АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 920
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Постъпих с контракции в петък в 17.00часа.. моята рожба,Михаела  се появи събота в 14.00 часа...49см, 2800г. След безспирни контракции, но без разкритие, се установи , че се налага незабавно секцио за да я запазим жива. Беше се завързала с пъпна връв около вратлето и краката... и чакаше там, някой да и помогне.. Аз агонизирах от безсилие и болки но не успях.. Трябваше да се намеси проф.ръка...И благодаря на Бог че ми я даде жива и здрава дъщеря, защото ТЯ... е всичко от което съм имала нужда.
Пожелавам на всички ви... 🙏 безпроблемно раждане, и нека Бог пази нас и децата ни!
Амин 💜

Честито, да сте живи и здрави и двете с дъщеря ти! Усеща се болка значи, ако има нещо такова? Аз заради дългата пъпна връв се притеснявам от нещо подобно и ме е страх дали ще реагирам навреме да отида на болницата. А последните няколко дни се усещам много странно, сякаш изцяло ми е изчезнало вътрешното напрежение, болките в краката, кръста и корема и скоро няма да се случи нищо.

Jaqui, поздравления! Честит син!

# 361
И аз да се похваля. Имам си дъщеричка - Мария 52 см и 3.600 кг. В петък в 18 водите ми изтекоха и днес до 17 ми включваха системи само и само да получа разкритие. Болки имах , водите изтекоха ( половината някъде , но без разкритие. Затова се наложи спешно секцио.

# 362
Честито, момичета! Явно сте били в добри ръце. Живи и здрави да са ви дечицата! Simple Smile

При мен никакви признаци на скорошно  раждане, на 10-ти ми е термина. Вече ми е нервно и напрегнато, но имам усещането, че нещата ще се случат след термин.

# 363
JoyJoy86 и Jaqui честити бебенца!!! Пожелавам ви да са живи, здрави и много обичани ❤️❤️♥️
Ivkon4ety92 честито и на теб ❤️❤️❤️ да си се слушате и обичате много

# 364
  • София
JoyJoy ,Jagui, Ivkon4ety, честити рожби. Много здраве и благоденствие! Бебевалеж 😍
Михаил ми е фаворит за име на нашия бебчо 😊

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 12:05 от Ева на третия етаж

# 365
Честито момичета, да сте живи, здрави и много щастливи всички! Heart Съжалявам да разбера, че ви се е наложило спешно секцио, но важното е, че сега всичко е наред надявам се Simple Smile

# 366
  • София, България
Честито и на теб, ivkon4ety92! Да е жива и здрава! Relaxed

# 367
  • Sofia
И от мен голяма честитка на мамите!
За съжаление вчера и аз минах на спешно секцио. Тоновете на бебо не бяха добри, отново. Нямах разкритие и контракции. Приеха ме да ме следят. Пак не бяха добри тоновете. И след няколко прегледа влязох за секцио.
Калин се роди 17.35ч., 49см. и 3100кг.
Още съм в реанимация. Видях го за една минутка само. И нямам търпение да го гушкам Simple Smile

# 368
  • София
Bibcho, много здрав и щастлив да е Калин! Бързо възстановяване на теб!

# 369
И от мен голяма честитка на мамите!
За съжаление вчера и аз минах на спешно секцио. Тоновете на бебо не бяха добри, отново. Нямах разкритие и контракции. Приеха ме да ме следят. Пак не бяха добри тоновете. И след няколко прегледа влязох за секцио.
Калин се роди 17.35ч., 49см. и 3100кг.
Още съм в реанимация. Видях го за една минутка само. И нямам търпение да го гушкам Simple Smile

Честито и бързо възстановяване.
Какво разбирате под тоновете не бяха добри? Защото обикновено са му 140, а последния път, въпреки че беше много активен  бяха 120?

# 370
Честито на всички родили. Колко много бебчета 😊
Бях на преглед и никакво развитие. Док ме изпраща на 4 в болницата и ще преценяват дали ще оставам за наблюдение или ще ме върнат. Вече мечтая за момента. От сутринта имам някакви болки, но нищо особенно.

# 371
  • Sofia
Бяха през цялото време на 120 и почти нямаха промяна в амплитудата. Въпреки обръщане, бутане и какво ли не още. Следващия запис беше по-добър, но ми говориха с термини, които не разбрах.

# 372
Аз много не съм на ясно с тоновете. Дафоха ми да натискам един бутон, когато усетя движение на бебето,но апарата пищи и без да съм натиснала. Има разнообразие в амплитудата иначе. Гледа ги дежурната лекарка, каза че са добри, ще видим утре, ама умишлено не ми се искаше да се задълбочавам, че и без това се филмирам ненужно периодично. Тази нощ ставах 2-3 пъти, кръста ме болеше и мускулите от вътрешната страна на бедрата постоянно са ми схванати, движа се като робокоп, ама има време до 24ти достатъчно. Като цяло нямам усещания и нагласи, сякаш в 5-6 месец бях по-нетърпелива. Странни емоции като цяло☺️

# 373
Честити бебчета на всички нови мами ! Нека семействата ви да са здрави и всички много щастливи с мъниците Simple Smile

# 374
На мен тоновете ми бяха добри, но получих кръвоизлив. Отидохме в болницата и докато разбера какво става, извадиха бебето:)
Сега е мъка след операцията, ама бебето помага да се раздвижиш:) Особено като се задави, хълца или плаче истерично, забравяш за болката:)
Абе само на мен ли толкова тъжно ми става като ми къпят бебето така грубо и то се гърчи от рев? Това следродилната ли е:)

Общи условия

Активация на акаунт