АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 915
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София, България
veselat, браво, бе момиче! Пп-рано ти четох горното мнение, сега чета, че си родила Joy важното е, че всичко е наред и няма опасност за бебето. С ниска плацента е странно, че дори те чакаха за естествено. Рядко се навиват за подобно нещо, обикновено все ги карат секцио с ниските плацента.
Да сте живи и здрави и двете и бързо възстановяване! Heart

# 391
  • София
Veselat, да е здрава и щастлива Паолина.

# 392
  • Г. О.
Весела, да ти е живо и здраво момиченцето:) Много хубаво име сте избрали:)

# 393
  • Варна
Момичета да са ви живи и здрави бебоците!!!Днес с планово секцио се роди и нашия син Виктор(3,490 кг и 49 см).

# 394
  • София
D@nl,да е много здрав и щастлив Виктор! Прекрасно име сте избрали.

# 395
Честит Виктор, вече имаме и адаши! Simple Smile
И моят е 49 см Simple Smile 3230 гр Simple Smile
Мислех, че секциото е много брутално, но явно историите и страха са по-големи Simple Smile

# 396
  • София, България
Честит да е и вторият ни Виктор в групичката! Много послушен и да радва всички около него Heart

Днес бях на тонове. Няма контракции...
Бушуваше яко, за разлика от миналия път. Помислих, че ще навреди на апарата. Само в тези кръглите риташе Joy

# 397
Честити нови бебета в групата!!! Нека бъдат много здрави, щастливи и обични HeartHeartHeart

# 398
Update и от мен : 37ма седмица - 3кг,47см, няма разкритие, шийката не е готова, не е слязло бебето, тоновете били много хубави. Питах доктора с тоя темп да не стане 4кг,че както до преди 3 седмици беше 1,700... Ама важното е да сме здрави Simple Smile Но изгледи за раждане скоро тц Simple Smile

# 399
Днес и аз бях на преглед 37 седмица 3600 според лекаря чакаме всеки момент но не е казвал дали бебето е слязло. Не ме е преглеждал за разкритие въпреки че имам контракции на тоновете.

# 400
Честито на всички, които си гушкат вече бебчетата. Пожелавам ви бързо възстановяване и прибиране в къщи.

Мие сме си вече за местене в тема ”Родени през Април 2019”

И при мен нещата ще се случат скоро, вчера насрочихме дата за секциото, сега се надявам да остискам до тогава, че моята кашлица се е запънала и не иска да се маха.

# 401
  • Г. О.
Аз имах вагинален преглед и след него прокървих. Сега лежа и не смея да мръдна. Много се стреснах. Иначе всичко е наред с шийката, с бебо, главата му е добре позиционирана..само остава да спре кървенето. Стискам палци всички да сте добре, а вече родилите да се възстановят по най-бързия начин и да се радват на бебчетата си вкъщи. Приятен ден, момичета!

# 402
Изпадам в тих ужас от тези вагинални прегледи... много са неприятни.Аз днес съм на тонове, а на 8-ми съм на обстоен преглед+ вагинален за разкритие.Дано родя до тогава, много ме боли мен при този преглед.

# 403
  • София, България

Мие сме си вече за местене в тема ”Родени през Април 2019"

Когато мине м.Април и се родят всички бебчета, тогава се местим в родени Simple Smile

НефертитиЯ, за вагиналните прегледи знам, че е нормално да прокървиш. Simple Smile каза ли на АГ-то? Като нищо да тръгне раждане след подобен преглед.
Аз се радвам, че още не са ме гледали. Струва ми се адски излишно това. Какво като видят колко разкритие имаш?! Нито ще променят нещо, нито нищо.... Най-много да пришпорят нещата така...

# 404
  • Г. О.
   Лекарят беше спокоен, каза, че се случва, само трябва да се следя. Важно е след това как продължава кървенето - може да имам зацапване, но не и обилно кървене(т.е. да напоя цяла дамска превръзка в рамките на 24 часа). Сега само лежа, не смея да се движа. Наблюдавам се, но ми е притеснено.
   Самият преглед се прави за да се види как е шийката, как е позиционирана главата на бебето и т.н. Всичко беше добре, докато не се изправих. Та така, имам още малко до термин, а ако не родя до 5 дни, ще имам още един такъв преглед+тонове.
   Имам познати, които родиха след вагинален преглед, понеже понякога предизвиква контракции, така че съм в очакване, както се казва.

Общи условия

Активация на акаунт