АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 929
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Днес измериха бебчо и вече е  3200 кг. Лекарят ми каза, че най- вероятно ще се роди колкото батко си- 3850 кг. Също за раждането тялото има предразположеност и може пак няколко дни след термина да родя. Но може и да не стане така 😀
Днес доста пазарувахме, купихме стерилизатор, комплект за изписване, биберони, пелени и други подобни. Взех два плика с дрехи от зълва ми и от утре  започвам с пране и гладене 🙂
Прекрасна вечер на всички!

# 346
Момичета, вчера след спешно секцио се роди и моето момченце. Simple Smile 3650, а е толкова мъничък и сладък. Операцията не беше забавно преживяване, но за този голям миг, всичко си струва:) Късмет на всички, здрави бебета и леко раждане.Simple Smile

# 347
Честита рожба, нека бъде здрава и щастлива🍀😘

# 348
  • София
Честито бебче, много здраве и щастие!

# 349
Честито бебче. Да е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване 😘
Гледам се коментират кг, аз съм +10.
Утре сме на преглед да видим на човечето дали вече не му се излиза, че катата само пита мамо кога ще се роди бебсън хаха.

# 350
  • София
Честито, Jacqui, да сте много здрави и щастливи с малкия човек!

# 351
  • София, България
Честито, Jacqui! Да е жив и здрав! Много послушен и много да ви радва! Heart
Скрит текст:
Сподели ако искаш как го кръстихте да ви впиша в първата страничката Simple Smile ако не, пак ще ви впиша, де Simple Smile

# 352
Честито бебче, да е ви е живо и здраво.

Днес и мен ме прегледаха за разкритие, че главата е навлязла в таза и е много ниско долу. Не беше приятно изживяване, но поне болката е моментна. Оказа се, че имам само около 1см.  разкритие, така че имам още време. Първото ми раждане беше секцио преди 2.5г., а доктората ми каза,  че спокойно мога и да родя нормално. Някоя от вас преминала ли е през това?

# 353
Jacqui, честито бебче мила да е жив и здрав и много послушен! 😘
Аз какво да ви кажа забавно е с две нямаш време даже до тоалетна да отидеш. Нахрани едното почва другото, преобуеш единия почва другия, вчера ни изписаха и с таткото цялата нощ бяхме будни, накрая ги вземаме при нас на леглото колкото и някой да казват че не е хубаво, веднага се успокои ха и заспах та и ние с тях😂😂😂😂💖💖💖💖😘😘😘😘

# 354
Постъпих с контракции в петък в 17.00часа.. моята рожба,Михаела  се появи събота в 14.00 часа...49см, 2800г. След безспирни контракции, но без разкритие, се установи , че се налага незабавно секцио за да я запазим жива. Беше се завързала с пъпна връв около вратлето и краката... и чакаше там, някой да и помогне.. Аз агонизирах от безсилие и болки но не успях.. Трябваше да се намеси проф.ръка...И благодаря на Бог че ми я даде жива и здрава дъщеря, защото ТЯ... е всичко от което съм имала нужда.
Пожелавам на всички ви... 🙏 безпроблемно раждане, и нека Бог пази нас и децата ни!
Амин 💜

# 355
  • София
Постъпих с контракции в петък в 17.00часа.. моята рожба,Михаела  се появи събота в 14.00 часа...49см, 2800г. След безспирни контракции, но без разкритие, се установи , че се налага незабавно секцио за да я запазим жива. Беше се завързала с пъпна връв около вратлето и краката... и чакаше там, някой да и помогне.. Аз агонизирах от безсилие и болки но не успях.. Трябваше да се намеси проф.ръка...И благодаря на Бог че ми я даде жива и здрава дъщеря, защото ТЯ... е всичко от което съм имала нужда.
Пожелавам на всички ви... 🙏 безпроблемно раждане, и нека Бог пази нас и децата ни!
Амин 💜

JoyJoy, живи и здрави да са лекарите! Ето в такива случаи се възхищавам на работата им. Жива и здрава да ти е и Михаела, родена с късмет Heartbeat

# 356
JoyJoy86, да ти е честита рожбата! Плача от радост 😘Да сте здрави и бързо възстановяване😇🍀🌞

# 357
  • София, България
JoyJoy86, честито! Много се радвам, че всичко е приключило добре Heart да е жива и здрава Михаела и бързо възстановяване! Heart Eyes

# 358
Честити бебчета , момичета!
Живи и здрави да са и благословени!

Аз да се оплача - някакъв нерв на левия крак ми се е възпалил, някаква болка в срамната кост и към крака и е ужасно.
От мен продължава да текат гадости и мисля утре да ида да видя до къде са нещата с разкритието.
Накрая вече наистина не е яко Grinning

# 359
Благодаря ви 💜
Аз съм късметлийка, че Бог ми я даде жива и здрава.
А всичко друго.. няма смисъл

Общи условия

Активация на акаунт