АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 800
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
НефертитиЯ, не мога да си представя какво ти е и колко си притеснена Confused Много много е гадно да не знаеш какво му е и да не можеш да му помогнеш. Пожелавам ти възможно най-скоро да се оправи и да нямате повече тези драми. Heart

Jacqui, аз знам че като се прибера вкъщи нещата с кърменето ще потръгнат. Ако не - здраве да е. Има адаптирани млека, ще живее Grinning

# 646
Здравейте,
честито на всички мамчета! Нека бебоците растат живи и здрави и много щастливи!

Да се похваля и аз😊 на 18.04 в 15:10 се роди Калоян 3 кг. 49 см. Раждането мина сравнително добре, аз се опитвам да се възстановя, че имам доста шевове. И да не пропусна да споделя прекрасните си впечатления от МД !!! Прекрасни ХОРА работят тук!!!

Хубав ден!
                                                             Честито от мен ! Да е здрав , щастлив и много обичан ! Като имаш възможност разкажи малко повече,само ли тръгна или накрая го предизвикаха? Simple Smile

По последен цикъл го преносвах 7 ден и докторихе казаха, че ще изчакат до 18, след това преглед и ще решат какво ще правят. На 17 помолих да ме пуснат да се раходя и цял ден мятах крачоли из София.
Вечерта към 12:20 усетих болки в корема и станах до WC.Докато стигна усетих течение, но не беше вода, а кръв. Уплаших се и отидох до дежурната акушерка.Било нормално, каза да си лягам и ако усетя болки или течение да ида. Така до към 5 после пак кръвотечение и след преглед казаха да ме свалят в родилна зала за наблюдение. Така до 9:30, доктора ме попита дали искам Окситоцин за ускоряване на раждането, аз се съгласих защото бях само с 3 см разкритие вече 5 -ти час. Поисках и спинална упойка, защото изведнъж се уплаших многоо и не съжалявам. Спести ми доста болка. И така до 15 и 10 докато не се роди малкия Калоян.

Спинална или епидурална упойка ти сложиха?

# 647
Здравейте момичета, записвам се при вас. Термина ми беше за 8 юни, но за съжаление родих на 18-ти една малка госпожица 2150 и 47 см. Още съм в болница а тя милата ще е в неонатология поне две седмици. Надявам се всичко с нея бързо да се оправи и тези дни да минат като миг, за да мога да я гушна и да си я приберем в къщи.

# 648
  • София
Jubiles, честита дъщеричка! Да сте живи и здрави и да се радвате една на друга! Най-мъничките са най-борбени, бързо ще наддаде и ще се гушкате у дома.

# 649
  • София
Здравейте момичета, записвам се при вас. Термина ми беше за 8 юни, но за съжаление родих на 18-ти една малка госпожица 2150 и 47 см. Още съм в болница а тя милата ще е в неонатология поне две седмици. Надявам се всичко с нея бързо да се оправи и тези дни да минат като миг, за да мога да я гушна и да си я приберем в къщи.
Честита рожба, да е здрава и щастлива, бързо да се приберете у дома !

# 650
  • София, България
Честита, дъщеричка, Jubiles! Не се притеснявай, всичко ще е наред, бързо ще наддаде грамчета и ще достигне исканото тегло! Heart Kissing Heart

# 651
Jubiles честита дъщеричка. Бързо да натрупа грамчета и скоро да сте вкъщи.
Деси честита рожба и на теб.
Нефертития бързо да оздравява бебчо и всичко да се нареди.
Момичета на бебсън му се появи нещо като обрив на коремчето. Дали е от памперсите вече не знам. С какво мога да го намажа? Също има много суха кожа и се бели сякаш е изгорял от слънце. Сега търся подходяща козметика. Ако има и други с нашия проблем ,ще споделите ли каква марка използвате?

# 652
Нашата дтщеричка се роди 40 дни преди термин 2030гр и беше 10 дни в неонатологията, докато качи. Спокойно скоро ще сте заедно. Междувременно си вземи пимпа и се изцеждай на 3 часа, зада имаш кърма. На нея ще й е нужна Blush

