Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 481
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Не знам защо спекулирате с професията и заплатата на Никифор...
Това ли е най-важното за човека, с който да прекарате живота си? Май аз съм нещо сбъркан, това време, в което живеем ми се вижда все по-отвратително.
Човекът може и да има много пари, това не означава, че иска да го преценят по това. И аз да съм, и аз така ще и говоря на русата патица, пък ще и гледам сеира...
Мен като ме пита някой какво работя - продавам тениски.
Реалността е твърде различна, но не ми се обяснява, не смятам, че работата е от първите теми, които да обсъждам с някой нов познат. За това си има бизнес срещи. В личен план ме интересува личността срещу мен, а не доходите и. И продавачка в супермаркет да е, ако ми грабне сърцето, ще я взема! Пари се вадят.  Читави хора трудно се намират.

А идеята за Гергана и Мерал направо ме задави... Познавам я, и само като си я представих до Мерал... още ми е смешно. Той е един добродушен мечо, а Гергана има по-големи топки от повечето мъже, които познавам.

# 586
За другите градове не знам, обаче в София има един куп частни училища пълни с деца. Курсовете по английски, немски, математика и БЕЛ са пълни с деца, Летните лагери са пълни с деца. Всичко това струва пари и то доста. И, за да си наясно ще кажа - курсове по английски - 1200 лв на година, курсове по математика и БЕЛ - 1500 на година, летен лагер за 5 дни - 860 лв. и т.н. и т.н. Отделно тези деца трябва да ядат, да бъдат облечени, да са им дадени джобни за училище, да им е купен телефон /и не, това не е лигавщина - особено, като гледам какви побоища стават в и около училищата в последно време/ и каквото още се сетиш. Като прибавиш към това ПОНЕ ЕДНА почивка в годината и си направи сметката за какви разходи става дума. Отделно трябва да останат някакви пари и за сметки в дома, за храна, за дрехи и разходи за ходене на работа на мама и тате и т.н. Знам, че сега ще кажеш, че не всеки го прави, но повярвай ми - доста голям процент от децата посещават такива извънкласни занимания

# 587
Всички участници са идеални един за друг, като за първи брак... Smile

# 588
До T.E.D.I. от agios.

По твоите думи и изисквания, излиза че по тия твои правила живеят само 5% от населението в България.
Защото както казах, 80% от населението в България живеят с доходи между 350 лв  и 750 лв на месец. Чудно те как отглеждат деца и по две, три дори с такива минимални доходи. Защото 3/4 от населението в България живее в истинска бедност, мизерия и недоимък. Да не говоря че има 1,6 млн които въобще не работят.
По твоите изисквания излиза че само 5% от населението в България може да отглежда деца.............обаче не е така ! ! !

Извинявай, но ти тия статистики от г*за ли си ги вадиш? Къде са тия 1.6млн безработни като според официална статистика безработицата е 5%, което са 173 000 човека? И това са хора, които официално се водят на трудов договор. Като добавиш тези, които работят без - стават по-малко.

Обсъждаш неща много извън темата.

PURE да се самосезира ако е възможно!

# 589
  • густо майна Филибето
Има и такива, които от най-обикновени снабдители, са станали олигарси, така че Василена не знае какво изпуска . Stuck Out Tongue Winking EyeТози нито е хубавец, нито се поддържа.
Скрит текст:

# 590
То да се "гледат" деца, не е много трудно, братята роми са го доказали. Ама да се отглеждат вече е друга работа, искаш да им сигуриш най-доброто, на което си способен. За това масово хората са с по 1 дете, защото повечето имат реална самооценка за възможностите си - материални и време. Ако толкова много  народ живееше с мисълта, как само трябва да се оцелява ден за ден всяко семейство ще се да е поне  с 3-4 дечица.

Ако Никифор наистина мечтае за семейство трябва да се подготви и да го осигури. На мен лично ми изглежда без никаква амбиция за развитие. Виж на Василена не ѝ липсва такава, само дето при нея няма принципи.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 13:14 от Emiliana V55

# 591
до w00x #468,
аз не го познавам! Не познавам никой от предаването! Ако си ми чел внимателно постовете, щеше да разбереш че съм от
областен град в България и нямам нищо общо със София!
Цялата ми информация е само от епизода по телевизията!
Това че Никифор прехвърля куфарите на летището го казаха по телевизия, много добре го споменаха но явно не си гледал внимателно,
а и както четеш тук и други потребители са споменали че той прехвърля куфарите на летището.

пп. по другия ти коментар към мен!
до w00x #589
Май не си в час със ситуацията в България!! Само преди седмици споменаха по всички медии, телевизии, интернет и прочие че в България има 1,6 млн които нито учат нито работят!!!! Това не са официални данни, а това са реални данни!!! Много ясно че хората не са регистрирани в бюрата по труда!!!! От тях полза няма!!! И ако си мислиш че безработните в България са САМО ТИЯ които са регистрирани в Бюрото по труда и само официалните 5% ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ!!!!! Нерегистрираните безработни са в ПЪТИ повече от регистрираните в бюрата!!! Казаха го и по медии както писах КНСБ и т.н. че 1,6 млн нито работят нито учат у нас!!!!

