Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 467
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Буквално от 11 часа сутринта се опитвам да прочета цялата тема. 6 часа.

Аз оставам с впечатление, че Василена има желание за мъж, който не трябва да дондурка. Начинът й да го изрази не беше особено адекватен и буди негативизъм, но очевидно й е писнало от хрантутници и реагира остро.  Мисля, че тя може и да се гледа и сама, не търси някой да я гледа. А си търси мъж, който да не се налага тя да издържа.

Аз съм на същото мнение. Прекалено много разочарования е преживяла, но емоционалността ѝ (може и лудост да е), не ѝ позволи да сдържи огромното си поредно разочарование. Явно е имала големи очаквания и надежди.

Няма как да си кажат "Не". w00x, който е бил сред последните 15 кандидати, обясни (сигурно 1235667 пъти) , че няма как, защото имат договори и са задължителни. В противен случай следва неустойка, която по груби изчисления е около 30 к.

Разбирам Василена, донякъде. Изнервена заради детето си, мъжът не е това, което е очаквала. Но възпитаният човек знае как да бъде тактичен, така че да не урони достойнството на напълно непознат човек.

Повече са. Simple Smile

И тук съм съгласен. Трябваше да се сдържа.

Напълно искрено ще кажа, че ако бях на нейно място, аз също нямаше да мога да скрия разочарованието си и най-вероятно щях да направя подобни коментари, но с тая разлика, че щях да ги направя пред приятелския си кръг, а не пред камерата.

"Специалистите" определено се подиграха и с двамата. Трябва да си на доста силен психотропен наркотик, за да смяташ, че тези двама индивиди, биха имали някаква тема на разговор дори, а какво остава за нещо повече.

Сега ще ми е интересно какво би направил мъжът, който пишеше в темата и не го бяха избрали като участник. Късметлия е. 😄

Какво бих направил ако съм на негово място и получа същото отношение от нея? Щях да спра с любезностите още при втория негативен коментар от нейна страна и щях да я поставя на мястото ѝ.

Ако бях на мястото на Никифор в залата обаче, не искам да прозвучи надменно или нещо такова, но Василена нямаше да има подобна реакция още от пръв поглед. Следователно нямаше да се стигне и до такива нервни изблици.

От там пък нямаше да има и такъв сеир/рейтинг. Поне не и в началото. Simple Smile

# 331
Според мен Василена е очаквала някакъв като Стефан от първия сезон и изведнъж й тупват Форчо. Няма как да е мега щастлива. Сега гледах коментара при Гала. Такъв ступор у коментаторите не съм виждала.

# 332
Здравейте,
кой е онлайн магазина на Весето? Чисто любопитство. Чудно ми е високия стандарт, който твърди, че поддържа, дали е от бизнеса и.

# 333
Здравейте,
кой е онлайн магазина на Весето? Чисто любопитство. Чудно ми е високия стандарт, който твърди, че поддържа, дали е от бизнеса и.

Беше във фейсбук, но тя го скри, защото започнаха да го пълнят с гадни коментари Grinning

# 334
За последната "сватба" мога да кажа само...ужас. И двамата.

# 335
  • София
Василена и майка ѝ четат всички коментари в страницата на предаването във фейсбук. Майката на всеки положителен коментар за Василена отговаря с "Благодаря!".

Една жена е напислала следното:
П***а Стоименова А колко от вас жени, които коментирате тук, бихте се омъжили за Никифор?

A Василена е отговорила:
Vasilena Despotova Добър въпрос!Joy

Какво му е доброто на въпроса, който се е хванал на хорото ще си го играе, ако не- плаща си наустойката и си заминава. Показа се на света, сега може и Митьо Пищова да я забележи и да и "върже" Grinning

# 336
Цитат

Ако бях на мястото на Никифор в залата обаче, не искам да прозвучи надменно или нещо такова, но Василена нямаше да има подобна реакция още от пръв поглед. Следователно нямаше да се стигне и до такива нервни изблици.

