АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Михаела, честито бебче, да е  много здрав и щастлив Борис!

# 586
Кукумицинка, Михаела честити рожби. Да са живи и здрави и много щастие им желая.
Михаела при кой ти беше раждането?

# 587
  • София, България
Дойде ред и аз да се похваля,8 дни след термин,днес в 10:01 h се роди нашия син Борис,3690кг и 53 см. ❤️

Честито, Михаела! Да е жив и здрав Борис и много да ви слуша и радва! Heart Eyes

# 588
Благодаря ви момичета! Вчера ме приеха с уговорка днес сутринта да индуцират раждането,като снощи се оказах на апарата за тонове с доста контракции,които ги усещах като стягания само и така през нощта от време на време леки ,та до сутринта 5 см разкритие имах,но в 8 си ми пуснаха системата както се бяхме разбрали и всичко стана много бързо,разходки по коридора,достигнах до 8 см като всичко минаваше страшно леко,въпреки това какви неща бях изчела за този Окситоцин.Започнах да усещам напъни и след като ме качиха на магарето с точно два напъна излезе бебето.Всичко това за около 2 часа. Бях при доктор Спасова и доктор Крумова.Не знам дали,защото ми е второ детенце или просто късмет ,но не се плашете излишно от това индуциране като мен.Мина сто пъти по-добре от колкото с първото ми дете,което си тръгна само на термин.Пожелавам на всички едно такова бързо и леко раждане Simple Smile

# 589
  • Г. О.
Михаела, Кукумицинка, честити бебчета! Да са ви живи и здрави и много щастие да ви донесат:)

# 590
Честити и от мен !Да са живи и здрави!!!

# 591
Въпрос момичета имам.
Има лека промяна в акото на моята, от вчера ака по -гъсто, наподобява "консистенцията " на пластелин. Цвета и мириса си остават така прекрасни 😂
Трябва ли това да ме тревожи ?
 самото бебе не ми показва неразположение , но може ли да се променя толкова внезапно от полу-течно към полу-твърдо?

# 592
И при моя синковец има такива моменти- на смесено ли е ?
Даваш ли пробиотик?

# 593
Здравейте, мамчета!
Честито на всички,които родиха!! Да са ви живи и здрави дечицата Simple Smile))
Аз още си чакам моята бебка.. Очевидно не и се излиза.. Вече започнах да се депресирам. Тежи ми много, постоянно ми е горещо или пък студено, абе забавно ми е Grinning Постоянно чистя, местя мебелите, пружинирам, клекове правя, секс правим и няма и няма.. Явно по празниците ще съм в болница и това е Grinning
P.S. Към кого да се обърна за групата във Фейсбук ? Simple Smile

# 594
Здравейте и от мен. Аз не пиша напоследък, но чета всичко.
Честито на мамчетата и много успех на всички на които им предстои раждане.
И моето бебенце има проблем с акото. Ние сме само на Фризолак и мисля , че от него се запича и не може да ака. Според Вас какво да правя?

# 595
Аз давам биогая капки, абоколикен в млякото и гаЗ капки сутрин и вечер. От газ капките май има ефект.

# 596
И при моя синковец има такива моменти- на смесено ли е ?
Даваш ли пробиотик?
На смесено е, да. Но винаги е била, не съм променяла храненето. Водата за бебета вчера ми свърши през нощта и дадох минерална с ам. Болки не е имала...
А , и пробиотика е супер идея, но все забравям да кажа на педиятъра да ми изпише ! За деца родени с цезарово е задълже да се приема пробиотик понеже не " обират" полезните бактерии от майката при раждане ,които играят важна роля в имунна система и прочее.
Добре че ме подсети

# 597
Ами има много марки на пазара. Нашата педиатърка изписа биогая. То колкото марки -толкова мнения.
Иначе да- права си за секциото. Simple Smile

# 598
И аз му давам био гая и инфакол за коликите. Колики си имаме, по час два плаче на ден заради тях и много се мъчи. На мен ми се къса сърцето като плаче, но знам, че трябва да се мине през този етап. Поръчал съм лефакс и мисля да пробвам и с него как ще е.

# 599
  • София
За коликите зълва ми използваше торбичка с костилки. Подобна https://www.hippoland.net/sevi-baby-vazglavnichka-s-chereshovi-k … t-rapitsa-687-123.
Вчера бях при лекаря, бебчо е 3750 кг и няма никакво намерение да излиза. Явно като с баткото ще преноса и този път. Това обаче не ме притеснява.
Прекрасен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт