АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 831
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Аз забравих да питам нещо важно в болницата. Имам издаден болничен за 40 дни след раждането. След това кой издава следващия? Изобщо болничен ли се води след това или?

# 571
Аз забравих да питам нещо важно в болницата. Имам издаден болничен за 40 дни след раждането. След това кой издава следващия? Изобщо болничен ли се води след това или?

До колкото знам педиатъра трябва да ти издаде следващия болничен и след това вече започва майчинството.
Трябвало да се изравни, явно трябва да се направят определени дни болничен след раждане, но незнам колко са.

# 572
  • София

Следващият е от педиатъра на детето и след това ти пускат отпуск по майчинство от фирмата, в която се водиш на работа.

# 573
Михаела не мога да пиша на лични. Излиза, че си забранила съобщенията.

# 574
Михаела не мога да пиша на лични. Излиза, че си забранила съобщенията.
.                                                            Не съм и разбрала даже.При доктор Крумова ще съм и аз ,може ли да разкажеш г/д как протече самото индуциране,казаха ми,че към 6 ще ме вдигнат и след процедурите,ще ми включат системата .

# 575
Първо честито на всички нови майчета много здраве, щастие и късмет желая на вас и малките мъничета. Колкото до водата аз давам по 1 кафена лъжичка колкото да си изплакнат устенцата да не стават бели от млякото.

# 576
Здравейте! На 11.04 се роди дъщеря ми Валерия, 3.400 кг, 52 см.

# 577
  • София
Честито, Кукумицинка, да ви е жива и здрава!

# 578
  • София
Честита рожба, Кукумицинка, много здраве и щастие на Валерия!

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 11:29 от Ева на третия етаж

# 579
  • София, България
Честито, кукумицинка! Да е жива и здрава и много да ви радва! Heart

# 580
Честито кукумицинка!!! Да е жива и здрава и много обичана ❤️ ❤️ ❤️

# 581
Дойде ред и аз да се похваля,8 дни след термин,днес в 10:01 h се роди нашия син Борис,3690кг и 53 см. ❤️

# 582
Кукумицинка и Михаела К.
Да са ви живи и здрави рожбите! ❤🐞
Мноооооого да се обичате ❣💝

# 583
Благодаря ви! Още не са я изписали от болницата, но се надявам да е скоро.

Честито и от мен, Михаела К.! Да ти е жив и здрав Борис!

# 584
Да са ви живи и здрави Рожбите 🍀😊 На вас бързо възстановяване🙂 Михаела К. индуцираха ли раждането? Може ли малко повече инфо, аз още чакам... вече 7 ми ден 😔

Общи условия

Активация на акаунт