# 653
   Аз ще ви се оплача. Моят син си дойде вкъщи със стафилококова инфекция на окото от родилното. Всеки ден има заъхнали гурели на лявото око, сълзи..Тъй като две вечери беше много нервен и се скъсваше да плаче по 4-5 часа, вчера ходихме до педиатърката. Боцнаха му малкото пръстче за да му вземат кръв и се оказа, че има много завишени левкоцити. Предната нощ имаше 37,2-37,3 градуса според безконтактния ми термометър...уж е скъп, на Нук, ама нещо май не мога да му вярвам. Купих още два:) Лекарката каза, че  левкоцитите може и да са заради стафилококите, но искаше да му види дробовете, да няма развита някоя пневмония. Момичета,  много ревах, признавам си. Толкова е малък, на 14 дни, а вече го облъчиха с рентген. За щастие нищо няма в дробовете. Не е наддал почти нищо, има-няма 300 грама. Не знам, много съм притеснена. Днес беше по-добре, няма температура, спи и хапва. Утре пак отиваме вземат кръв и да следим състоянието му. Никой не е идвал у дома, от къде е тази инфекция в организма му не знам.
   Иначе аз се чувствам възстановена, дори мисля, че мога и да спортувам, т.е. иска ми се, но знам, че е трябва да се изчака поне 2 месеца след раждането. Блазе на всички, родили по естествен начин, че могат почти веднага да вършат всичко, както преди.  Е, имах няколко дни, в които сън не съм спала, бях много изморена, нервна, много плаках, чудех се дали ще е справя...
   Вие как се чувствате - психически и физически? Надявам се да сте добре и да не изпадате в такова състояние, каквото описах. Прекрасен ден, момичета, следя с интерес какво ново покрай вас:)
Стискам палци вс да е наред.
Аз със секциото още на 1я ден летях по коридорите за да правя млека и забравих колко боли. Чувствам се възтановена още на 14 я ден и отслабнах с 70% от това което качих , за има няма 10на дни.
Спря ми кърмата... и пак почнах да се обвинявам... а знам че не трябва.
И аз с психиката съм не добре, смея се, плача... после се ядосвам, после пак се усмихвам, хич не е нормално тва. Трябвали 2 мес да си " легнат" хормоните..
Честити рожби на всички ❣💝

# 654
Joy и аз съм така с настроенията, понякога всичко ме дразни, и аз така рева, смея се, цирк.
Аз пък заради силни хапчета не мога да кърмя и аз минах през обвиненията. Sad
Абе... докато се наместят нещата.
Момичетата , които дават адаптирано:По колко пъти се изхождат децата ? Давам аптамил и имаме трудности.Педи каза да не го сменям, било мн доброи изписа сироп лактулоза , но не искам нон стоп да давам.
Казаха ми , че лактаната също запичала, хип също.

# 655
Здравейте,

Да се похваля и аз😊 на 18.04 в 15:10 се роди Калоян 3 кг. 49 см. Раждането мина сравнително добре, аз се опитвам да се възстановя, че имам доста шевове. И да не пропусна да споделя прекрасните си впечатления от МД !!! Прекрасни ХОРА работят тук!!!

Хубав ден!
                                                             Честито от мен ! Да е здрав , щастлив и много обичан ! Като имаш възможност разкажи малко повече,само ли тръгна или накрая го предизвикаха? Simple Smile

По последен цикъл го преносвах 7 ден и докторихе казаха, че ще изчакат до 18, след това преглед и ще решат какво ще правят. На 17 помолих да ме пуснат да се раходя и цял ден мятах крачоли из София.
Вечерта към 12:20 усетих болки в корема и станах до WC.Докато стигна усетих течение, но не беше вода, а кръв. Уплаших се и отидох до дежурната акушерка.Било нормално, каза да си лягам и ако усетя болки или течение да ида. Така до към 5 после пак кръвотечение и след преглед казаха да ме свалят в родилна зала за наблюдение. Така до 9:30, доктора ме попита дали искам Окситоцин за ускоряване на раждането, аз се съгласих защото бях само с 3 см разкритие вече 5 -ти час. Поисках и спинална упойка, защото изведнъж се уплаших многоо и не съжалявам. Спести ми доста болка. И така до 15 и 10 докато не се роди малкия Калоян.

Здравейте,
с епидорална упойка бях.

# 656
Здравейте,

Хубав ден!

Здравейте,
с епидорална упойка бях.
И аз мисля да сложа, надявам се да ми я сложат както трябва и да ми спести и на мен доста болка, но ще видим в хода на раждането как ще е..

# 657
Момичета и аз да се оплача. Моето момиче е на 19 дни и сме в болница. Не знам къде я разболяхме и какво стана защото е с бронхиолит. Вече и аз съм на ръба , не пускат никой при нас и няма кой да ме смени за 2 минути поне. А и от коликите много ми плаче.

# 658
Първоначално се изхождаше по 3,4 пъти дневно. Сега се изхожда па 1,2 пъти ( на 21 дни сме)
Важен джокер разбрах днес. Ако акото е зелено и рядко , значи детето е гладно. Трябвало да бъде жълто и гъсто.
На мен ми прави и от двете та се чудя дали това е истина...

# 659
  • София
Стискам палци за вас, бързо оздравяване!
Момичета и аз да се оплача. Моето момиче е на 19 дни и сме в болница. Не знам къде я разболяхме и какво стана защото е с бронхиолит. Вече и аз съм на ръба , не пускат никой при нас и няма кой да ме смени за 2 минути поне. А и от коликите много ми плаче.

Общи условия

Активация на акаунт