Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Май в първите епизоди казаха, че е на 33 години.

# 706
Изглежда на 33+. Не на 33 год.

# 707
Вип Брадър и там всичко е постановка,ама "звездите" взимат сумати пари за тоя цирк,не им пука свикнали са и на нападки и на удобрение от околните,на клюки във жилтите медиии.

Спокойно, ще я поканят и нея, ще вземе и тя едни пари. Нали вече ни е ВИП, що да не я поканят?  Simple Smile

# 708
  • София
Да, но е жалко за участниците, които са повярвали, че специалисти искат да им намерят половинки. Истината е, че единственото, което искат специалистите е добри доходи и за тях явно са готови на всичко.
Надали вярват,просто отиват да участват в шоу, за пари!Същото се отнася и за специалистите, но така си правят много лоша реклама.

# 709
Само се чудя в договорите дали има клауза, да не обиждат експертите? Помежду си може да се обиждат съпруг и съпруга, а за тях нито дума.. Smile

# 710
  • София
Именно от това идва разминаването с претенциите ѝ. На 33 е, държи се инфантилно, сякаш е на 23, а изглежда на 43. Дори я съжалявам на моменти, много хейт отнесе, а още колко ще отнесе...

# 711
Именно от това идва разминаването с претенциите ѝ. На 33 е, държи се инфантилно, сякаш е на 23, а изглежда на 43. Дори я съжалявам на моменти, много хейт отнесе, а още колко ще отнесе...

Това беше само началото. Като гледах промото мисля, че пика на хейта тепърва предстои. Но който каквото сам си направи.....

# 712
LaughingLaughingLaughing
Цитат

Ако бях на мястото на Никифор в залата обаче, не искам да прозвучи надменно или нещо такова, но Василена нямаше да има подобна реакция още от пръв поглед. Следователно нямаше да се стигне и до такива нервни изблици.

От там пък нямаше да има и такъв сеир/рейтинг. Поне не и в началото. Simple Smile
о, не бъди толкова сигурен. Разговора ви можеше да протече:
-Имаш ли кола?
- Да, ес класа
- А къща, апартамент?
- Да къща на два етажа с голям двор.
-Супеееер. В Бояна ли.
- Ами всъщност не... в Каспичан/например/
- О май гад, Каспичан. Не, това не може да е истина. Шегуваш се, нали?
Аз, която съм пет поколения софиянка, инвестирала съм в силикони , хиалурони, да ми пробутват някакъв от село. ... и тн.
Laughing

# 713
Засякох няколко поста във фб от майката на Василена, в които казва ‘Гледайте и ще разберете всичко’ . Затова ме гложди любопитство какво ли е надробил Никифор по-натам..

# 714
  • София
Каквото и да е надробил Никифор първото впечатление е един път. Втори шанс нямаш.
Така, че Василиса за мен няма как да се реабилитира.

# 715
Каквото и да е сътворил Фори мудното, тя започна първа с обидите и квалификациите по негов адрес. Ще бъде само каквото почукало, такова се обадило.

# 716
  • София
Засякох няколко поста във фб от майката на Василена, в които казва ‘Гледайте и ще разберете всичко’ . Затова ме гложди любопитство какво ли е надробил Никифор по-натам..
Каквото и да е надробил, не той накара Васка да се изложи така.

# 717

Тази жена започва да се излага точно, като дъщеря си. В предишния епизод рева, като малко дете пред камерите, самообвинявайки се за поведението на дъщеря си. А сега седна да пише наляво и надясно какво ли не само, за да оправдае поведението й и да я оневини в очите на хората. Вярно е, че най-нормалното нещо е да защити дъщеря си, но поне да го беше направила от самото начало. А не така - първо я оплюва и едва ли не се отрича от нея, а след това се сеща да я подкрепи. Нейната постъпка е по-грозна дори от тази а дъщеря й.

# 718
Само Ивана да не търси в Испания Сефора

# 719
Василена,че лети в облаците вярно е,ама и Никифор с тея целувки нагъл е.Много ясно,че като не иска,няма да го целува.Какво като му е жена,да не се женят по любов,никой не може да я накара да го целува,като не и е приятен.Никифор май си помислил,че като се ожени по такъв начин и консумирането на брака е задължително.Тя трябваше по дискретно да го отреже,ама и той да си контролира хормоните.

Общи условия

Активация на акаунт