Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 231
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 185
Искам да вметна нещо, което w00x в обясненията си за разведените жени с деца твърдеше, че видиш ли по-лесно били готови да се предадат на някой отколкото някоя "1ва ръка"
Ще кажа, че една жена останала сама с дете и изпатила си, много по-трудно ще се впусне във връзки отколкото девойка неизпатила си с безгрижно минало.
Абсолютно!
Такава жена трябва да я впечатлиш с много неща, амбиция, желание за развитие, отговорност, трудолюбивост, отношение, маниери....... парите идват с постигането на всички тези неща.

# 1 186
На мен ми се е случвало опознавайки приятел да се влюбя в него, както и той в мен. Просто в един момент го видях в друга светлина. Беше бавно и постепенно и в течение на много разговори и химия си имаше..огромна. Не всички могат да се влюбят от пръв поглед. На мен ми е нужно да опозная , да видя в дълбини.

Имала съм и влюбване от пръв поглед, но не е траело дълго. След като изтрезнях, така да се каже, се оказа че нямаме много общо и така..

# 1 187
Искам да вметна нещо, което w00x в обясненията си за разведените жени с деца твърдеше, че видиш ли по-лесно били готови да се предадат на някой отколкото някоя "1ва ръка"
Ще кажа, че една жена останала сама с дете и изпатила си, много по-трудно ще се впусне във връзки отколкото девойка неизпатила си с безгрижно минало.

Той всъщност каза точно това, ще отнеме повече време да се установи дали си пасват ,ще  е по-трудно да се координира свободното време и ще се съобразява и с нея и с децата.
Добре е ,че w00x е умен и честен ,никой не печели ,ако не сме честни един с друг,дори и когато не ни уйдисва.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 22:49 от dany_nik

# 1 188
Олеолеоле голяма манджа с грозде стана.  Човека просто каза, че е по сложно  когато жената има дете и той лично не си представя  как ше му се случи. Не разбрах защо толкова потребителки се засегнаха.

Сега като се замисля мерал ме изнерви и мен. Имах едно такова гадже все му се водеха дълбоки разговори  и беше намусен защото на менми е фън. Като цяло беше тъпо, че така и  секна ентусиазма но явно и тя секна неговия. Не бяха на една вълна конкретния ден явно

# 1 189
  • София
Той всъщност каза точно това, ще отнеме повече време да се установи дали си пасват ,ще  е по-трудно да се координира свободното време и ще се съобразява и с нея и с децата.
Всъщност Даниела имаше предвид и репликираше това мнение на автора:
Цитат
Напротив. Жената с детето е още по-лесна от другите, защото е приела, че трудно ще я приемат. Та който иска лесното и му е писнало - най-лесно е да се хване с жена, която има дете от предишна връзка и обществото ѝ е насадило, че е "крава с теленце".
Това, за което говориш ти, е друго.

# 1 190
Някои дами прекалиха с нападките към w00x. То и аз бях от първите реагирали, но мисля че се разбрахме.

Сега изгледах вчерашния спор между Никифор и Василена и ми стана гадно, като знам какво прочетох тук. Плювките по Никифор бяха отвратителни и чак се изненадах и очаквах ужасно държание от него, а не излезе така. Представих си как Василена е висяла на вратата с разпято гърло и е слухтяла. Тя много ми падна в очите. Той трябваше да избягва интерпретация на разговорите им. Показа, че е разбрал че не му е там мястото и изчаква да свърши шоуто. Недодялан е, но не е кошмара за който го представяте.
На Василена все по-малко и вярвам. Обяснява как всичко сама е постигнала и май попрекалил с мечтите. Хвали се каква майка била, а тръгнала по телевизията с ясното съзнание, че ще трябва да остави детето си.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 09:47 от Monza

# 1 191

Разбирам защо точно това може да бъде грешно разбрано. Не съм се изразил правилно. Моята идея беше, че ако жената е от типа, които не могат да са сами за повече от максимум 3 месеца, намаленият брой ухажори, по-лесно би я тикнал към неподходящ партньор, без да му мисли много.

# 1 192

Разбирам защо точно това може да бъде грешно разбрано. Не съм се изразил правилно. Моята идея беше, че ако жената е от типа, които не могат да са сами за повече от максимум 3 месеца, намаленият брой ухажори, по-лесно би я тикнал към неподходящ партньор, без да му мисли много.

Подобен тип типажи със или без деца,мъже или жени,за мен по скоро търсят плътски удоволствия,отколкото сериозна връзка и правилен партньор.

# 1 193
Мерал и на мен нещо ми активира червената лампичка, не ми харесва как се опитва да контролира и ако не стане неговото се цупи. Пасивно агресивен, опитва се да накара другия човек да се чувства виновен, ако не му ходи по гъза. Впечатление ми направи и как се опитваше да изблъска Мики Маус-а, когато Ивана го извика да се снимат. Опитва се да се прави на много възпитан, на джентълмен, ходи за закуска, купил свещичка за 3-дневната им годишнина - неща, които на мен по принцип ми изглеждат доста изкуствени, не са ми естествено романтични жестове, по-скоро поза. Хитрец е, знае какво трябва да прави, за да изглежда добре в очите на зрителя. Но на мен ми изглежда все по-изкуствен и по-често ми прозира контролиращата му природа. С костюмчето на Ивана беше окей, защото му е ясно, че нещата няма да продължат дълго, защо да я ревнува и да си очерня имиджа пред камерите. Тъкмо шанс да се покаже като много широкоскроен.

ПП: Относно спора от последните страници - някои хора нападнаха w00х, защото го приеха доста лично и даже не разбраха какво точно е написал. Не видях никъде да е казал, че жените с дете са 2-ра ръка хора. Даже каза, че ако му се случи да се влюби в такава няма да му е проблем. Но за тая цел трябва да я опознае в някаква обстановка, а ако няма контакти с нея редовно ще му е трудно да се влюби. Нападките, че ще си остане стар ерген, че по цяла нощ е по барове, че пише в бгмамма... Грознички бяха. Сетих се за един цитат - Social media has made too many of you comfortable with disrespecting people and not getting punched in the mouth for it. Доста често напоследък виждам това явление.

# 1 194
Василена е човек който каквото мисли, това казва...ама не мисли, че е пред камера:)Simple SmileИначе е права. И аз не бих целувала някой 5 мин след като сме се запознали..И всеки знае колко сме нервни и притеснени в моментите когато нещо с детето ни не е наред, хич не ни е до лиготии..
Просто няма химия между тях. Никифор подхожда на някоя изстрадала жена, която търси само спокойствие.
На другите двойки много им се радвам.Браво за смелостта.Защото може и 5г да познаваш някой, който се оказва друг след брака и детето.

# 1 195
  • 221B Baker Street
Аз бих целунала някой пет минути след запознанството ни. Например, Майкъл Фасбендър не пет, след две минути точно и съм му залепнала за устата...Joy

# 1 196
Светозар ми изглежда като един  от онези неприятни типове, които политизират всичко, до което се докоснат /и ако може това да е платено/. Дървен философ, нещо като ''Майстор Тричко знае всичко''. Има физиономия на хитрец.
Никифор е негативен човек. От тези, които при всеки неуспех казват ''Другите са ми виновни".
Мерал е един позьор, въпреки, че изглежда възпитан и коректен. В предаването се държи социално желателно и е доста фалшив.  
Ивана - в ''Женени от пръв поглед" е за доза авантюризъм и популярност. Иначе - добра и наивна душа.
Василена - това е спектакъла на нейния живот. На сватбата беше като героиня от филм в роля.
Таня - жена с умерено, премерено поведение, която търси някакъв пристан...

# 1 197
Аз бих целунала някой пет минути след запознанството ни. Например, Майкъл Фасбендър не пет, след две минути точно и съм му залепнала за устата...Joy
Аз пък за Алисия Викандер,няма да чакам и 10 секунди.

# 1 198
Само виждам как Никофор има силно желание да прибере жена в кревата си, а за останалото после ще му мисли има ли сили да се справи или не. Друго нищо не показа той до сега.
Това виждам и аз. Дай да си взема целувките и секса по подразбиране, щот нали сме женени, пък детето после ще го мислим, евентуално....

# 1 199
Вярно е, че химията и любовта понякога не се пораждат от пръв поглед, но симпатията - да (даже може да сгреши човек и да хареса някого, когото после да не може да гледа).
Без никаква симпатия, дори повърхностна, да се допуска близостта на някакъв мъж, просто е отблъскващо. Е, има и жени на които не им пука.

Общи условия

Активация на акаунт