Августовски бебчета 2018 тема 4

• 44 888
  • 402
  •   1
Отговори
# 195
Аз на моето бебе давам пюре от круша или сини сливи , много добре му действат и резултата не закъснява. Давай му по-честичко Simple Smile
Моят син си спи по цяла нощ. Рядко се буди. Снощи е заспал в 22 ч., а сутринта едвам го събудих в 9 ч.
На нас най-големия ни проблем е запека, та се чудя да не бъркам нещо с храненето. Две кърмения имам сутрин и вечер, плодови пюрета, от кухня яде разнообразно. Вода пие макар и със зор.

# 196
Да, давам редовно от тях.

# 197
Повече течности трябва да приема бебето, особено щом хапва повечко твърда храна.

# 198
Момичета вие какво давате за  болката от никненето на зъбките? Нашите вече 2 месеца ни мъчат зверски и няма нищо избило.Вече се почудих с какво да го облекча.

# 199
  • София
Аз давам Оса крем и Оса пилули. От крема се успокояваше. Но ми свърши и имах на Мама Натура- Еми изобщо не действа. От три дена сложих и герданче и чакам ефект. Но мисля пак Оса крема да взема определено помага. Поне са хомеопатични. Иначе бяха ми препоръчали един с лидокаин но трябва да попитам пак какъв беше.

# 200
Имаме 3 твърди основни храни и една междинна,рано сутринта и вечер пие мляко,и въпреки това и нощем се събужда за мляко.Понякога спи,понякога с събужда да играе,понякога да яде.Ден с ден нямаме еднакъв за нощния сън.Пълзи ,сяда,ходи като се придържа за каквото има под ръка.Изключително подвижен.Зъби нямаме,но много го мъчат също от около 2 месеца,понякога помагат Камилията и Дентокинд,понякога - не.Нямаме проблеми с изхожданията-пие Биогая.Вчера бяхме на консултация 8 месеца,8,800кг,68 см,късичък и якичък,ама като тръгне ще се издължи малко.
Цялата къща е в играчки и няма вече недостъпни места за нашия Павел.

# 201
За зъби мажа с Бочко и/или Калгел (с лидокаин). Като че ли от Бочкото има ефект. Хомеопатия не бих давала, защото не смятам, че има какъвто и да е ефект освен олекване на джоба Simple Smile

# 202
Мисля, че хомеопатичните не са скъпи.
Дентокинд таблетки струват 10 лв ако не се лъжа а са 150 парчета вътре, дори и в ударна доза да се дават пак ще стигнат за месец, колко са ефективни незнам.
Колкото майки, толкова и различни мнения.

Геловете ако облекчават изобщо  е моментно, а лидокаина се говори, че е алерген.

За таблетките обаче пишат, че повлияват цялостните симптоми като температура, раздразнения, дираия и Бла, Бла.

Аз нямам опит с нищо, защото нищо не давам.
Има два зъба трети се подава засега много леко ги понася.

# 203
  • София
Оса съм гонпробвала на мен, че ми беше интересно има ли ефект и освен мн сладкия вкус мога да кажа че ми изтръпна венеца. Така че те действат, за др хомеопатични не знам.

# 204
За запек давам вода от овесени ядки по съвет на педи и наистина има голям ефект! 👍🏽 Също давам и омни биотик панда.

Какви бисквитки давате вие?
Кога мислите да въведете кисело мляко?

# 205
Какво е съотношението ядки-вода?

# 206
За запек давам вода от овесени ядки по съвет на педи и наистина има голям ефект! 👍🏽 Също давам и омни биотик панда.

Какви бисквитки давате вие?
Кога мислите да въведете кисело мляко?

Бисквити на Плазмон,а кисело мляко яде от 6-ти месец,много му харесва.Но си пие и АМ,киселото мляко го яде или като следобедна закуска или между следобедното и вечерното хранене.

# 207
Бихте ли споделили вашето дневно меню по часове и вид храна

# 208
Бихте ли споделили вашето дневно меню по часове и вид храна
През седмицата е на ясла , но я хранят с храна от вкъщи и както сме казали като часове.
З- 8:30 - овесени ядки с плод или бебешки йогурт и банан
Предиобедна закуска-11:00- АМ
О: 13:30/14:00-  крем супа, някаква манджичка, пасирана или зеленчуково пюре.
СЗ: 17:30-АМ или плод, зависи от настроението ѝ
В: Кърма

* междувременно ако не иска някое от храненията ѝ се предлага АМ .
Не са ни казвали , че са ѝ малко млечните хранения.

# 209
Препоръчителният прием на мляко за денонощие на такива малки бебенца е около 500-600 мл , това го срещнах като препоръка в безброй схеми за захранване и така бях посъветвана от двама педиатри.

Но в това количество влизат всички млечни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт