АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 852
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София, България
Ами и аз така знам, но на жената, която чисти у нас синът ѝ хванал варицела и сега я помолих да спре да идва, докато се оправи синът ѝ. Не ми се рискува. Карала съм я, но все пак.... Confused

# 511
Може да сте я карали,но да хванете херпес вируса. Една съседка така докато беше бременна го хвана и зарази детето и мъжа си. Просто имунитета ни е нисък. При нея беше само обрив, но пак е неприятно. Незнам бебето обаче като се роди дали няма да хване.

# 512
Момичета дойде и моят ред да се похваля. На 10.04.2019 се роди моето първо детенце Катерина. Раждането ми беше повече от ужасно, затова няма да разказвам още. Но накратко: тръгна нормално раждане с изтичане на води и страшно болезнени контракции, което завърши със спешно секцио, защото главата й не беше застанала подходящо. Толкова се борих да родя естествено...
Аз се възстановявам още. Но малката е супер! Красива, здрава, само хубави неща чувам за нея от лекари и който просто мине да я види. Прилича и на мен и на татко си.
Според лекаря по ЗК терминът ми беше 9ти,а според израждащата ме е 10ти. Та ще казвам, че съм я родила на термин хаха.
Успех момичета!

# 513
  • София
Честито, Zaya Baya. Да е жива и здрава Катерина, много красиво име сте избрали! Бързо възстановяване.

# 514
  • София, България
Zaya Baya, честито! Не се ядосвай за естественото раждане. Важното е да сте живи и здрави! Heart Много да ви радва Катерина и все така да я хвалят Relaxed

# 515
Жива и здрава да е Катерина!
Ще се възстановиш и от секциото , даже няма да разбереш как Wink
Защото резултатът е важен Wink

# 516
  • София
Честито, Zaya Baya! Да ви е жива и здрава Катерина и много да ви радва!

# 517
Честита Катерина!!! Здрава и много щастлива ❤😘🍀🤗 Бързо възстановяване на теб 🌞

# 518
Момичета дойде и моят ред да се похваля. На 10.04.2019 се роди моето първо детенце Катерина. Раждането ми беше повече от ужасно, затова няма да разказвам още. Но накратко: тръгна нормално раждане с изтичане на води и страшно болезнени контракции, което завърши със спешно секцио, защото главата й не беше застанала подходящо. Толкова се борих да родя естествено...
Аз се възстановявам още. Но малката е супер! Красива, здрава, само хубави неща чувам за нея от лекари и който просто мине да я види. Прилича и на мен и на татко си.
Според лекаря по ЗК терминът ми беше 9ти,а според израждащата ме е 10ти. Та ще казвам, че съм я родила на термин хаха.
Успех момичета!

Честита  бебка!!! Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване ❤️ ❤️ ❤️
Неприятните неща се забравят като гушнеш пухкавото сладко бебе 💕

# 519
JoyJoy, можеш да опиташ силиконови зърна - имах същия проблем, с тях засуква и поне пестя цеденето. Даже от време на време засуква и без тях. В болницата ми препоръчаха, след като изведнъж спря да суче и започна истерично да пищи от гърда, иначе никога не би ми хрумнало.
Имахме проблеми и с коремчето, кязаха че е от недостатъчно лактаза - спряха ми всички млечни храни, на бебсън изписаха капки, и определено има подобрение. Аз също дохранвам, защото не наддава, и ни заплашиха с влизане в болница.
Първо със силиконови зърна пробвах... ужасно ...боли а и тя нещо е от мързеливите и лапва но не засуква. Харесва шишета май...
Ходихме на педиатър днес, каза да не смесвам кърмата и да дохранвам с ам в едно хранене. Да изчакам малко и после ам ако е необходимо за да избегна коликите. Относно храните при кърмене каза- броколи, фасул, риби, консерви

# 520
Мале това кърмене... аз съм на ръба вече. Направих мастит, сега ходя на физиотерапия, гърдата ми е пълна с бучки, през ден съм с 39 градуса, това е някакъв малък ад. 24/7 кърмя, дохранвам с кърма и след това дохранвам с АМ, след което се цедя. Спя половин час и бебето се събужда и стартираме наново. Хубавото е, че едната гърда вече пуска доста. Лекарите ме съветват спиране на кърмата, за мен това е твърде радикално. Мъки големи и зверски болки. Дано се нормализират нещата, че скоро ще рухна.

# 521
  • София, България
Неее, как спиране на кърмата! Глупости... Свържи се с някой консултант по кърмене, Jacqui, ще ти помогнат. https://www.podkrepazakarmene.com/consulting

# 522
Свързах се сигурно с 5. Правя всичко според препоръките и бучките и температурата, както и болките не се променят... Искрено се надявам физиотерапията да подейства.

# 523
От една приятелка разбрах, че консултаните не са комптетентни в това.
При нея поне не са помогнали.

# 524
Jacqui съжалявам, че е толкова трудно при теб. Аз също бих те посъветвал да не се откажеш. Стискам палци бързо да се нормализират при теб нещата.
При мен също е мъка с кърменето. Аз почти нямам кърма. На ден имам най много 20-30 милиграма и го дохранвам с АМ за съжаление. Като ни изписаха преживях силен стрес, почина наш много близък приятел. В следствие на това рязко ми намаля кърмата. Решила съм докато има макар и малко ще му давам и ще дохранвам с АМ.

Общи условия

Активация на акаунт