Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
а и както четеш тук и други потребители са споменали че той прехвърля куфарите на летището.

пп. по другия ти коментар към мен!
до w00x #589
Май не си в час със ситуацията в България!! Само преди седмици споменаха по всички медии, телевизии, интернет и прочие че в България има 1,6 млн които нито учат нито работят!!!! Това не са официални данни, а това са реални данни!!! Много ясно че хората не са регистрирани в бюрата по труда!!!! От тях полза няма!!! И ако си мислиш че безработните в България са САМО ТИЯ които са регистрирани в Бюрото по труда и само официалните 5% ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ!!!!! Нерегистрираните безработни са в ПЪТИ повече от регистрираните в бюрата!!! Казаха го и по медии както писах КНСБ и т.н. че 1,6 млн нито работят нито учат у нас!!!!

Всички го казаха след като ти го спомена. Виж хронологията на събитията.

Не гледам новини. Гледам официалната статистика. Човек, който не работи и не е регистриран в бюрото по труда е безработен ИЗБИРАТЕЛНО.

Освен това, статистиката за безработица не се взима от бюрото по труда. От Националният Статистически Институт са си обявили методологията много ясно.

http://www.nsi.bg/bg/content/4011/безработни-лица-и-коефициенти-на-безработица-национално-ниво-статистически-райони

Стига глупости вече. Ти изкара 30% от населението безработни.

Не, не беше снизходително в никакъв случай. Но, признавам си, съм приятно изненадана. Помислих си, че ще пробутваш разни пикапърски простотии. Благодаря, че се остави да бъдеш изнуден.  Laughing

На такъв ли правя впечатление. Клиширан пикъпартист? Simple Smile

# 601
  • София
Винаги имам едно на ум за всичко, което се казва/ представя по ТВ. В последния сезон на " Фермер търси жена" единият " фермер" беше охрана в мола всъщност.

# 602
Като ви чета, си мисля, че съм живял в изключителна бедност и мизерия... Как станахме хора с брат ми, направо не знам...

Трябва много да се гордееш, ако си постигнал нещо тръгнал от нищото, било то и просто да станеш добър човек. Не вярвам обаче, че ще се стремиш към подобен (нисък предполагам) стандарт и за децата си.

# 603
Кайзен, не сравнявай нещата сега с тези по време на Прехода. Толкова са различни.
Сега е друго, животът ни е превърнал във вещомани и консуматори. В такава среда растат децата и искаш или не е трудно да се избяга от това.

# 604
  • Тра-ла-ла
А, бе, още колко страници ще ни се начукват канчетата как трябва да се задоволяваме с 600лв? ooooh! Не знам....авторите на тези постове комплекси ли имат? newsm78

# 605
А, бе, още колко страници ще ни се начукват канчетата как трябва да се задоволяваме с 600лв? ooooh! Не знам....авторите на тези постове комплекси ли имат? newsm78
А аз не знам как гледате деца с 600лв заплата, сериозно. Rolling Eyes

# 606
# 607
Ох, много ми е мазен Кум Ливан.

# 608
Темата тотално се е изкривила май. Grinning
Не мога обаче, да се сдържа по въпроса със стандарта. Стига глупости вече. Има и работа, има и пари, но има и мързеливци. София, провинция, все тази. Който иска- намира начин, който го мързи, или го устройва да си крета така, се извинява с липса на работа, ниски заплати, местожителство и кофи с вода от още 9 кладенеца.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 14:25 от Lys Bleu

# 609
  • София
На такъв ли правя впечатление. Клиширан пикъпартист? Simple Smile
А, не, още не си ми направил впечатление. Laughing Но за твое добро се надявам да не си.

# 610
Защо ако Никифор е товарач, му е дадена служебна кола, мисля че тук го понижиха в чин

# 611
  • Тра-ла-ла
Защо ако Никифор е товарач, му е дадена служебна кола, мисля че тук го понижиха в чин
Не съм много запозната с естеството на работа, но.....щом има обява за паркинг места и пише трансфер от терминал до терминал - може да е шофьор и да товари багажи в баничарката. Колата му е дадена да е нон стоп с него, за да е на разположение 24/7?! На никой меринджей не му дават баничарка за служебна кола Grinning

# 612
  • Terra incognita
Мазен, със заучени фрази от фб. Бляк. Определено е най- големият късметлия, Таня е чудесна. Само дано не избяга.

# 613
Човекът говори реално за слънцето, че всеки ден откакто са заедно е слънчев. Simple Smile

# 614
Аз разбирам Никифор. Човек на заплата добре трябва да прецени харчовете си. Ако има наследствено жилище, сестра му е сама и той е сам, защо трябва да плаща тези безумни наеми в София, дори и да е на над 40 г.? Има си служебна кола, за какво му е такъв бирник- личен автомобил, който харчи чувал пари на година, с данъци, такси и ремонти? Кола може да купи винаги, ако си смени работата и остане без служебната. Аз съм практик и реалист, ако бях сама, щях да отида при майка ми, която също е сама и да си делим разходите. Без кола също мога. Бих предпочела тези над 500 лв. излишни разходи за всичко да го давам, за да живея нормално, като бял човек, а не да ям филия с лютеница, да се чудя как да налея малко бензин в колата, но пред хората да се тупам в гърдите колко съм самостоятелна и независима. Да, като се ожени човек, е задължително да се опита да промени финансовото си състояние, особено ако е мъж. Обаче Никифор досега не е бил женен, живял си е живота, ходил е по заведения, пътувал е. Отсега-нататък ще видим как ще се развие, но за ергенския му живот, не мисля, че има за какво толкова да го съдим или да се подиграваме. Времената са трудни, заплатите жалки за този скъп живот, всеки до търси лесното, за да живее без лишения.

Общи условия

Активация на акаунт