Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Василена и майка ѝ четат всички коментари в страницата на предаването във фейсбук. Майката на всеки положителен коментар за Василена отговаря с "Благодаря!".

Една жена е напислала следното:
П***а Стоименова А колко от вас жени, които коментирате тук, бихте се омъжили за Никифор?

A Василена е отговорила:
Vasilena Despotova Добър въпрос!Joy

# 316
Жалко и за двамата. Тази махлянска сгляда на която се продложиха - дано си струват парите.

Тук писаха, че няма парична награда. За чест и слава участват.

# 317
Василена и майка ѝ четат всички коментари в страницата на предаването във фейсбук. Майката на всеки положителен коментар за Василена отговаря с "Благодаря!".

П***а Стоименова А колко от вас жени, които коментирате тук, бихте се омъжили за Никифор?

A Василена е отговорила:

В случаят не това е важното. Още ли не е разбрала, че хората реагират на просташкото й отношение и поведение?

# 318
То си има начини да отхвърлиш деликатно един мъж без да го унижаваш и то публично.
Някой писа, че Никифор допуснал да се лее бълвоч срещу нея в профила си, ами човекът реагира типично по скорпионски. Око за две - зъб за чене. Плюс това едва ли до снощи е имал представа какви ги е бълвала на самата сватба. Може да е подозирал, но със сигурност не е предполагал, че от ден 1 е изливала директно такава помия. Афектиран е. И въпреки това отрече онази простотия с кражбата, а можеше нищо да не казва и да остане едно гнусно съмнение.
Изобщо не го защитавам. И той има доста трески за дялане, но определено от двамата той е по-възпитан, макар да не блести с интелект.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 16:36 от BaDBluEeYeS

# 319
И той има доста трески за дялане, но определено от двамата той е по-възпитан, макар да не блести с интелект.
И двамата са еднакво невъзпитани, но по различен начин се проявява. Просто той е много прикрит.
А за интелекта- не само не блести, ами е със сериозни липси. Също и Василена.

# 320
Аз не виждам нищо лошо в неговата реакция. Нека хората си пишат колкото си искат против нея, защо той да се  прави на кавалер,като тя не заслужава.

# 321
Аз не виждам нищо лошо в неговата реакция. Нека хората си пишат колкото си искат против нея, защо той да се  прави на кавалер,като тя не заслужава.
Мъжете трябва да са кавалери само, ако жената заслужава ли? Аз си мисля, че винаги ...

# 322
  • София

A Василена е отговорила:

Василена защо изобщо е решила да търси мъж в това предаване, а не си го търси по фитнесите?А за Никифор, бих му дала шанс да го опозная първо, после ще решавам.И не живее с майка си.Майка му се е прибрала от Италия за снимките.Извинява ѝ се,че я е подложил на това и ѝ пожелава лек път.

# 323
Обаче не може да се отрече , че Василена изстреля рейтинга на предаването до небесата. Другите двойки ще минат по- незабелязано. Ивана горката, която е там за реклама, ще се изяде от яд, че не се сети да разиграе подобен цирк.

# 324
  • Terra incognita
Това майката ли го пише? По фсмилията се вижда, че роднина. Правописът кърти, посланието- още повече.

# 325
  • Тра-ла-ла
Мъжете трябва да са кавалери само, ако жената заслужава ли? Аз си мисля, че винаги ...
Peace Много ми е смежно и едновременно тъжно когато някой мъж се заоправдава, че не бил кавалер, щото нямал насреща си жена Laughing

# 326
Peace Много ми е смежно и едновременно тъжно когато някой мъж се заоправдава, че не бил кавалер, щото нямал насреща си жена Laughing
Точно когато отсреща те отхвърлят, но въпреки всичко ти уважаваш жената, си личи истинския кавалер. Да си мил когато ти позволяват целувки не само по бузките- всеки знае!😀

# 327
Не съм съгласна, не може тя да го нарича льольо в национален ефир и той да го играе широкоскроен. Вярно че е захлупен,но не изглежда чак от тези,които ти ги плюеш,пък те си мислят,че дъжд вали Grinning

# 328
Ама и церемонията на В и Н беше много неадекватна, длъжностното лице беше умопомрачаващо.....може ли такива дълги сиви коси на вещица да пуснеш ...и тази е оженила половин София, тя от 40 години може би това работи. Няма ли някакви изисквания към външния вид? И започна с думите "Прости му, той иска да обича...." е много подходящо за контретния случай. И с тези микрофони.....лелката от предишната церемония ги прикани да се запознаят преди ритуала, макар и да се смяха гостите, то си беше много на място.

# 329
Аз през цялото време имах чувството че някой ще припадне, мн беше драматична церемонията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт