АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 961
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Честита радост, много сълзи от щастие ви желая!

# 271
  • Г. О.
Честити бебчета на всички! Бъдете здрави и щастливи, обичайте се и се наслаждавайте на всеки миг заедно.

# 272
Честито бебчее мимозка да е живо и здраво, много да ви радва.😊

# 273
Честит Димитър и от мен!!!! Да е жив и здрав и да расте с късмет Heart Седмицата тръгва с благи вести! Дано е все така!

# 274
Пийте водичка Simple Smile колкото и да не ви се пие и да ви се пишка Joy и аз много пишкам, ама се старая да не забравям водата Blush

DramaMamma, и аз съм в 36-та, 2700гр. Simple Smile

Вече звучи далеч по-обнадеждаващо, в сравнение с до скорошните 1700гр Grinning
Да видим до финала колко ще станат Simple Smile

# 275
Честит Димитър:) Хубаво име, много да е здрав и щастлив живот Simple Smile
Аз започнах да параноясвам в 39та седмица:( От вчера усещам бебето да рита встрани вместо нагоре и надолу. Значи ли това, че се е завъртяло? Може ли в толкова късна седмица да се обърне, след като ми казаха, че главата му е много ниско в таза. Откакто го усещам така имам и проблеми с крака и кръста ... пак куцам. Имам чувството, че и то, милото се мъчи така. Имате ли представа как може да се разбере позицията на бебето, където и да пипна, все си мисля, че е глава...много съм зле в опипването а и ме е страх да го натискам, то ми отвръща с ритници/юмруци всеки път.Simple Smile

# 276
При мен рита в страни и знам, че е в правилна позиция за нормално раждане.

# 277
Честита рожба, mimmmozka . Да расте здрав и весел малкият Димитър! Simple Smile
Много се вълнувам като виждам бебчета в групата! Все едно вчера видях 2-те черти, а вече сме в очакване. Purple Heart

# 278
  • София, България
Jacqui, и моят рита встрани. Не се е обърнало, спокойно. Просто е тясно вече и нааай-много да се е завъртяло леко настрани... Simple Smile 

# 279
  • София
Здравейте, момичета. Вчера със спешно секцио се роди нашата малк а Анджела. 3,560 гр, 52 см. И двете сме добре, само дето аз съм малко шаш и паника. Доста неочаквано се случи всичко и още не мога да свикна с идеята, че имам дъщеря..
Мимозка, честита радост и на теб!

# 280
  • София
Честита радост, ktara! Много щастие с малката принцеса!

# 281
  • Sofia
Честита принцеса! Бързо  въстановяване и само усмивки!

# 282
Честита щерка! Радост и много усмивки😊😇🍀

# 283
Искам да попитам, защо казвате спешно секцио?.Нали всички планирахе секциото предварително? А може би аз греша...

# 284
На ktara секциото, трябваше да бъде след някорко дни. Като се освести, сигурно ще каже защо са го ноправили по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт