Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 453
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Оставам с впечатлението, че заплатите на хората тук в темата е поне петцифрена.

# 616
Върнах се да прочета визитката на Никифор, пише внос и износ на стоки , обърках се

# 617
  • густо майна Филибето
Не знам за тяхната, но на мъжте им със сигурност трябва да е Simple Smile

# 618
  • Terra incognita
Не само в темата, в целия форум.
Програмисти- провайдъри, меринджеи.
Всъщност, по- важни от самия доход са разходите. Ако съумяваш да ги покриваш и да остава по нещо. Другото са просто цифри.

# 619
Тук го обърнахте на разследваща журналистика какъв точно е Никифор -между другото, само за уточнение, той спомена, че колата е нова . Според мен се шегуваше , когато й обясняваше за колата , но по начина ‘ добре, че е шегата, да си кажем истината ‘:)
Колкото до стандарт, заплати и т.н - животът е шарен, хора всякакви, но най-важното  в случая е докъде се простират собствените ти амбиции и точно тук е ролята на мачмейкърите - да намерят хора със сходен мироглед, виждания и цели за начина си на живот..

# 620
  • Тра-ла-ла
Това са споменатите от съфорумеца 5%. Другите са на 3 цифрени заплати Grinning

# 621
Абе колко пъти се спомена, че майката на Никифор живее в Италия, не живеят заедно. И вече не ми е интересно каква му е заплатата и дали носи куфари или нещо друго на летището, то голям разбор му хвърлихме на заплата, кола, жилище. Най-обикновен 41 годшен човек, има работа, дано успее да създаде и семейство. С принцесата няма да се получи явно, дано да успее с някоя друга.

# 622
Бе, така е. Ама хора с петцифрена заплата не списват по цял ден в тема в бг мамма Joy

# 623
  • София
Никифор, че живее в жилището на родителите си заедно със сестра си, и двамата несемейни го намирам за нормално.
Няма да излизат и двамата на квартира щото така "трябвало".
Пък сигурно семейния апартамент да дадат под наем.

# 624
Човекът говори реално за слънцето, че всеки ден откакто са заедно е слънчев. Simple Smile

Toй хубаво говори, но да не беше с пълна с храна уста. Sick

# 625
Таня е твърде фина за Лисан. Според мен няма да я бъде тази връзка.

# 626
Човекът говори реално за слънцето, че всеки ден откакто са заедно е слънчев. Simple Smile
Звучи ми като заучена фраза.

# 627
Към всички :постове123456..от Амбър Joy
Предложение :моля всеки да си признае каква заплата получава,за да можем да изчислим средната заплата за страната и да се спре с тази полемика Grinning
Темата е за любовта,брака и човешките взаимоотношения,но..от пръв поглед Simple Smile
Сега да не се обиди някой,дайте по -лежерно.Едно е ясно в БГ на никой не му стига заплатата,точка!

# 628
  • Terra incognita
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3090593254299763& … d=100000473564944
Каква поезия, какъв финес, каква възвишеност 😵

# 629
Добре се, а не смятате ли, че Никифор би трябвало вече да е направил постъпки за свое собствено жилище?
Мама няма да е вечно в Италия, цял живот със тях ли ще се бута, или ако се съберат с някоя жена, да ходят по квартири? И тепърва с жена, деца, да изплаща и жилище, е много по трудно финансово.

Общи условия

Активация на акаунт