# 592
  • София
Ама защо така снизходително сега? "Обясни ни" нещо, което очевидно трябва да ти е ясно.
Как се справих?
Не, не беше снизходително в никакъв случай. Но, признавам си, съм приятно изненадана. Помислих си, че ще пробутваш разни пикапърски простотии. Благодаря, че се остави да бъдеш изнуден.  Laughing

# 593
Василенка прекали с квалификациите, но беше права в оценката си - станал на 40 години, живее при маммма и професионалното му развитие стигнало до подмятане на куфари на летището. Продал си колата, щото му комфортно да се вози в служебната баничарка. Че и горд с това, че и с претенции що не му се хвърля на врата. Един вид, длъжна е, те с мама знайш ли от кога си мечтаят за сватба! Сто пъти повтори как да се ожени му била най-голямата мечта. Като гледам как се е справил с постигането ѝ, хич не ми се мисли какво се е случило с недотам големите... Празен от съдържание, при това не само финансово. И аз не бих се зарадвала на подобен жених, макар, че не съм принцеса, даже ни силикон, ни хиалурон имам. Joy

Срамна работа няма!!! Важното е да се изкарват пари!!! Не всички в тая държава може да са зъболекари, мениджъри или бизнесмени! Трябва да има някой да върши и другата работа. Да работи, а не само шефове да са всички. Всякакъв вид работници трябва да има. Дори и чистачи и миячи.
Работници няма, само шефове в България....и тъй като народа бяга от България тия шефове на кого ще са шефове не се знае....
но вие си търсете шефове де....с големи заплати...няма лошо в това.

# 594
до w00x #468,
аз не го познавам! Не познавам никой от предаването! Ако си ми чел внимателно постовете, щеше да разбереш че съм от
областен град в България и нямам нищо общо със София!
Цялата ми информация е само от епизода по телевизията!
Това че Никифор прехвърля куфарите на летището го казаха по телевизия, много добре го споменаха но явно не си гледал внимателно,
а и както четеш тук и други потребители са споменали че той прехвърля куфарите на летището.

Пиша за последен път специално за теб - никъде не се казва, че Никифор прехвърля куфари на летището.

Диалогът между Василена и Никифор, цитирам:

Василена: "Ти какво работиш?"

Никифор: "Работя на летището"

Василена: "Като какъв?"

Никифор: "Нося стоки. Внос-износ на стоки от България за чужбина и обратно"

# 595
 Не искам да защитавам Василена,но донякъде я разбирам за това,че има изисквания към бъдещият си съпруг. Все пак родителите й са я отгледали като принцеса за добро или лошо тя е станала такава глезана свикнала да й се угажда. Дали сама си е купила колата и апартамента, в който живее е друг въпрос, но все пак има някакъв " бизнес ", който съсипа с участието си в това предаване... Представете  си например Парис Хилтън ( макар че сравнението е малко преувеличено, но...) да я оженят за Никифор Joy Пак казвам,че не е подходящо това сравнение, но от това за което се мисли Василена горе-долу описва ситуацията Stuck Out Tongue Closed Eyes То и аз да съм отгледана като писано яйце цял живот и аз няма да искам средностатистически български мъж, ще искам някой който ще ми осигури стандарта на живот , с които съм свикнала щом мама и тати могат да ми го дадат трябва и мъжът до мен да може... понякога трябва да се поставиш и в обувките на другия. То вярно,че Василенчето няма реална представа за себе си,но това вече е отделен въпрос. Все пак продуцентите избиха рибата с рейтинг на гърба на Василена и Никифор.  Толкова много не бях се смяла много отдавна на подобен род предавания Laughing

# 596
Абе голям грях има Никифор - че е обикновен човек! Simple Smile А пък такива, към които се стреми Василена, ако е решила, че ще ги срещне в предаване, и то точно такова, значи не е много умна. Колкото до реакциите й - чак пък толкова да не се замислиш за имиджа си не го разбирам.

# 597
Аз мисля, че Никифор разнася пратките от чужбина(вероятно тип поръчки от чуждестранни сайтове и колети), до пощенски станции и складове на куриерски фирми.

# 598
Като ви чета, си мисля, че съм живял в изключителна бедност и мизерия... Как станахме хора с брат ми, направо не знам...

# 599
Не искам да защитавам Василена,но донякъде я разбирам за това,че има изисквания към бъдещият си съпруг. Все пак родителите й са я отгледали като принцеса за добро или лошо тя е станала такава глезана свикнала да й се угажда. Дали сама си е купила колата и апартамента, в който живее е друг въпрос, но все пак има някакъв " бизнес ", който съсипа с участието си в това предаване... Представете  си например Парис Хилтън ( макар че сравнението е малко преувеличено, но...) да я оженят за Никифор Joy Пак казвам,че не е подходящо това сравнение, но от това за което се мисли Василена горе-долу описва ситуацията Stuck Out Tongue Closed Eyes То и аз да съм отгледана като писано яйце цял живот и аз няма да искам средностатистически български мъж, ще искам някой който ще ми осигури стандарта на живот , с които съм свикнала щом мама и тати могат да ми го дадат трябва и мъжът до мен да може... понякога трябва да се поставиш и в обувките на другия. То вярно,че Василенчето няма реална представа за себе си,но това вече е отделен въпрос. Все пак продуцентите избиха рибата с рейтинг на гърба на Василена и Никифор.  Толкова много не бях се смяла много отдавна на подобен род предавания Laughing

Аз съм напълно съгласна с това твърдение. Проблема, обаче е в нейната реакция. И най-вече в това, че смята, че може да намери точно такъв в мъж в подобно предаване. Тези мъже не ходят по предаванията, за да си търсят жени, дори не се регистрират в сайтове за запознанства /освен, ако не търсят някакви леки жени за еднократни удоволствия/ И това е ясно за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт