Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 296
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 170
Въобще главните му бикви са точно описание на неговата личност. Нереализирал се, ниско самочувствие, комплексар, без цели, без развитие, наугледен, без амбиция....шушумига и ли т.нар. льольо.

Абсолютно точно.
И този не е никакъв мениджър. По скоро е обикновен товарач.

# 1 171
Или ни закача, като се прави на по-малко грамотен, отколкото е в действителност, за да ни провокира да се изложим...

Не мисля, че се прави на по-малко грамотен, явно толкова си може. Тези неграмотни обяснения в любов са към кумата и едва ли е целял да се представи в лоша светлина (дори и на шега) с потресаващ правопис.

# 1 172
Тази кума не е ли омъжена?

# 1 173
Е, w00x, прекаляваш с назидателността. Мисля, че и с жена без дете ще ти е трудно🤣

Може и така да е. Професионално изкривяване да съм много обяснителен.
Нищо, надявам се да направи компромис с това и да си затвори очите, защото съм Убав. Flushed Satisfied

Въобще главните му бикви са точно описание на неговата личност. Нереализирал се, ниско самочувствие, комплексар, без цели, без развитие, наугледен, без амбиция....шушумига и ли т.нар. льольо.

Може просто да не е компютърно грамотен и да няма никаква култура за това как върви интернет комуникация.
Според мен са свидетелство за немърливост преди всичко.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 21:38 от w00x

# 1 174
  • София
Е не е нормално да се представяш в национален ефир за мениджър и да нямаш елементарна обща култура за писмена комуникация в нета... Много се самозакопава Форьо.
На мен лично Василена не ми е симпатична, но този направо ми е гнусен. Никога не бих позволила подобен тип да ме докосне, или да контактува с децата ми.

# 1 175
Вие пък да не си мислите, че всички мениджъри са грамотни и кадърни? Колко льольовци работят на ръководни длъжности и от тях зависят хора, а са неграмотни и прости повече от един неук човек. Да не говорим как се тресат от болни амбиции и стъпват по главите на хората само, за да си демонстрират "шефската позиция". Този едва ли е такъв точно с подчинените си, ако има такива, ама е точно от тея дето не могат да си напишат името правилно.

# 1 176
  • София

Та аз не вярвам пък в бавното влюбване, не ме ли жегне още от началото нещо и.няма ли химия не виждам с времето от де ще дойде
Точно!
И аз съм така, не ме ли жегне от раз... едва ли ще се случи.

# 1 177
Тази кума не е ли омъжена?
И аз се чудя ...ако не е ,какво чака Никито ...ако е , нейния съпруг дали се кефи на излизанията никифорови?

# 1 178
Е едно е химия и привличане, друго влюбване... Никой не говори да чакаш химията да се случи, то това е ясно че няма как да стане, но и не всеки който те  "жегва" е правилният човек, с когото трябва да си съградиш живота.

# 1 179
Досега се чудих какво баш не му е  у ред на Фори........ ми прическата.

# 1 180
Досега се чудих какво баш не му е  у ред на Фори........ ми прическата.
Дааа, само прическата не му е у ред ,всичко друго е перфектно:)

# 1 181
Ние с мъжът ми сме влюбени от пръв поглед, просто се случи за една вечер....и така вече 10 години и 3деца....

Та аз не вярвам пък в бавното влюбване, не ме ли жегне още от началото нещо и.няма ли химия не виждам с времето от де ще дойде
Аз също съм като теб,винаги с приятелките ми,се е случвало отначало.Няма как да стане след време,не ме ли привлече отначало,после много трудно може да се случи

# 1 182
Поне прическата търпи вариации - с разделен или прав бретон. Ризката пак е същата...

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/53734549_1133709 … d&oe=5D19F24D

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52797666_1121756 … 0&oe=5D0F1CC7

# 1 183
Поне прическата търпи вариации - с разделен или прав бретон. Ризката пак е същата...

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/53734549_1133709 … d&oe=5D19F24D

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52797666_1121756 … 0&oe=5D0F1CC7

Хаха човек на риска, авантюрист 😂

# 1 184
Искам да вметна нещо, което w00x в обясненията си за разведените жени с деца твърдеше, че видиш ли по-лесно били готови да се предадат на някой отколкото някоя "1ва ръка"
Ще кажа, че една жена останала сама с дете и изпатила си, много по-трудно ще се впусне във връзки отколкото девойка неизпатила си с безгрижно минало.

Общи условия

Активация на акаунт