Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък не разбирам по какво личи, че тя щяла да го издържа? Човекът може и да си има пари. Ако си кара служебната кола за какво му е наистина негова, само да хваща паяжини пред блока и да и плаща застраховките? А пък защо да не живее със сестра си, ако са и двамата са сами и имат наследствено жилище, което е достатъчно голямо? Може и смотльо да се окаже, но аз лично не мога категорично да го твърдя само от това, което показаха вчера. Може пък и като си намери жена, да е готов да се изнесе от при сестра си. Със сигурност не е баровец, ама не е задължително да чака на жена да го издържа.

# 301
И как се цупеще ,че не иска да го целува тя ..
Доста противен и аз не бих го целунала, Sick  а майка му беше буквално без зъби...ужас...

# 302
  • Terra incognita
Нямам информация дали някой й е нападал страницата. Тя сама си я е закрила, защото най- вероятно се срамува.
Да е мислила, преди да се държи като говедарка с претенции на принцеса.

Няколко симпатизанти на Никифор се похвалиха, че са заринали с коментари страницата ѝ за облекла във фейсбук. Василена първо ги блокирала персонално, но явно е било трудоемко да ги блокира един по един и сутринта е блокирала самата страница.
Е, ако наистина е така- да, гадно е. Но, всяко чудо за три дни.

# 303
Това със страницата за дрехи във ФБ на Василена е кофти, но уважаващ себе си бизнесмен не разчита на ФБ за продажби - има си начин да търгуваш и без да ползваш безплатно социалните мрежи.

# 304
  • На морето!
Заключили сте старата тема, докато ви намеря се изпотих.
Василена снощи изби рибата от тъпотия. Joy
Скрит текст:
Това е ужасно грубо, не харесвам Василена изобщо, но още по-противни са ми подобни масови избухвания.

# 305
Заключили сте старата тема, докато ви намеря се изпотих.
Василена снощи изби рибата от тъпотия. Joy
Скрит текст:
Това е ужасно грубо, не харесвам Василена изобщо, но още по-противни са ми подобни масови избухвания.
Остави, ами и след мен пак беше публикувана тази снимка.  Mr. Green
Грубо или нежно, това е шоу. Peace

# 306
Че е грубо спор няма, но тя си заслужава всичко,което се излива върху нея. Не може да имаш претенции,че си красавица и принцеса,да имаш изисквания за външният вид на партньора си ,а в същото време да нямаш грам покритие. Каквото и да си говорим, колкото и да е вложила в силикон, има хиляди обикновени момичета,които изглеждат милиони пъти по-добре

# 307
  • софия
Никифор е такъв страшен мАж, че е оставил всеки да се излее против Василена в профила му. Доста показателно за неговия манталитет и какво представлява.

# 308
Никифор нищо не дължи на Василена. Тя го нарече льольо в национален ефир. Всеки да понася последствията от действията си.

# 309
  • софия
Не става въпрос за това кой какво дължи. По принцип, никой никому нищо не дължи, но начинът, по който общуваме (и се държим дори и в социалните медии) е показателен за черти на характера. Никифор потвърждава квалификацията, която получи и защо на 41 г. си търси жена в телевизионно предаване.

# 310
Никифор е такъв страшен мАж, че е оставил всеки да се излее против Василена в профила му. Доста показателно за неговия манталитет и какво представлява.

Точно това и мен ме отврати още повече от Никифор - чо.
Той явно и вътрешно е такъв, какъвто е и външно. За съжаление си е ... и е като лош пример.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 16:12 от Rosita

# 311
  • Тра-ла-ла
Peace Абсолютно. Падна на нивото на Василена

# 312
Никифор нищо не дължи на Василена. Тя го нарече льольо в национален ефир. Всеки да понася последствията от действията си.
Абсолютно. Не може да бълва жупел срещу него на база външен вид.  Без реално да го познава, що за човек е. В добавка изказването, че не бил директор, зъболекар и т.н.... сама си закова етикета.

# 313
Жалко и за двамата. Тази махлянска сгляда на която се продложиха - дано си струват парите.
На мен ми направи мн лошо впечатление когато Никифор я чакаше в ритуалната как се споглеждаха и подхилкваха хората на Василена. Унижение и за двамата е цялото предаване.

# 314
  • София
Е, и аз го изгледах епизода. Горкият Никифор, веднага го определиха като неудачник, защото си е продал колата. Все си мислих, че да се хвалиш с пластики е абсурдно, хората крият корекциите си. За какво му е на човек да си казва, че е грозноват, че и с комплекси,за да ги поправя.
 Сега ще ми е интересно какво би направил мъжът, който пишеше в темата и не го бяха избрали като участник. Късметлия е. 😄

Общи условия

Активация на акаунт