Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Относно бюджета - нека всеки си живее така, както на него му харесва. Едни ги устройва скромния начин на живот, други не. Просто няма как една жена, която е свикнала на повече да се задоволи с по-малко - това е съвсем, съвсем нормално. Същото важи и за мъжа - няма как да е свикнал на красиви, поддържани жени и накрая да се ожени за някоя, като Антония от предишния сезон. Всеки с критериите си

Относно Мерал - казвате, че е обсебващ, та да питам - това къде го видяхте? Аз видях едно добро, добре възпитано момче, което по всякакъв начин се опитва да угоди на новата си съпруга. Да я целуне, да я прегърне, да си поговори с нея, да й купи нещо за похапване и когато тя се събуди да я изненада. Все неща, които показват, че има желание нещата между тях да се получат. А отсреща получава лигаво поведение, умопомрачителен глад /все едно не е яла един месец преди сватбата/ и викане "Юхуууу" за всяко нещо /показващо беден речник/ все едно е на сцената. В един момент очаквах да изкрещи "Барселонааа, тука ли стееее, не ви чувааам" Joy

# 526
Скрит текст:
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.

Че то едното не изключва другото. Или при теб е, или по любов, или по сметка. И ще повторя So Lucky* - предаването се снима в София. За София 1000 лв за мъж е малка заплата. Обидно малка!

И подчертавам - говорим за бюджет, който стига да се живее, не да се оцелява. Има разлика между двете неща.
Добре де ,ама дали получава толкова ,или просто така е решил да каже ?
Просто много внимание се обръща на парите .
Аз лично смятам ,че просто няма любов ,за това и се намират причини .
Василена ми е страшно антипатична от момента в който е видях  !!!
Ако Форчо е товарач на летището заплатите са такива 1000лв+–100.
Може и да му стигат, гледам му стила...обаче ако искаш жена и деца, ще трябва повече лев. Мама да праща от Италия, като е отгледала муня.

# 527
Аз мисля, че Василена в сюблимния момент на изпростяване говореше я на майка си, я на приятелки и лееееко не се усети как не е сама с тях и я снимат. Нещо в повече ѝ дойдоха нервите и избухна грозно.
Докато беше с него иначе гледаше да се сдържа, беше дръпната, но не изгрубяваше.

# 528
На мен вече ми минава грозната мисъл, че тя измисли болестта на детето си, за да не е с Никифор през първата брачна нощ. Защото определено го излъга, че ако не било болно, щяло да бъде на сватбата. Тя си каза още в началото, че не иска то да присъства.

# 529
За Мерал да кажа от къде ми дойде усещането. Сутринта на закуската след 1 брачна нощ опитваше да ѝ говори много наставнически в крайно неподходящ момент. Нея видимо я беше погнал алкохолния глад и въобще не ѝ беше до проповеди. Но той не се усети и продължи да навлиза в личното ѝ пространство. Наречете го интуиция от моя страна, но гледам му и самите жестове. Поведението му е, като на конквистадор. Бърза да култивира младото чалгарче, а не е това начинът. Трябва плавно да навлезе в личното ѝ пространство. На медения месец вече се усеща една дистанция от нейна страна.

# 530
На мен вече ми минава грозната мисъл, че тя измисли болестта на детето си, за да не е с Никифор през първата брачна нощ. Защото определено го излъга, че ако не било болно, щяло да бъде на сватбата. Тя си каза още в началото, че не иска то да присъства.

И какъв е проблемът за 2 седмици да си е сменила мнението относно присъствието на детето?

# 531
Скрит текст:
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.

Че то едното не изключва другото. Или при теб е, или по любов, или по сметка. И ще повторя So Lucky* - предаването се снима в София. За София 1000 лв за мъж е малка заплата. Обидно малка!

И подчертавам - говорим за бюджет, който стига да се живее, не да се оцелява. Има разлика между двете неща.

