аз какво искате. Grinning
Още малко и всичко ще си признаеш... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 416
  • софия
Аз ви казах, че разни лели съжаляват, че не били на мястото на Василена, вие не вярвате. Днес стената му пълен потрес 🤡

# 417
Е на Никифор парите си му стигат! Не се оплаква от финансови проблеми. Каза че е доволен от живота си. Какъв й е проблема на Василена тогава?! Защо иска той да взима повече от 1000 при положение че на него 1000 му стигат.
Ами защото вече няма да е сам, а ще носи отговорност за семейството си.
Повечето неудачници са доволни от това, което получават, иначе нямаше да са неудачници.

# 418
От всички, които са се явили на кастинг, специалистите са решили, че Васка няма да хареса никой, защото то на тоя свят не съществува някой толкова красив и с достойнства като нея Joy та така и така ще се разведе, нека поне да погледаме шоу хахаха

# 419
  • София
Аз ви казах, че разни лели съжаляват, че не били на мястото на Василена, вие не вярвате. Днес стената му пълен потрес 🤡
И аз като Thirteen# ще кажа: халал да са му лелите... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт