Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Целта им е висок рейтинг, а всички знаем че това се постига със сеир.

# 691
Да, но е жалко за участниците, които са повярвали, че специалисти искат да им намерят половинки. Истината е, че единственото, което искат специалистите е добри доходи и за тях явно са готови на всичко.

# 692
Ако концепцията на предаването е спазена и двойките са три, то едната трябва да е успешна, втората - компромисна и третата - нарочно събрана неуспешна за сеир на зрителите. Неуспешната вече е ясно коя е. Според вас коя ще е успешната и коя компромисната от останалите две?
Според мен и трите ще са неуспешни, пълен погром. Имам чувството, че "специалистите" са бъркали със затворени очи в купа с листчета с имената на участниците и така са ги събрали Grinning

# 693
  • Terra incognita
Да, но е жалко за участниците, които са повярвали, че специалисти искат да им намерят половинки. Истината е, че единственото, което искат специалистите е добри доходи и за тях явно са готови на всичко.
С това см напълно съгласна.

# 694
Аз пък не вярвам, че тези хора наистина вярват, че някой се старае специално заради тях, а не заради рейтинга и печалбата. Освен ако не са чували за телевизия през живота си.

# 695
Нямате изчитане Grinning
Но пък сте изкоментирали всичко възможно за Никифор и Василена.. ще ги пропусна аз

Интересно ми е друго - само на мен ли ми се струва, че Ивана и Мерал вече нямат нищо общо с поведението, което показаха на сватбата? Мисля си, че сега са дръпнати. Не вървят един до друг. Не се държат за ръце. Не се гушкат. Няма целувки (камо ли през 5 минути, като на сватбата и на утрото след нея). Нещо..май бързо се разминаха.
Иначе Мерал все по-симпатичен ми става. Ходи, купува закуски, кафе прави. Романтичен и грижовен изглежда. Дано след предаването намери жена, с която да си пасват.

А Таня и Светозар.. Тоя човечец определено има нужда да си освежи репертоара с вицове. Но Таня достойно понася тези му ''смешки'', без да е груба, невъзпитана и т.н. (т.е. без да е Василена)
Но не си я представям толкова в ролята на домакиня, каквато май иска ''Зарко"

# 696
А Никифорчо да беше излъгал, че има кола, апартамент,  че е шеф някакъв, че ходи по почивки, и щяхме да видим как барбито се умилква въпреки коремчето.

Представям си следното. Разговор между двамата:

- Ти имаш ли кола
- Да - Мерцедес S класа 2016 година
- Ехааа! А какво работиш?
- Изпълнителен директор съм на голяма спедиторска фирма
- Ехааа! Ти си точно мъжа, който търсех Heart Eyes
Следва хвърляне на врата, целувки, прегръдки, уникална първа брачна нощ, перфектен меден месец

Седмица по-късно /след медения месец/:
- Сега къде ще живеем?
- В апартамента ми със сестра ми.

Влиза Василена в апартамента и припада

Joy

# 697
  • I want it all and I want it now.
Психолозите в предаването да си скъсат дипломите.😊 Не са научили нищо от следването си. Всички участници са доста зле. Дано от предаването да им уредят и бързи разводи.

# 698
Оставам с впечатлението, че заплатите на хората тук в темата е поне петцифрена.

Оооо, не е само това. Тук всеки има собствено жилище, което е платено със собствени средства, естествено не в плебейски квартал, задължително шато в провинцията - птички, тревички, чист въздух, работи в офис на престижна позиция или има собствен печеливш бизнес, къпе се по 3 - 4 пъти на ден, ходи на екскурзии по екзотични дестинации поне 5 пъти в годината, храни се с екологични храни, всяка вечер вечеря в изискан ресторант...Ако милото погледне БГ мамата накриво, тя веднага се развежда...Таквиз ми ти работи...

# 699
Това дете

не е ли това дете

# 700
Аз мисля, че не е. Детето от сватбата ми изглежда по-малко.

# 701
  • софия
Доста прилича. Мисля, че това е момиченцето на кумата.

# 702
  • София
Детето на сватбата е на кумата на Василена. Познавам я, имаше салон за красота преди време. Не зная дали още го държи.

Аз пък не разбирам защо подлагате на съмнение възможностите на хората? Никъде не прочетох някой да се хвали с петцифрена заплата. Нормален живот в самостоятелно жилище може да се осигури и с четирецифрена, при това далеч по-близка до така коментираните 1000 лв. Въпрос на желание и организация. Едни искат да щракат с пръсти по кръчми, да вечерят ежедневно в скъпи ресторанти, но да живеят с някои от родителите на двойката, други се изнасят на квартира или теглят заем от банка, не си позволяват толкова често почивки, но не искат родителите им да се бъркат в ежедневието им. То голяма драма стана, че няколко жени споделихме, че живеем отделно от родителите си откакто сме завършили гимназия. Ми, не всички сме Никифор, нито Василена в крайна сметка.

# 703
Добъррр деннн 😉!!! Не съмм целяла с предните ми коментари да влизам в ролята на моралистична учителка,но именно,защото всичкооо е режисирано и представено по начин да привлича зрителски интерес казах всичко в предните ми коментари.Ето и вие сама казвате същото което и аз мисля,следователно ще има разминаване със реалността и образа който представят и без да рови човек в личните им профили-ще му бъде ясно.Ето защо не ме впечатлява мен,нищо дадено във предаванията.Да, дали са си дупето под наем така еее-ноо след като не им плаща продукцията нямат право да им уронрант така авторитета и да ги правят на маймуни.Вип Брадър и там всичко е постановка,ама "звездите" взимат сумати пари за тоя цирк,не им пука свикнали са и на нападки и на удобрение от околните,на клюки във жилтите медиии.Около нас има много хора със мислене на Василена,че и певицата се препокрива със нея."Ерата на Златките" я има и в действителността,времето във момента е такова,от всякъде се тиражира подобно поведение,много го приемат за нормално.Децата във училище се състезават едно друго за модерни и скъпи телефони,родителите им ги осигуряват,за да не бъдат подигравани децата им-ето реалността,по този начин някои стават обречени на порочния кръг на любов към скъпото,към вещите-бъдещи потенциални "Златки".Пакк
  се увлякох, намесех много теми и пак влезнах в обяснителнен режим-тип ценностна система на хората и морал,същалявам размишлявам си 😃.По тазии тема има много какво да се говори,ма няма смисъл всеки със виждането си.Хубав ден ви желая 😉.
Bubi99 добро утро! Голямо откритие си направила, че подобни продукции търсят рейтинг и сериер 😀
Всеки, подписвайки договора, трябва да е наясно, че си дава дупето под наем. Ако не го е разбрал- негов си е проблемът.
Ровим се, защото и ние като теб сме наясно, че всичко е режисирано и сме любопитни да разберем и други факти от живота им и дали има разминаване между това, което се показва и действителността.

# 704
  • София
Знае ли някой на колко години е Василена,защото ми направи впечатление,че само на нея не и пишеха годините ?

Общи условия

Активация на акаунт