Аз съм на същото мнение. Прекалено много разочарования е преживяла, но емоционалността ѝ (може и лудост да е), не ѝ позволи да сдържи огромното си поредно разочарование. Явно е имала големи очаквания и надежди.
Разбирам Василена, донякъде. Изнервена заради детето си, мъжът не е това, което е очаквала. Но възпитаният човек знае как да бъде тактичен, така че да не урони достойнството на напълно непознат човек.
Повече са.

И тук съм съгласен. Трябваше да се сдържа.
Напълно искрено ще кажа, че ако бях на нейно място, аз също нямаше да мога да скрия разочарованието си и най-вероятно щях да направя подобни коментари, но с тая разлика, че щях да ги направя пред приятелския си кръг, а не пред камерата.
"Специалистите" определено се подиграха и с двамата. Трябва да си на доста силен психотропен наркотик, за да смяташ, че тези двама индивиди, биха имали някаква тема на разговор дори, а какво остава за нещо повече.
Какво бих направил ако съм на негово място и получа същото отношение от нея? Щях да спра с любезностите още при втория негативен коментар от нейна страна и щях да я поставя на мястото ѝ.
Ако бях на мястото на Никифор в залата обаче, не искам да прозвучи надменно или нещо такова, но Василена нямаше да има подобна реакция още от пръв поглед. Следователно нямаше да се стигне и до такива нервни изблици.
От там пък нямаше да има и такъв сеир/рейтинг. Поне не и в началото.