Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 679
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
А има ли значение каква е колата за теб? Защото и Никифор разполага със служебна - баничарка - баничарка. Кола ли е - кола е.
Жена, която има претенции към финансовото състояние на мъжа и е готова в името на това да преглътне външния му вид е меркантилна.
Жена, която инвестира във външния си вид, само за да намери заможен мъж каква е?
И няма лошо в това да има човек изисквания от човека до себе си, ама първо трябва да се пресметне себе си колко струва и какво предлага пък тогава да изисква.

# 136
Позитивът от вчерашното предаване е за мен Grinning Дъщеря ми се подготвя за дентална медицина и чете предимно вечер. Снощи нещо не й се учеше и като видя предаването (не го беше гледала преди това), като чу колко вървежни са зъболекарите, скокна и подхвана учебниците Joy
Надявам се разбирате чувството за хумор, с което написах поста Wink

# 137
Някой знае ли кумата на Никифор какво работи?
Много са ми странни техните отношения. Тя е няколко класи над него – и като интелект, и като възпитание. Съвсем друга среда, едва ли е част от приятелския му кръг. А и май споменаха, че се познават отскоро.
Имам чувството, че отношенията им са като между лекар и пациент. Ако не е лекар, може и психолог да е. И да го е подтикнала да участва в предаването като вид терапия.
Може и да греша, но имам някакво такова усещане. А и той се разсипа да ѝ благодари...
Както и да е – цялото му семейство, включително и той, ми приличат на хора, които имат нужда от терапия и може би я получават.

# 138
И на мен ми направи впечатление как се отнася Никифор към кумата.  Влюбен ли е в нея?

# 139
И аз такова чувство имам. Да плачеш за сина си, че се отделя от теб, който е на години почти да става дядо..... Хора всякакви

# 140
Вие не чухте ли, че Василена обясни, че иска мъжът до нея да си е изградил тези неща за самия него. Аз я разбирам, но не я оправдавам за това, че така грубо и първосигнално се изказва. Ако мъжът е постигнал някакво нормално материално ниво, самият той ще има самочувствие, ще излъчва увереност и няма да се държи като настъпан охлюв! Все пак за човек на 40 години говорим. С тази лъхаща от него неувереност какво очаква да привлече? Ами и аз очаквам мъжът до мен да има кола някаква примерно. И да изглежда добре. Меркантилна ли съм?
Ние чухме,но никой не повярва Joy
Как заради него самият да има коли и т.н. ,пък тя шкембето ще го преглътне само ако е богат 😂

# 141
Интересно ми е, щом 5 годишната й дъщеричка е в болница, кой е при нея? Мама се жени, баба присъства на сватбата - само ли са го оставили това малко детенце в болница?

Така, като я гледам Василенка, явно преди 6 години е успяла да се добере до някакъв заможен мъж и се е опитала да го върже с дете. Обаче той явно е имал достатъчно акъл, за да избяга от нея, а тя живее с надеждата, че щом тогава е успяла, значи и сега ще успее със следващия. Само дето вече е 30+, изглежда, като 40+, поведението й е, като на 8 годишна, претенциите и са, като на 18 годишна и шансовете й са нулеви

# 142
Ъ, айде по леко с възрастта. Набор съм на Никифор, а дъщеря ми е на 6. Баба скоро не искам да ставам.

# 143
Интересно ми е, щом 5 годишната й дъщеричка е в болница, кой е при нея? Мама се жени, баба присъства на сватбата - само ли са го оставили това малко детенце в болница?

В началото каза, че не иска дъщеря и да присъства на сватбата. Снощи я чух, че... дъщеря и щяла да е шаферка, но нали така се получило...Аз до колкото знам ,малко дете не може без придружител в болница, та ми се струва че е скалъпена историята с болното дете. Отделно, ако детето е наистина хоспитализирано можеха да отложат сватбата.

# 144
  • Terra incognita

Така, като я гледам Василенка, явно преди 6 години е успяла да се добере до някакъв заможен мъж и се е опитала да го върже с дете. Обаче той явно е имал достатъчно акъл, за да избяга от нея, а тя живее с надеждата, че щом тогава е успяла, значи и сега ще успее със следващия. Само дето вече е 30+, изглежда, като 40+, поведението й е, като на 8 годишна, претенциите и са, като на 18 годишна и шансовете й са нулеви
Може бащата и другите баба и дядо да са там.

# 145
   Аз пък друго се чудя, чудя се на възпитанието й... как може да си позволи в национален ефир да обижда човек, когото познава от 5 минути. Льольо бил и т.н. Ми нали този мъж сега гледа излъчването на шоуто по телевизията? Не че и той е много стока, но поне се държа възпитано. Лелеее, какво ще е, ако той й бие шута и й каже "Ми аз само исках да те изпитам, наистина работя на летището, но съм ген. директор на Луфтханза (примерно), карам Лексус и летя безплатно по целия свят"... примерно. Ще ми се да й видя конската физиономия тогава. Между другото...  много грозна... наистина...
   А за Таня и Светозар, според мен, някакси не е редно да сблъскват Светозар пак със същата диагноза, като на жена му. Дай Боже да е жива и здрава Таня, прекрасна е... но някакси не е морално, може би се страхува  Светозар да не му се наложи пак да минава по този път... той не знае де... не знам, разсъждавам си.

# 146
Ъ, айде по леко с възрастта. Набор съм на Никифор, а дъщеря ми е на 6. Баба скоро не искам да ставам.

Казах почти. Твоята дъщеря, ако е на 6, има 40 годишни с 20 годишни деца. Недейте да влизате толкова навътре и да се обиждате

# 147
Скрит текст:
И аз се изкуших и погледнах профила на сестричката...доста психарски поглед има:).
1:1 прилича на майка си. Имат особени сини очи. Моята съседка е с такива, даже малко прилича на систъра в лице и коса. Но е далеч от психарка Grinning

А на мен майката на Никифор ми прилича на Лариса от Hell's Kitchen Grin

# 148

Нещо се загатна, че мъжа май бил обвързан/женен, та просто се е прибрал при жена си най-вероятно.

# 149

Казах почти. Твоята дъщеря, ако е на 6, има 40 годишни с 20 годишни деца. Недейте да влизате толкова навътре и да се обиждате

Все по малко са хората на 40 с двайсет годишни деца. Масово хората се женят и раждат над 30.

Общи условия

Активация на акаунт