Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 39 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Не знам за вас ама аз в момента в който видях приятелите на Никифор и ме лъхна на една селска алкохолна дружинка не знам ама всички ми мясаха на дърти алкохолици и да ви кажа още тогава го отписах еле пък с нашата принцеса

# 661
  • София
Голям проблем го направихте, че живеел в семейното жилище.
Ако се бяха харесали с Василисата щеше примерно до седмица да намери сносна квартира, като за нея Simple Smile)))

# 662
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може и наистина да е този льольо, за който го смятате, но не заради факта, че нямал хубава кола или 5-цифрени доходи...
Разбира се, че причината да го смятаме за льольо не е това, че няма кола или особено високи доходи. Поне аз не съдя по това за хората.

# 663
  • София
KaiZen, прав си - "ако" е велика дума. НО в случая коментираме това, което виждаме. И нищо от споменатото от теб не беше показано за Никифор. У мен остави впечатление за ленив и вечно чакащ нещо да му се случи мъж. Понякога човек трябва да излиза от зоната си на комфорт и да предизвиква някои неща.

# 664
Нямам предвид изобщо дохода на този мъж. И или забравяте, или не ви прави впечатление, но този мъж е вече на 41 години. Впечатлението, което оставя е, че просто си живурка. Не живее. Поне на мен така ми се вижда. Стига му да си живурка в общото семейно жилище, стига му там баничарката, не му пречи, че живее със сестра си, неомъжена и тя. Кара си я така...и никакъв живец, нищо. Мечтаел за семейство...и хоп, в тв предаване. Там..някой друг да си направи труда, а пък ако стане нещо-ок. Пък ако е някоя там заплесната и тя чакала последния влак, ма тамън ще му дойде, още, тамън ще си паснат. И да и направи набърЖе едно дете, да я пляска по дупето, да му слугува, той да кара баничарката и хей живот здравй и пей....
С една дума- смотльо. СорЕ. Пък ако ще и милион да взима. Аз такъв няма да го трая и ден.
И обратното- може да е с хиляда доход, нека ме грабне с характер, амбиция и визия, Ъфкорссс...взимам го и още как.

# 665
А тя сестрата може и зет да доведе в къщи, а не да се изнесе.... И ко праим, на 50 години ще обикалят по квартирки с жената, или ще си живеят дружно всички заедно....Sunglasses
Thirteen#, много точно казано.

# 666
Нямам предвид изобщо дохода на този мъж. И или забравяте, или не ви прави впечатление, но този мъж е вече на 41 години. Впечатлението, което оставя е, че просто си живурка. Не живее. Поне на мен така ми се вижда. Стига му да си живурка в общото семейно жилище, стига му там баничарката, не му пречи, че живее със сестра си, неомъжена и тя. Кара си я така...и никакъв живец, нищо. Мечтаел за семейство...и хоп, в тв предаване. Там..някой друг да си направи труда, а пък ако стане нещо-ок. Пък ако е някоя там заплесната и тя чакала последния влак, ма тамън ще му дойде, още, тамън ще си паснат. И да и направи набърЖе едно дете, да я пляска по дупето, да му слугува, той да кара баничарката и хей живот здравй и пей....
С една дума- смотльо. СорЕ. Пък ако ще и милион да взима. Аз такъв няма да го трая и ден.
И обратното- може да е с хиляда доход, нека ме грабне с характер, амбиция и визия, Ъфкорссс...взимам го и още как.

Мисля, че прекалено много изводи се вадят от половинчатата информация, която ни е представена в предаването.
Може наскоро да е започнал бизнеса с паркинга например и в момента да се развива.

Иначе съм съгласен за женитбата, връзването с дете и пляскането по дупето.
Аз не мога да си представя най-голямата ми мечта да е да се оженя. Това просто звучи несериозно.

Нека да погледаме, пък ще видим.

# 667
Разбира се, че коментирам дотук видяното. Нека е друго, дано. Няма да пиша надали... Първото впечатление, рядко ме подвежда.
Но и визия си трябва. Макар за Василена, този си е тамън. Визуално, де.Според мен. Въйх, само да ме прочете, ще и затрепери и горната устна Joy
И да си припомним- такова е предаването. Който си се знае, като мен, какъв съм си главоч Joy да не ходи в такова шоу. След като е тръгнал пък, да има достойнството, възпитанието и благоразумието да не изпада в истерии и да не обижда публично. Лесно е, ама за хора с акъл.

# 668
Може и наистина да е този льольо, за който го смятате, но не заради факта, че нямал хубава кола или 5-цифрени доходи...
Разбира се, че причината да го смятаме за льольо не е това, че няма кола или особено високи доходи. Поне аз не съдя по това за хората.

