Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 664
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Имаше доста конкретни въпроси за това, какъв партньор харесваш.
И като външен вид ли?

# 376
  • софия
Ако е имало въпрос дали външният вид има значение, вероятно Василена е отговорила положително и сватосването й с този сурикат е откровена гавра от страна на мачмейкърите. Иначе като натурел и поведение двамата доста си приличат.

# 377
  • София
И двамата не са цвете, той като някой загорял тийнейджър, не виждал жена от 15 години, да се били мляскали, били женени хохохо падаш. Нея вече я коментирах, но просто всички скочиха да го защитават, защото нейната излагация беше голяма, а не че той е супер дупер якия мъжага. Демек, тя му изписа веждите един вид. А тази вечер ще има ли предаване?
Точно!
Ако просто беше казала " Не е мой тип,имам други очаквания"  всички щяхме да я съжаляваме,че са я събрали с този смотльо. Само,че тя с голямата си уста и още по-големи претенции зорлем го направи вървежен
Вървежен !???  smile3555 Този !???  tooth

# 378
За външен вид бяха основни въпросите. Цвят коса и т.н. Нещо, което на мен лично ми е все едно. Червенокоса, руса, чернокоса - все тая. Ако е женствена и има излъчване може да е и без коса.

На мен лично ми показаха 3 снимки и ме попитаха коя бих избрал. Simple Smile Казах им, че ми показват 3 снимки на красиви жени и ми е малко трудно да избера някоя конкретна.

Идеята им беше (те си го казаха и в предаването), че хората трябва да се харесат душевно, а не само по външен вид. И външния вид нямал значение.

За други може и да няма, но за мен има. Жени, които не ме привличат на външен вид - са ми приятелки.

# 379
Ако е имало въпрос дали външният вид има значение, вероятно Василена е отговорила положително и сватосването й с този сурикат е откровена гавра от страна на мачмейкърите.

# 380
Имаше доста конкретни въпроси за това, какъв партньор харесваш.
И като външен вид ли?

Тези въпроси Василена не ги е разбрала. hahaha

# 381
Поредно доказателство, че тези хора падат от Луната и идея си нямат какво правят. Винаги има значение външният вид, все пак човек трябва да те привлече първо физически. Дори да се харесате по характер, няма ли "химия", ще си останете просто приятелчета.

# 382
И мен ме издразни Никифор че детето и било в болница ама все пак били женени и едва ли не трябва да го целуне. Той сигурно и ще настоява да се изпълнят съпружеските задължения в първата брачна нощ. Иначе принцесата какво да я коментирам с покритие без покритие ще предпочете да остане сама но няма да върже на такъв като Никифор ако ще и 100 психолози да и обясняват че от такъв мъж има нужда.

# 383
И двамата не са цвете, той като някой загорял тийнейджър, не виждал жена от 15 години, да се били мляскали, били женени хохохо падаш. Нея вече я коментирах, но просто всички скочиха да го защитават, защото нейната излагация беше голяма, а не че той е супер дупер якия мъжага. Демек, тя му изписа веждите един вид. А тази вечер ще има ли предаване?
Точно!
Ако просто беше казала " Не е мой тип,имам други очаквания"  всички щяхме да я съжаляваме,че са я събрали с този смотльо. Само,че тя с голямата си уста и още по-големи претенции зорлем го направи вървежен
Вървежен !???  smile3555 Този !???  tooth
Убедена съм, че ще се намерят достатъчно милостиви заблудени жени,които да се навият да го дондуркат.
Има и много, които си търсят някой чехъл,който да командват,като прибавим и известността след предаването ,се обзалагам,че няма да е дълго сам

# 384
  • София
За външен вид бяха основни въпросите. Цвят коса и т.н. Нещо, което на мен лично ми е все едно. Червенокоса, руса, чернокоса - все тая. Ако е женствена и има излъчване може да е и без коса.
На мен лично ми показаха 3 снимки и ме попитаха коя бих избрал. Simple Smile Казах им, че ми показват 3 снимки на красиви жени и ми е малко трудно да избера някоя конкретна.

Идеята им беше (те си го казаха и в предаването), че хората трябва да се харесат душевно, а не само по външен вид. И външния вид нямал значение.
За други може и да няма, но за мен има. Жени, които не ме привличат на външен вид - са ми приятелки.
Призна си го най-после... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 385
Поредно доказателство, че тези хора падат от Луната и идея си нямат какво правят. Винаги има значение външният вид, все пак човек трябва да те привлече първо физически. Дори да се харесате по характер, няма ли "химия", ще си останете просто приятелчета.

Те не са ми го казали в прав текст, но ми го намекнаха. После си го казаха направо в предаването, че повечето кандидати се били фокусирали върху външен вид, което не било правилно.

# 386
Аз съм от областен град. т.нар. "провинция". Не говоря за София и не знам как е в София, но в провинцията и то в областните градове заплата от 1000 лв е изключително високо заплащане и изключително трудно може да намериш работа за такова заплащане. В моя областен град масовата заплата е 600 лв. Малко над минималната. Ако не вярвате отворете сайта с обяви за работа джобс...и разгледайте обявите за работа в няколко областни градове. (без топ 5 градовете в България) И ще видите че 95% от обявите са с заплащане от минимална работна заплата до 800 лв максимум!!! Така че къде да се намери още по висока заплата от 1000 лв ако живеете в провинцията?! Това просто е мисия невъзможна. А и понеже следя новините и се интересувам, неотдавна казаха че 3/4 от населението в провинцията в България живее с доходи между 350 и 750 лв на човек. И това е официална статистика. Как искате мъжа да има доходи над 1000 лв при положение че 3/4 от населението в цяла България (без София само) живее с доходи доста под 1000 лв?!

# 387
Призна си го най-после... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Аз никога не съм го отричал. Simple Smile

# 388
Скрит текст:

Те не са ми го казали в прав текст, но ми го намекнаха. После си го казаха направо в предаването, че повечето кандидати се били фокусирали върху външен вид, което не било правилно.

Е, видяхме колко е правилна тяхната теория.

# 389
Аз пък си мисля, че са попитали Василена за външен вид на потенциалния й съпруг и тя е отговорила, че е важен, но не е най - важното нещо. Търси си улегнал мъж, който е готов за семейство, предвид факта, че тя все пак има детенце. И от там тръгва всичко.. Защото все пак Никифор не е някакъв 150 кг човек, който не може да се наведе обувките да си върже от шкембето. Вярно, малко на ленивец ми прелича, особено забавения му поглед, но не е и кой знае колко зле човека.
А, Василена да беше казала - търся мъж на възраст между толкова и толкова години, поддържан, редовно ходещ на фитнес, без излишни килограми .. ей тогава можеше и да й намерят такъв тип, но дали той щеше да иска семейство ? По - скоро да беше там единствено с цел реклама.

Общи условия

Активация на акаунт