От там пък нямаше да има и такъв сеир/рейтинг. Поне не и в началото. Simple Smile
о, не бъди толкова сигурен. Разговора ви можеше да протече:
-Имаш ли кола?
- Да, ес класа
- А къща, апартамент?
- Да къща на два етажа с голям двор.
-Супеееер. В Бояна ли.
- Ами всъщност не... в Каспичан/например/
- О май гад, Каспичан. Не, това не може да е истина. Шегуваш се, нали?
Аз, която съм пет поколения софиянка, инвестирала съм в силикони , хиалурони, да ми пробутват някакъв от село. ... и тн.

# 337
Цитат

о, не бъди толкова сигурен. Разговора ви можеше да протече:
-Имаш ли кола?
- Да, ес класа
- А къща, апартамент?
- Да къща на два етажа с голям двор.
-Супеееер. В Бояна ли.
- Ами всъщност не... в Каспичан/например/
- О май гад, Каспичан. Не, това не може да е истина. Шегуваш се, нали?
Аз, която съм пет поколения софиянка, инвестирала съм в силикони , хиалурони, да ми пробутват някакъв от село. ... и тн.

Е да, тя ако си търсеше някаква причина - щеше да я намери със сигурност.
Аз за първоначалното разочарование от външния вид говорех. Simple Smile То разочарованието ѝ беше видно още като влезна в залата. Беше видно още и преди да влезне в залата, по коментарите на приятелите ѝ.

# 338
  • Sofia
За Василиса ямболията Динко е подходящ Joy нацепен батка бизнесмен,с цял автопарк,фИешън,умен кат нея..,ама зает/взет вече Sunglasses

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 17:55 от Doli

# 339
Вчера в тема 2 прочетох това:
""Пречи и на мъжа да не му пречи че е беден. Аз това разбрах от думите и. "" -------------------------------
което е ЧИСТА ЛЪЖА !!! Първо Никифор НИКОГА не е казвал че е беден!!! Второ, НИКОГА НЕ е казвал че му ПРЕЧИ нещо финансово?!!!!!!! Напротив!!! Никифор каза че е доволен от живота си.... Каза че пренася куфарите на самолетите и си взима 1000 лв и си му стигат. Доволен е от живота си, парите му стигат и не му се налага да работи повече или пък втора работа.
За каква бедност ми говорите и защо си измисляте врели некипели? А и честно казано 1000 лв си е една много добра заплата в България, за сравнение в провинцията в България масовата заплата е 600 лв и с заплата между 350 и 750 лв са над 70% от работещите в провинцията в България!!! За безработните въобще не споменавам. Тъй че 1000 лв си е една супер заплата, средна за страната, Никифор е доволен от живота си и парите му стигат. Единствено му липсва жена.

Прочетох и друго от тема2, това:
""Тя си го каза. Каза, че е правила постоянно компромиси и не иска вече. Да ги вози, да ги издържа, да не изглеждат добре."" --------------------------------------------
Никифор никога не е казвал, че жена му трябва да го издържа!!! Какво общо има Никифор с предните на Василена? Нито едно от тия не трябва да прави с Никифор. Защо си измисляте, на Никифор парите си му стигат и е доволен от живота си, няма финансови проблеми, след като и на Василена й стигат нейните пари, тогава какъв й е проблема? И двамата са си финансово независими и нямат финансови проблеми, да се радват и да си карат всеки по отделно с неговите си пари и няма да имат проблеми!!!

