АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 977
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не, засега нямам отоци, нито често уриниране...но честото уриниране при теб може да е от смъкването на бебето...
Виж тази статия за подуването по време на бременност и ако имаш и други симптоми, може би ще е най-добре да го обсъдиш със следящия те АГ.

# 256
То вече няма за кога да обсъждам албумини и белтъци и преекламсии. Секциото ми ще бъде до края на седмицата. Просто ми беше любопитно дали има в 38 г.с и други, при които е така.

# 257
И аз често ходя до тоалетна. Отичат ми ръцете и краката, но мисля, че е в рамките на нормалното, кръвното ми  е ниско. А сега като се замисля наистина може би честото пишкане е от смъкнатия корем. Ще питам АГ-то на тонове дали ми е ниско коремчето вече. Това значи ли ще скоро ще настъпи раждане? Шийката ми е вече омекнала, но до преди седмица, 10 дена нямах разкритие все още

# 258
  • София, България
Много е индивидуално, но да, слизането на корема означава, че детето се подготвя вече за раждане. Може да изкараш и месец с нисък корем, може и да родиш скоро. Тези неща са толкова относителни...

Връщам се от преглед аз. По ехограф е качил 500гр. за две седмици. Blush Вчера цяла вечер имах контракции, не болезнени, през 20-тина мин. Но нямам други индикации за скорошно раждане, което е добре. Доки каза да задържи още 10 дена и ако иска да излиза. Аз лично се надявам на поне още 2-3 седмици. Другата седмица казаха, че ще ми дадат документите за раждане, направления и т.н.

# 259
Честито мелодия, нека Камен бъде жив и здрав и много да ви радва.
Аз вчера бях на лекар, 38+4 г.с. корема ми се е смъкнал от може би 3 седмици, пишкам и аз доста често, но разкритие нямам. Беба е 3200 гр., знам че имам още време, но ме е страх да не пренося. Моля се да тръгне тази седмица и всичко да е наред. Болки имам от 2 седмици, но доки каза, че шийката ми не е готова още.

# 260
И аз бях на консултация днес и за пръв път на тонове. Доволна съм, че се бях притеснила за килограмите, но в 36та седмица 2.700 е супер Simple Smile Казаха ми, че всичко е ок и така до следващата седмица. На мен ми се подуват пръстите на ръцете, най-вече сутрин и като си ги свивам ме болят, което отшумява като си ги раздвижа, иначе пишкането си го има, ама най-вече през деня. В повечето случаи птез нощта изобщо не ставам.

# 261
  • София, България
Пийте водичка Simple Smile колкото и да не ви се пие и да ви се пишка Joy и аз много пишкам, ама се старая да не забравям водата Blush

DramaMamma, и аз съм в 36-та, 2700гр. Simple Smile

# 262
Момичета днес бях на преглед. Всичко е добре и бебето е добре , само че едно нещо не е на ред. Хемоглобина ми е бил в началото 115 , а сега е 98. Много съм притеснена. Според вас какво да правя. Доктора ми изписа tot'hema и био Зин мама.

# 263
  • София, България
Освен тях, до раждането може да се храниш и предимно с храни, богати на желязо - повече чисто месо, зелени зеленчуци (спанак, лапад, броколи), яйца...

# 264
Днес в 11:00 се роди малкия ни Димитър Blue Heart. Роди се 3кг и 49с.
Раждането беше планово секцио, имаше малко проблеми заради всичките ми проблеми, но си заслужаваше. Като чух как проплака и аз ревнах с негон:blush:
Вече се гушкаме и опознаване. Пожелавам на всички в най скоро време да усетят тази прекрасна радост Heart

# 265
Честито mimmmozka! Да е здрав и много щастлив малкият Димитър!
Бързо възстановяване!

# 266
  • София, България
Браво, mimmmozka, честито! Да ви е жив и здрав Димитър и много да ви радва! Heart Сутринта си мислих за теб... Relaxed

# 267
Честитооо!!! Да е здрав и щастлив 😊🌞😇Божеее, всеки ден имаме бебе в групата... радост голяма 🍀Нямам търпение вече 😊🤗🤩

# 268
  • София
Честит Димитър, mimmmozka! Да ви е жив и здрав, успешен и много да ви радва!

# 269
Честит Димитър! Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт