Това ли е най-важното за човека, с който да прекарате живота си? Май аз съм нещо сбъркан, това време, в което живеем ми се вижда все по-отвратително.
Човекът може и да има много пари, това не означава, че иска да го преценят по това. И аз да съм, и аз така ще и говоря на русата патица, пък ще и гледам сеира...
Мен като ме пита някой какво работя - продавам тениски.
Реалността е твърде различна, но не ми се обяснява, не смятам, че работата е от първите теми, които да обсъждам с някой нов познат. За това си има бизнес срещи. В личен план ме интересува личността срещу мен, а не доходите и. И продавачка в супермаркет да е, ако ми грабне сърцето, ще я взема! Пари се вадят. Читави хора трудно се намират.
А идеята за Гергана и Мерал направо ме задави... Познавам я, и само като си я представих до Мерал... още ми е смешно. Той е един добродушен мечо, а Гергана има по-големи топки от повечето мъже, които познавам.
Този нито е хубавец, нито се поддържа. 
То и аз да съм отгледана като писано яйце цял живот и аз няма да искам средностатистически български мъж, ще искам някой който ще ми осигури стандарта на живот , с които съм свикнала щом мама и тати могат да ми го дадат трябва и мъжът до мен да може... понякога трябва да се поставиш и в обувките на другия. То вярно,че Василенчето няма реална представа за себе си,но това вече е отделен въпрос. Все пак продуцентите избиха рибата с рейтинг на гърба на Василена и Никифор. Толкова много не бях се смяла много отдавна на подобен род предавания
А пък такива, към които се стреми Василена, ако е решила, че ще ги срещне в предаване, и то точно такова, значи не е много умна. Колкото до реакциите й - чак пък толкова да не се замислиш за имиджа си не го разбирам.