Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Към всички :постове123456..от Амбър Joy
Предложение :моля всеки да си признае каква заплата получава,за да можем да изчислим средната заплата за страната и да се спре с тази полемика Grinning
Темата е за любовта,брака и човешките взаимоотношения,но..от пръв поглед Simple Smile
Сега да не се обиди някой,дайте по -лежерно.Едно е ясно в БГ на никой не му стига заплатата,точка!
380 лв - толкова са майчЕнските 2 година 😂

# 646
  • Тра-ла-ла
Съжалявам, че ще го кажа, но ако сестрата е със специални потребности, а Никифор я "наглежда"? На мен на нещо такова ми изглежда.
И аз това си помислих, ама систърчето пък пише що годе смислено. Не е съвсем...

# 647
  • Terra incognita
То и Лиско много гръмко го обявиха като експерт по безопасност на храните, но като го пита Таня какво работи, измрънка нещо от сорта на това, че консултира ресторанти, каквото и да означава това.

# 648
  • ГО
Щом мъжете имат изисквания жената до тях да е 45-50кг., да е висока, да е руса, да е с гръдна от D нагоре, тогава защо жените да не искат мъж, който да е финансово стабилен, да е устроен и т.н.?

# 649
  • Terra incognita
Щом мъжете имат изисквания жената до тях да е 45-50кг., да е висока, да е руса, да е с гръдна от D нагоре, тогава защо жените да не искат мъж, който да е финансово стабилен, да е устроен и т.н.?
Честно казано, не познавам мъже с подобни изисквания.

# 650
Защото нито всички жени сме руси с D обиколка и 45 килограма, нито всички мъже са "зъболекари" или шефове на компании със солиден доход и лъскави коли. Та ако много ти се извисяват критериите, накрая си оставаш стара мома/ерген, което според мен е по-приемливият вариант, отколкото да създадеш несполучливо семейство и да търпиш всеки ден скандали.

# 651
То и Лиско много гръмко го обявиха като експерт по безопасност на храните, но като го пита Таня какво работи, измрънка нещо от сорта на това, че консултира ресторанти, каквото и да означава това.

Моят баща (има още две години до пенсия) е експерт по безопасност на храните, завършил е ветеринарна медицина. Работата на баща ми е да обикаля ежедневно поверените му мандри, кланици, магазини, фабрики, ресторанти и извършва проверки. Следи срокове на годност, хигиенни услови, разрешителни и най-важното - взима проби, които след това изпраща за лабораторни изследвания.

# 652
  • София
Експерт по ХАССР означава точно това - да консултира ресторантите как да съхраняват и ползват продуктите по тази система и да следи дали условията и правилата се съблюдават.  Peace

# 653
Василена вместо да му избоде очите, ще му изпише веждите на Никифорчо! Joy

Направо му изписа шкембето. :Д

# 654
Ох, чак сега разбрах, че Ивана и Мерал в Мадрид търсеха и вечеряха в италиански ресторант вместо да опитат прекрасната местна кухня. Странно решение, май Ивана така искаше.

# 655
  • София
Тези, които така упорито нападат възмутените от социалния статус на Никифор, замисляли ли са се защо не реагираме така на Мерал? Човекът има абсолютно адекватни реакции, докато Никифор е типичният стар ерген - визия, държание, обноски, статус. И проблемът не е в заплатата, ако ще и 10000 лв  да му е, а в това че изглежда ленив, а повечето жени искат активни мъже. Ако наистина има причина да живее със сестра си и тя е зависима от него, разбирам, макар че не ми изглеждаше да е така от предаването. Но ако примерно иска да се усамоти с жена си къде ще я заведе? При кака си  да си правят селфита и обща романтична вечеря ли? Моля ви, не мога да приема за нормална тази ситуация за мъж над 25.

# 656
  • ГО
Не е нормално и за мен. Предполагам, че живее в семейното (бащиното/майчиното) жилище със сестра си. Като се омъжи (сестрата), ще отиде да живее с мъжа си и по дефолт апартаментът ще остане за Форьо.

# 657
Записвам се и аз при вас.
Хич нямах намерение да го гледам това предаване ама покрай цялата еуфория около последния епизод се вдъхнових Grinning
Връщам се да чета, а после и мнение ще изкажа, хихи.

# 658
Когато се омъжи сестрата е силно под въпрос...
Не е нормална ситуацията.
Като човек, който от 18-годишен не живее заедно с родителите си, са ми крайно непонятни всякакви доводи против отделното живеене на който и да е...

# 659
Тези, които така упорито нападат възмутените от социалния статус на Никифор, замисляли ли са се защо не реагираме така на Мерал? Човекът има абсолютно адекватни реакции, докато Никифор е типичният стар ерген - визия, държание, обноски, статус. И проблемът не е в заплатата, ако ще и 10000 лв  да му е, а в това че изглежда ленив, а повечето жени искат активни мъже. Ако наистина има причина да живее със сестра си и тя е зависима от него, разбирам, макар че не ми изглеждаше да е така от предаването. Но ако примерно иска да се усамоти с жена си къде ще я заведе? При кака си  да си правят селфита и обща романтична вечеря ли? Моля ви, не мога да приема за нормална тази ситуация за мъж над 25.

Абе, то и за Мерал не седят така нещата, както са представени, малък свят наистина...
Има хора, които изглеждат лениви, а си въртят нещата. Има хора, които изглеждат много активни, много говорят, а накрая истината като лъсне - разочарование.

Аз съм живял сам и съм имал 10 лв, за да купя храна за мен, кучето и котката. А плащах наем на 125 кв апартамент. Никога няма да го забравя този момент. 5 лв за кучето, 3 за котката, за мен 1 хляб и 1 маргарин. Както и да е, аз също съм навън от много малък, на 20 живеех с жена на семейни начала на практика и това продължи 4 години... Ама хората са различни и това, че някой не живее сам в момента може да е по много причини. В момента, в който има подходящия стимул, може да промени коренно живота си. И това, че на някой не му "изглежда" така, не означава нищо. Нека поне се съгласим всички, че предаването е сериозно редактирано, с цел да водим точно тея спорове...
Може и наистина да е този льольо, за който го смятате, но не заради факта, че нямал хубава кола или 5-цифрени доходи...

Общи условия

Активация на акаунт