Абсолютно - льольо е заради държанието си, не заради конкретните факти.
Много е хубаво, че човека обича майка си, но не е нормално  това да го изразява в множество постове в интернет, а пък тя да плаче, че го губи защото се бил оженил на 41  - съжалявам, но това за мен е една нездрава връзка.
Няма лошо да живее със сестра си - сигурно е по-практично, но да търпи коментарите й как - "а дано пък най-накрая го хареса някоя" и него "и само да не ми я води тук" не го приемам за нормално - това пак са ненормални отношения. Редно е човек да уважава избора на брат си повече, пък и когато живее с някого брат/съквартират да му дава необходимата лична свобода.
Хубаво е, че се интересува от жени, но не е нормално да се напъва да се снима твърде близо до тях, когато видимо това не им е приятно(визирам фейса му и държанието с Василена).
Хубаво е човек да е емоционален, ама чак пък обяснения в любов до гроб към кумата - прекалено става.
И т.н и т.н.

# 669
  • Телиш/Плевен
Има ли ги някъде качени визитките на участниците? Определено би ми се искало да ги погледна пак сега, след като вече съм се "запознала" с тях.
В първия епизод ги има. Hug

# 670
Искренооо ме забавляватеее честноо 😂.Не коментирам често ама влизам да ви чета.Какви филмии завързвате не е истина,какво нищене правите на хората от фейсбук профили и до какви изводи стигате самоо 😂.Със сигурност,ще ме нападнете и мен.Обсъждате хора които не познавате и им слагате етикети,какви са.Е извинете ме ,обаче, осъждате Василена,но и коментиращите тук по нищо не и отстъпвате и вие се подигравате.Все пак това е режисирана продукция,не можем и да знаем кой с каква цел е там-уж голята любов търсят.Ама далиии ... поо скоро надали любов ще търсят.Жалкото е как продукцията се гаври със самите хора.Да сами са отишли там,но да ги задължава със договори за отговор "Да"- да ги правят на маймуни пред цяла България и то без парично обещетение за участниците е това е жалко.След продукцията тези хора си имат  живот- и много от тях ще носят етикет на гърбовете си.Не съдете хората а самата продукция.Защото, за всеки един човек си има  контингент.Това че не одобрявате Вие Василена -какво от това,нали си има нейния си кръг от хора,сигурно и тя, нас няма да ни одобри има ли значение.Никифор на 40 години не бил женен и какво от това, вие нали си имате семейтва,ама льольо бил и какво от това -вашите мъже нали не са.Живял със сетра си - да го изгорим жив сега .За всеки неговия живот и неговото семейство е идеално,ама я питайте си съседите дали е така 😂.Не се вглабяйте толкова в тези хора, всички сме различни
с различни виждания,интереси,съдби и животи,гледайте предаването и се забавляйте,ако е възможно изобщо ,защото на мен лично  ми е скучно.Не ме критикувайтее и нападайте  и менн много 😂 Моля Ви 😄Всеки със мнението си,моето е такава,не винаги съдбата е на нашата страна и не винаги получаваме живота,който искаме(поради причини независещи от нас).

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 20:28 от Bubi99

# 671

Не бъркай Митко Динев със Светозар Филипов. Quod licet Jovi, non licet bovi.  Laughing
Все едно да сравняваш Радой Ралин с Никифор.

# 672
Пък аз смятам,че който се загробва с доживотен заем от банката, за да си купи апартамент в София, ако иначе има къде да живее, е луд. Цените на жилищата в момента са нереално завишени, предпочитам да си купя апартамент в Лондон, мерси.
Сега повечето ще ме заклеймят като мухла, защото живея с родителите си. И не, не за да ми помагат те на мен, а аз на тях, по-голямата част от сметките са моя отговорност от 6г. Тъй че не съдете без да знаете цялата история, иначе само си чешете езиците. Или може би тупащите се в гърдите тук колко са самостоятелни от 18-годишни биха оставили семействата си да мизерстват, ако се стигне до там, но не биха жертвали самостоятелността си? Напълно вероятно ми се струва Никифор да се грижи за сестра си,  човек не избира близките си. Да ги остави да измират на улицата ли?

Да подчертая - не съм от фенките на Никифор. Не ми хареса,че не уважава личното пространство на човек и се натиска за интимности. Аз бих се почувствала омърсена, ако някой така се опитва да ме мачка без мое съгласие. Иначе си е доста нормален, с предишната прическа и без няколкото кг отгоре е изглеждал съвсем ок и като визия.

# 673
Всъщност, като се замислих, това с което Василена дразни не са претенциите й. Всички ние имаме подобни, кой колко ги е осъществил е отделен въпрос. Тя дразни с това, че смята някой за ДЛЪЖЕН да и ги осигури. Длъжно е предаването, длъжни са мачмейкърите, длъжен е Никифор. А в крайна сметка никой не е длъжен да й осигури това, което тя самата не може да си осигури. Ако можеше, надали щеше да се излага в такъв формат.

# 674
Не се тупайте в гърдите, пък не се вглъбявайте, ама филми сме режисирали...
Ай стига, де. Коментираме си. Кво ви пречим. А да гледаме може ли?
Нали затова е темата.
Кой да коментирам? Баба Мария над мен дето не чува и всяка вечер искам, не искам слушам с нея сериалите...
Като почнете така...
Темата е за това предаване и за участниците в него. Коментирам. Нито филми пиша, правя, нито съдя.

Общи условия

Активация на акаунт