Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Само Ивана да не търси в Испания Сефора

Което ми напомня, че  поведението и много ми прилича на това на блогърката Валери.  Simple Smile

# 721

Което ми напомня, че  поведението и много ми прилича на това на блогърката Валери.  Simple Smile

Именно. Преди няколко дни това коментирахме и тук, и в блогърската тема, затова го казах Sweat Smile

# 722
  • София

Именно. Преди няколко дни това коментирахме и тук, и в блогърската тема, затова го казах Sweat Smile

Извинявам се, точно това съм го пропуснала.  Laughing

# 723
Важното е, че всички виждаме приликата Sweat Smile Представяте ли си следващият епизод да е 2 часа. 1 час самия епизод, а другия 1 час Валери..... Ъъъъ.... Ивана в Сефора? Thinking

# 724
Има ли някъде видео на срещата на третата двойка, което да може да се гледа извън БГ? Не ми го пуска от Нова плейлиста, а ми е много любопитно...

# 725
  • Телиш/Плевен
Има ли някъде видео на срещата на третата двойка, което да може да се гледа извън БГ? Не ми го пуска от Нова плейлиста, а ми е много любопитно...
Виж дали ще стане от този линк.

# 726
Виж дали ще стане от този линк.
Пробвай през ютуб,от нова тв се качват там,а от бтв не

# 727
Стана, благодаря много...в момента младоженеца чака ...

# 728
Не помня от епизода, ама Фори чак пък толкова ли да е напирал за целувки? След самото подписване нали даже плахо попита длъжностното лице - "Аз сега трябва ли да целувам булката?" и се целунаха, после в ресторанта сигурно като са викали "Горчиво" и погрешно е решил, че като младоженци трябва да се целунат по устата.

# 729
Не помня от епизода, ама Фори чак пък толкова ли да е напирал за целувки? След самото подписване нали даже плахо попита длъжностното лице - "Аз сега трябва ли да целувам булката?" и се целунаха, после в ресторанта сигурно като са викали "Горчиво" и погрешно е решил, че като младоженци трябва да се целунат по устата.

Напираше и дори беше възмутен, че тя не иска да го целува по устата, а нали уж “сме женени, как така?”.

# 730
Да, това го помня, но се зачудих дали само в тези моменти например е напирал, или през цялата сватба, че стана такъв въпрос.

# 731
Не че оправдавам Фори, но защо при другите двойки го нямаше този проблем? Жена му го постави в небрано лозе - от една страна сватбарите викат "Горчиво", от друга - тя се дърпа. Точно тя го направи да изглежда недодялан мухльо в очите на хората.

# 732
Според мен са го питали какво мисли по въпроса и после са монтирали кадрите. Същото е и с Василена, интрига да има и сеир.

# 733
Не че оправдавам Фори, но защо при другите двойки го нямаше този проблем? Жена му го постави в небрано лозе - от една страна сватбарите викат &quot;Горчиво&quot;, от друга - тя се дърпа. Точно тя го направи да изглежда недодялан мухльо в очите на хората.
Всъщност хич не е виновна тя ,той си изглеждаше като мухльо още от епизод 1 Grinning

# 734
Василена не се е записала насила в това предаване. Вероятно е гледала предишният сезон, а пък и всеки, който е бил на сватба поне веднъж знае, че длъжностното лице подканя младоженците да се целунат. Така че не виждам някаква кой знае каква изненада в това, че Никифор иска да целуне булката.

Общи условия

Активация на акаунт