Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Форито и аз не разбрах последно като какъв работи на летището. В първия епизод във визитката се представи, че се занимава с организацията на внос и износ на стоки на летище София.. Имаше и кадри в офиса му пред компютъра и как говори с клиенти по телефона. Дадоха и кадри в някакво хале, той с балтон, а не с работни дрехи как ръководи работници.

На Василена каза, че товари и разтоварва багажи.

# 541
Точно така е. Моя близка участва в Х фактор и там режисьорът търсел такива пикантерии с насочващи въпроси. Менторът на отбора тогава ги беше предопредил да бъдат крайно обрани, защото се търси сеир и да не прекаляват с обясненията.

Просто Василена не се е усетила. Отделно мисля, че е станала крайно неприятна на продукцията и допълнително я очернят. Тя не, че не е , ама си сипват ѝ сипват отгоре..

# 542
Е, аз се чудя и как ще живее това дете с този непознат и чужд мъж.Въобще цялото и участие в предаването заради детето е абсурдно.Никога не бих подложила детето си на това безумие.

# 543
В коя паралелна вселена е добре за едно дете да е част от такива циркове? :О
Абсолютно.
За да е по пълна гаврата на сценаристите ли?

# 544
Ами те сигурно няма реални да живеят заедно. Само ще се събират за снимките. Та детето може и да не усети.

# 545
Скрит текст:
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.

Че то едното не изключва другото. Или при теб е, или по любов, или по сметка. И ще повторя So Lucky* - предаването се снима в София. За София 1000 лв за мъж е малка заплата. Обидно малка!

И подчертавам - говорим за бюджет, който стига да се живее, не да се оцелява. Има разлика между двете неща.

Добре де ,ама дали получава толкова ,или просто така е решил да каже ?
Просто много внимание се обръща на парите .
Аз лично смятам ,че просто няма любов ,за това и се намират причини .
Василена ми е страшно антипатична от момента в който е видях  !!!
Ако Форчо е товарач на летището заплатите са такива 1000лв+–100.
Може и да му стигат, гледам му стила...обаче ако искаш жена и деца, ще трябва повече лев. Мама да праща от Италия, като е отгледала муня.

Мисля, че взимат 1500 + на месец
Товарач на летище Варна взима 1050лв, не вярвам в София да е 50% повече. Шофьор също толкова. Служител на чекин, първи сезон пак толкова. Не знам честно казано какъв е Фори, щом има служебна кола може и повечко даполучава...

# 546

Не е казвал такова нещо - напротив точно "с внос/износ на стоки се занимавам" каза - вижте ако искате пак епизода.

Освен това на товарачите служебни коли не им трябват!

Според мен фрагментите, при които даваха Никифор и Василена са  моменти, в които са им задавани въпроси, те отговарят и после е орязано и монтирано според кефа на режисьора.
Но е така, като си се хванал на хорото ще го играеш Crazy

Точно - направи ми впечатление как първо дадоха думи на Никифор, в които казва, че говорела простотии за това кой каква кола има и за него това било несериозно, а малко след това излъчиха други негови думи, в които казва, че се чувства чудесно, защото вижда как човека отсреща се опитва да го опознае. Явно в началото коментарите са били едни, после нещата са ескалирали и Василенка си е изпуснала нервите - отсреща само това са чакали - малко да я побутнеш и тя почва да сипва огън и жупел. А толкова много се стараеше да покаже колко е възпитана! Simple Smile

# 547
  • София
Форито и аз не разбрах последно като какъв работи на летището. В първия епизод във визитката се представи, че се занимава с организацията на внос и износ на стоки на летище София.. Имаше и кадри в офиса му пред компютъра и как говори с клиенти по телефона. Дадоха и кадри в някакво хале, той с балтон, а не с работни дрехи как ръководи работници.

Според мен той се пошегува, а и искаше да види как ще реагира. По същия начин и с колата. Първо ѝ каза, че няма, видя как реагира, после ѝ каза, че има служебна, пак наблюдаваше реакцията, накрая вече каза цялата истина и пак реакция от нейна страна. Така за две минути разбираш какъв човек стои срещу тебе.

# 548
Ох, да ме извинят всички фенки на Никифор, ама баш на това ми прилича.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 12:21 от Emiliana V55

# 549
А баш. Или на Сид Ленивеца от Ледена епоха. 😆

# 550
А баш. Или на Сид Ленивеца от Ледена епоха. 😆
Мислех си, ама той е много енергичен в сравнение. 😁

# 551

Не е казвал такова нещо - напротив точно "с внос/износ на стоки се занимавам" каза - вижте ако искате пак епизода.

Може и да греша! Няма как да изгледам епизода отново, защото живея в чужбина и не мога да гледам в NOVA PLAY.

Но и според мен Форито работи в някоя спедиторска фирма на летището, а не като товаро-разтоварач на пътнически куфари и е безмислено да коментираме евентуални заплати.

# 552
  • ГО
Усещането ми за Мерал е..... раздвоена съм. От началото поведението му ми приличаше на онова, ромското ухажване, дето звезди ти свалят, дето с думи и погледи те омайват, пък после - слугинаж. Сега, обаче, ми прилича на човек, който недоумява какво да прави с тази повърхностна жена. Ивана е вятърничава, лекомислена, глупавичка, а той сякаш очакваше по-интелигентна и спокойна съпруга. Първоначално я хареса много, визуално в обредния дом, но после.... Не ги виждам аз като семейство.

# 553
Аз някъде видях баничарка с надпис "Гранична полиция". Май във фейсбук. Ако работи там е възможно заплатата му да е около 1000 лева. Дали разчита само на тях, нямам идея.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 11:17 от Monza

# 554
Аз никоя двойка не виждам да остане.
Съмнявам се Таня да стане фенка на ремонтите на нещо си, някъде.
Виж, ако бяха и избрали някой по-млад и засукан мъж, може би щеше да се вдъхнови повече.

Общи условия

Активация на акаунт