Добре де ,ама дали получава толкова ,или просто така е решил да каже ?
Просто много внимание се обръща на парите .
Аз лично смятам ,че просто няма любов ,за това и се намират причини .
Василена ми е страшно антипатична от момента в който е видях  !!!
Ако Форчо е товарач на летището заплатите са такива 1000лв+–100.
Може и да му стигат, гледам му стила...обаче ако искаш жена и деца, ще трябва повече лев. Мама да праща от Италия, като е отгледала муня.

Мисля, че взимат 1500 + на месец

# 532
Е, не вярвам да лъже за болестта на детето.
Отделно тя доста се замисли, когато онази семейната консултантка Милена ѝ каза, че е добре за детето да е част от това.

# 533
Кой в предаването каза, че товари куфари и кой каза, че взима 1000лв на месец? Никой.

И двете неща ги каза agios в първия си пост. Вече 10 страници дискутирате и спекулирате въз основа неговото мнение, което по никакъв начин не е обвързано с предаването. Simple Smile Малко развален телефон взе да става тука. Скоро ще трябва да се направи едно wiki, за да се пази подадената информация.

# 534
В коя паралелна вселена е добре за едно дете да е част от такива циркове? :О

# 535
  • Sofia
Трябва да променят правилата на "шоуто"...не може така по договор да задължават да кажат "да",че и неустойки имало...трябва си време за опознаване и размисъл Thinking

Изгледах сега последния епизод от сръбското,жената не го хареса и не се съгласи,заминаха на спа,но и там нищо не се случи,не се харесаха взаимно и до там,кой от къде е...няма драми,обидени

# 536
И аз не знам. За мен също не е ок за детето, ама нали видната консултанкта така рече, че даже се опита да я обработва..

# 537
Аз мисля, че Василена в сюблимния момент на изпростяване говореше я на майка си, я на приятелки и лееееко не се усети как не е сама с тях и я снимат. Нещо в повече ѝ дойдоха нервите и избухна грозно.
Докато беше с него иначе гледаше да се сдържа, беше дръпната, но не изгрубяваше.

Така е - щом неадекватното поведение на Никифор трябва да бъде извинено, защото човека се притеснявал, по същата логика и Василена трябва да бъде извинена - тя също се притеснява, детето й е болно, като гледам си има натрупвания от предишни връзки - падна й пердето и изпростя тотално. За мен и двамата са еднакво зле -  просто по различен начин - не бих искала нито единия, нито другия до себе си.

За детето - няма как да лъже за това - от продукцията го обявиха в епизода още преди тя да го съобщи на Никифор - ако не беше вярно - със сигурност щяха да се възползват и да я разобличат. Много добре са знаели, че е в болница, дори сигурно е обсъждан варианта какво ще стане, ако много се влоши и тя не може да излезе, но явно за 3 дни са го стабилизирали и някой друг е останал с него.

Никифор защо да е товарач?  Защото някой във форума написа, че е такъв ли? Човека съобщава, че се занимава с внос/износ - аз съм по-склонна да вярвам на това!

Мерал изобщо не го виждам като натрапник - напротив доста е дистанциран и не навлиза в личното й пространство - като гледам Ивана не се дърпа много, ако беше някой по-нахален тип досега да си е издействал много повече от целувки. Даже мисля, че това е свързано малко и с възпитанието му, не иска да я притеснява, а очаква тя да реши докъде да стигнат в интимностите. Наистина обаче тя е много под неговото интелектуално ниво - дори не може нормален разговор да проведе.

# 538
Според мен фрагментите, при които даваха Никифор и Василена са  моменти, в които са им задавани въпроси, те отговарят и после е орязано и монтирано според кефа на режисьора.
Но е така, като си се хванал на хорото ще го играеш Crazy

# 539
И аз не знам. За мен също не е ок за детето, ама нали видната консултанкта така рече, че даже се опита да я обработва..

Да де, чудя й се на тая консултантка.. нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт