АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
ktara честита дъщеричка! Да е здрава и щастлива! Да се възстановиш бързо.

# 286
  • Г. О.
Честита дъщеря и от мен! Бързо възстановяване:)

# 287
Честито ktara! Да ти е жива и здрава малката принцеса! Бързо възстановяване!

Леле, май всички мами с моя термин вече родиха 🙄🤔🤗, а моята бебка не иска да излиза. Дано да държи още 3 дни докато се върне моя лекар, че е в чужбина.

# 288
  • София
Благодаря ви, момичета!
Наложи се спешно, защото докато бях в болницата за изследвания, ми изтекоха водите... Иначе планово щеше да е 1 седмица по-късно.
Доста ме шашна бебката... Но да е жива и здрава, всичко останало е маловажно сега.

# 289
Да сте живи и здрави и ти малката принцеса и да радва мама и татко Wink Важен е крайния резултат Simple Smile

# 290
  • София, България
ktara, честита дъщеричка и от мен! Бъдете живи и здрави и мнооого да ви радва Heart

# 291
  • София
Ktara, много здраве, щастие и късмет за момиченцето ти!

# 292
Ktara честита дъщеря и от мен. Много успех на двете.

# 293
Здравейте и аз да се похваля днес с планово секцио се роди моя син, малкия Емил.  Тежи 2850 гр и е 50 см. Можеби съм забравила да кажа, аз се казвам Мая.  Родих във Вита, доволна съм, секциото ми не беше леко, но екипа беше супер.
Ktara честита дъщеричка, да ти е жива и здрава.

# 294
  • София
ArCHM, честит син! Да сте живи и здрави и много да се радвате един на друг!

# 295
  • София
ArCHM, да е здрав и щастлив, Емил!

# 296
  • София, България
Честито! Да е жив и здрав!

Боже, колко много бебета, а още не е дошъл Април Joy няма да останем много за Април Grinning

Мале снощи каква контракция имах, място не можах да си намеря. Ако са такива, а те са и даже по-силни, как ще раждам, не знам Joy голям страх от тая болка... Disappointed

# 297

Боже, колко много бебета, а още не е дошъл Април Joy няма да останем много за Април Grinning

Мале снощи каква контракция имах, място не можах да си намеря. Ако са такива, а те са и даже по-силни, как ще раждам, не знам Joy голям страх от тая болка... Disappointed

И сз съм на същия хал, а даже не знам какви са контракциите, че още съм нямала болезнени... Господ да ни е на помощ...А, тъкмо се хвалех на мъжа ми колко бебета имаме вече родени в групата и как аз ще родя сигурно последна 😂🍀 Страх ме е...

# 298
  • София
Мая, честито бебче! Да ти е жив и здрав малкият Емил!

# 299
  • София, България

И сз съм на същия хал, а даже не знам какви са контракциите, че още съм нямала болезнени... Господ да ни е на помощ...А, тъкмо се хвалех на мъжа ми колко бебета имаме вече родени в групата и как аз ще родя сигурно последна 😂🍀 Страх ме е...

Ами болезнено си беше. Не знам, аз явно имам по-нисък праг на болка. Аз и преди все съм казвала, че при цикъл малко да ме заболи и веднага взимах Спазмалгон. Почвам да си мисля, че хич няма да издържа. От друга страна си викам "То да почне раждането, искам не искам ще търпя, като нямам друг избор"... Grinning пък и да не се проявя като пъзла, нищо не казвам нито на мъжО, нито на лекарката за притесненията ми Joy

Общи условия

Активация на акаунт