Прочетох и трето нещо от тема2, което също силно ме подразни, това:
""Тя си иска нормален мъж с нормален доход и нормално поведение.""----------------------------------
Ами човека си е с нормален доход и нормално поведение. Нима не е?! Вчера като ги гледах точно поведението на Василена не беше нормално. Например да не иска да се целунат по устата на сватбата си...и да му казва не ме докосвай. Колкото до дохода.... честно казано 1000 лв си е една много добра заплата в България, за сравнение в провинцията в България масовата заплата е 600 лв и с заплата между 350 и 750 лв са над 70% от работещите в провинцията в България!!! Това е официален факт! За безработните въобще не споменавам! Та как тия 70% от населението в провинцията в България имат и семейства и деца след като са с доходи между 350 и 750 лв? И са щастливи от живота си? Тъй че 1000 лв си е една супер добра заплата, средна за страната, Никифор е доволен от живота си и парите му стигат. Да се радва въобще че работи. Защото има и много които не работят. Нима тя търси любовта само в зъболекари, офис мениджъри или бизнесмени?! Това е материалистично грешно мислене. И точно заради ето такова мислене на по голямата част от жените в България, българчета в България почти не се раждат, и са все по малко всяка година. Заради тези нереалистично високи изисквания на българките в България, не се раждат бели българчета у нас. И се топим като нация. Мъжете седят без жени. Отвратен съм от това материалистично мислене и лакомене за повече и повече пари на жените у нас.

Така че заради това се регистрирах тук, за да отговоря тъй като както прочетох и тук има жени с мисленето на Василена......и не търпя не честност и не справедливост. пп. мъж съм.
Колкото до Никифор, много добро впечатление ми направи, вярно на гущер ми мяза малко и се посмях, но си е добродушко, издържа си се сам което е много важно. Това че до 41 г. е бил при майка си не мисля че е биг проблем...при всеки различно идва възмъжаването....имах съседи които също чак до 40-45 години живяха само с майка си....цял живот.....но в момента вече са женени с деца и си живеят отделно от майка му и от родителите и на двамата. Така че на всеки му идва времето, на някои по рано, на други по късно.

# 340
Василена и майка ѝ четат всички коментари в страницата на предаването във фейсбук. Майката на всеки положителен коментар за Василена отговаря с "Благодаря!".

Една жена е напислала следното:
П***а Стоименова А колко от вас жени, които коментирате тук, бихте се омъжили за Никифор?

A Василена е отговорила:
Vasilena Despotova Добър въпрос!Joy

Какво му е доброто на въпроса, който се е хванал на хорото ще си го играе, ако не- плаща си наустойката и си заминава. Показа се на света, сега може и Митьо Пищова да я забележи и да и "върже" Grinning

Няма да й дойде акъла на тая женица и толкова. Ще си кукува сама.

Въпросът не е кой би се оженил за него. В такъв тип предаване нямаш право на избор, като е искала да има избор да влезе в Тиндър и да цъка там, бицепси и трицепси колкото щеш. Аз също не бих се омъжила за него, но и не бих се излагала по телевизията с такива коментари.

# 341
Ако някой знае къде е качен вече епизода за чужбина - нека каже, моля!
Нямам търпение да видя цирка и аз Simple Smile

# 342
Скрит текст:
Вчера в тема 2 прочетох това:
""Пречи и на мъжа да не му пречи че е беден. Аз това разбрах от думите и. "" -------------------------------
което е ЧИСТА ЛЪЖА !!! Първо Никифор НИКОГА не е казвал че е беден!!! Второ, НИКОГА НЕ е казвал че му ПРЕЧИ нещо финансово?!!!!!!! Напротив!!! Никифор каза че е доволен от живота си.... Каза че пренася куфарите на самолетите и си взима 1000 лв и си му стигат. Доволен е от живота си, парите му стигат и не му се налага да работи повече или пък втора работа.
За каква бедност ми говорите и защо си измисляте врели некипели? А и честно казано 1000 лв си е една много добра заплата в България, за сравнение в провинцията в България масовата заплата е 600 лв и с заплата между 350 и 750 лв са над 70% от работещите в провинцията в България!!! За безработните въобще не споменавам. Тъй че 1000 лв си е една супер заплата, средна за страната, Никифор е доволен от живота си и парите му стигат. Единствено му липсва жена.

Прочетох и друго от тема2, това:
""Тя си го каза. Каза, че е правила постоянно компромиси и не иска вече. Да ги вози, да ги издържа, да не изглеждат добре."" --------------------------------------------
Никифор никога не е казвал, че жена му трябва да го издържа!!! Какво общо има Никифор с предните на Василена? Нито едно от тия не трябва да прави с Никифор. Защо си измисляте, на Никифор парите си му стигат и е доволен от живота си, няма финансови проблеми, след като и на Василена й стигат нейните пари, тогава какъв й е проблема? И двамата са си финансово независими и нямат финансови проблеми, да се радват и да си карат всеки по отделно с неговите си пари и няма да имат проблеми!!!

Прочетох и трето нещо от тема2, което също силно ме подразни, това:
""Тя си иска нормален мъж с нормален доход и нормално поведение.""----------------------------------
Ами човека си е с нормален доход и нормално поведение. Нима не е?! Вчера като ги гледах точно поведението на Василена не беше нормално. Например да не иска да се целунат по устата на сватбата си...и да му казва не ме докосвай. Колкото до дохода.... честно казано 1000 лв си е една много добра заплата в България, за сравнение в провинцията в България масовата заплата е 600 лв и с заплата между 350 и 750 лв са над 70% от работещите в провинцията в България!!! Това е официален факт! За безработните въобще не споменавам! Та как тия 70% от населението в провинцията в България имат и семейства и деца след като са с доходи между 350 и 750 лв? И са щастливи от живота си? Тъй че 1000 лв си е една супер добра заплата, средна за страната, Никифор е доволен от живота си и парите му стигат. Да се радва въобще че работи. Защото има и много които не работят. Нима тя търси любовта само в зъболекари, офис мениджъри или бизнесмени?! Това е материалистично грешно мислене. И точно заради ето такова мислене на по голямата част от жените в България, българчета в България почти не се раждат, и са все по малко всяка година. Заради тези нереалистично високи изисквания на българките в България, не се раждат бели българчета у нас. И се топим като нация. Мъжете седят без жени. Отвратен съм от това материалистично мислене и лакомене за повече и повече пари на жените у нас.

Така че заради това се регистрирах тук, за да отговоря тъй като както прочетох и тук има жени с мисленето на Василена......и не търпя не честност и не справедливост. пп. мъж съм.
Колкото до Никифор, много добро впечатление ми направи, вярно на гущер ми мяза малко и се посмях, но си е добродушко, издържа си се сам което е много важно. Това че до 41 г. е бил при майка си не мисля че е биг проблем...при всеки различно идва възмъжаването....имах съседи които също чак до 40-45 години живяха само с майка си....цял живот.....но в момента вече са женени с деца и си живеят отделно от майка му и от родителите и на двамата. Така че на всеки му идва времето, на някои по рано, на други по късно.
сестричке, ти ли си?

# 343
  • София
Никифор с тази маминка, никакъв шанс изобщо за някаква жена!
Тя маминка, квото е можала го е направила!
Но от 18 до 41 само този мухльо си е виновен... мухи ли е ловил!?

Шашната съм от масовото съжаление, което предизвиква...  ooooh! ooooh! ooooh!

Отдалече му личи, че и той е с претенции! Със сигурност и той щеше да бъде в ролята на принцес /за принц не става!/, ако, както призовават някои от съфорумките, му бяха докарали някое скромно и по-невзрачно момиче и/или със селяндурско излъчване като неговото... Дали и той нямаше да вдигне врява до небесата!?

И дали от първия миг щеше да напира да обменя слюнки с момичето, щото от 5 секунди му била жИна!? Много загорял, бе!  Явно не е помирисвал дамски парфюм от по-малко от 2 метра разстояние в последната петилетка...  smile3506

Егати тапира!  smile3513

N.B. И една кратка анкетка /ако позволите/: коя от нас, би поискала да прекара меден месец с този сульо... да не говорим за повече!?

# 344
  • Варна
Здравейте,
vivi style 🤣

Общи условия

Активация на акаунт