Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Terra incognita
Хаха и на мен ми излезе същото 😂
Но, както стана ясно, маминка живее в Италия, така че не важи.
И друго искам да кажа. Винаги са ми били чудни хората, които пишат имента си само с главни букви, а някои,като Никифор и всичко останало.
За някой това може да се стори незначителна подробност, но за мен е начин за привличане на вниманието. Ако има психолози, нека обяснят какво мислят.

# 271
  • софия
Изобщо не е незначителна подробност. Това беше първото, което ми направи впечатление + че профилът му е отворен и куцо, кьораво и сакато може да пише, и гледа всичко + че шерва някакви безумни снимки и "мъдри общочовешки" размисли за живота.
Абе, тотал щета е Никифор като мъж. Не съм кифла като Василена, но такъв като него не бих погледнала. Но има фенки, може и да стане работата с някоя.

# 272
И как се цупеще ,че не иска да го целува тя ..

# 273
Никифор може да дава вид на тих и разбран човечец, но като гледам си държи на своето и се сърди, като не става неговото. Веднага се вижда защо не е женен - не бих го изтърпяла. Не може да каже: Тя ми е жена, трябва да ме целува. Каква жена ти е бе, тя не те познава, алоооу, я дай по-полека.
А Василена няма кво да я коментирам - за такива кифли само бях чувала, но сега ги видях в действие. За мен това е очевидна гавра от страна на психолозите. Сигурна съм, че е нарочно за да дига рейтинга. Не може да съберат 2 подобни индивида, които са си взаимни антиподи. Жалко и за двамата, но пък в крайна сметка сами са се препоставили да си правят рейтинг на гърба им.

# 274
Според мен и нищо да не излезе от трите двойки ,поне станаха известни чрез телевизионното предаване и ще си намерят нужните половинките ,както стана с почти всички и от ББ

# 275
  • София
Да, и на мен това ми се стори изключително странно - хем не я харесваш и одобряваш, хем голям зор за тези целувки от първата секунда.  Rolling Eyes Ясно е, че и при него нещата не са съвсем както трябва, но поне до момента се държи по-обрано и не бърза да ни навре в очите всичките си недостатъци.

# 276
  • София
Абе, тотал щета е Никифор като мъж. Не съм кифла като Василена, но такъв като него не бих погледнала. Но има фенки, може и да стане работата с някоя.

Ако Василена се бе държала с достойнство и не беше хейтила така по негов адрес, повечето хора щяха да са на нейна страна и да я оплакват как са я събрали с такъв смотльо.
По принцип на публиката й е трудно да не взема страна. Хората не харесаха Василена, затова са на страната на Никифор, което не значи точно, че са му фенове.

# 277
  • Terra incognita
Според мен и нищо да не излезе от трите двойки ,поне станаха известни чрез телевизионното предаване и ще си намерят нужните половинките ,както стана с почти всички и от ББ
Никифор може би вече има своите фенки, но Василена си вкара голям автогол и не знам какъв мъж би погледнал сериозно на нея след видяното...

# 278
  • софия
На ничия страна не съм. И двамата имат дефицити - тя е кифла с високи изисквания и претенции, той - льольо (това е най-точното определение за него) с претенции. И двамата нямат реална самооценка. Ако съдим по качествата, които показват, доста си пасват всъщност Grinning

# 279
  • Тра-ла-ла
Да, и на мен това ми се стори изключително странно - хем не я харесваш и одобряваш, хем голям зор за тези целувки от първата секунда.  Rolling Eyes
Ем, нали трябва да се покаже като истински мАж Mr. Green

# 280
Маминка живее в чужбина, но пък не знаем от кога, и колко често идва да нагледа ненагледният. Може да прескача чат пат да го завива.
Абе няма ли някое бивше гадже да се появи, да разкаже туй онуй...Bowtie

# 281
Никифор може би вече има своите фенки, но Василена си вкара голям автогол и не знам какъв мъж би погледнал сериозно на нея след видяното...

И бизнесът с парцалките временно е спрян - сутринта сама си е блокирала страницата на онлайн магазина Vivi Style, защото явно не е издържала на хейта. Страница ѝ има близо 37 000 последователи.

# 282
Момичета, как се казваше бутикът на Васа
Може ли линкче към него?
Много ще съм ви благодарна!

# 283
Аз мисля, че мачмейкърите и продуцентите си постигнаха целта.
Вижте колко време ги обсъждаме и как се пише в темата-кой крив, кой прав.

Аз за Василена казах вече-инфантилна жена, кифлоч, изложи се супер много, абсолютно се прояви като една истеричка. Може да е имала лош опит с мъжете, но това да излезеш пред цяла България и да се изложиш така, мислейки си, че си много интересна, е просто ужасно.
Никифор-може да е добряк, но наистина нищо особено не показа. В днешно време много малко жени биха се задоволили с подобен тип мъже.
За мен факта, че е толкова близък с майка си и сестра си, на тези години, е доста притеснителен. Не й завиждам на снахата някой ден ...

# 284
  • Тра-ла-ла
Сега стотици гнусни индивиди са се почувствали велики, че са й сринали бизнеса. Ганьовска работа.

Общи условия

Активация на акаунт