Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 177
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 645
В един от първите епизоди казваха зодиите, някои аспекти спомена астроложката.. ами всички според мен до сега си реагират и си приличат на зодиите- Зарко обича да си похапва експерт по храните, Таня мила, женствена, Ивана доста темпераментна, вика подскача, Мерал.. тойй някаква силна вода има в него си мисля, не ми е нещо типичен близнак от раз, освен, че много е пътувал и е бил в туристическия бизнес. Василена е силна независима и непокорна Но иска още по-силен независим и непокорен мъж.. а Никифор тихата дълбока вода. Самоконтрол, спокойствие, супер ироничен...

# 646
  • София
Ние сме Рак и Телец, засега добре ни се получава. А Таня си е типичен улегнал Рак, след определена възраст спираме да рипаме ожесточено (поне около мен жените Рак над 50).

# 647
от фейсбук

НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·
ЯВНО МНОГО ХОРА НЕ РАЗБРАХА ШЕГАТА МИ,ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЗНАМ КАКВО Е РАЗЯДКА ,НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА ,ЗАЩОТО Е ТЪПО.ПРИОРИТЕТИТЕ МЕЖДУ ХОРАТА СА ДРУГИ.БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ.ДАНО ПОНЕ ФИЛИЯТА С ЛЮТЕНИЦА СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ Е ШЕГА.

И следват коментари от симпатизанти какво велико чувство за хумор притежава Никифорчо, как само умните хора биха разбрали великия му хумор, какъв шегаджия е и т.н. doh

Прав е човекът! Който не му е разбрал тънкия и интелигентен хумор, да запише курсове и да вземе да понаучи сарказъм! Аман от илитерати, които ръсят мнение по форумите!

Аз сарказъм не усетих! Целият му образ крещи "ФИЛИИ С ЛЮТЕНИЦА", а той тръгнал да се прави на интересен и да избива комплекси. Stop

# 648
Липсата на всякакви препинателни знаци и седенето на капса сигурно също е голяма смешка.

# 649
  • Тра-ла-ла
Мерал.. тойй някаква силна вода има в него си мисля, не ми е нещо типичен близнак от раз
Близнакът може да бъде какъвто си иска Laughing Зависи от степента на размножение на личността Mr. Green

# 650
Никифор е голям смешко! Типичният мъж с комплекси и нуждата да попълни наличните си дефицити! Каквато и да е Василена, не е нужно да подклажда чувство на присмех и нападки от страна на
 " фенките му". Ноо, къде ти у тоз
" мъжкар" достойнство!? Правописът няма да го коментирам, фактът, че всичко е написано с главни букви е доста красноречив.
И все пак, дано си намери достойната за неговите претенции партньорка! Амин!

# 651
Съобщенията му не са хубаво написани, но след като казва, че това е само върха на айсберга, за сега ще се въздържа от повече коментари. Да видим какво ще стане нататък... Господари на ефира са нарекли Василена - Булката Наглец, което ми изглежда пресилено, но знае ли човек...
(А те защо още имат сайт, мислех, че предаването вече не съществува?..)

# 652
Постоянните му главни букви ми говорят само за едно - ниско самочувствие, недооценен, без "глас".

# 653
  • София
Как пък една готина Лъвица не дадоха по телевизията, всички са от претенция нагоре. Човек да го е срам да си каже зодията. То Ирини, то Божана, а сега и Василена... все нарицателни. Rolling Eyes

# 654
Василена е лъвица, доколкото помня.. с мъж Скорпион...Expressionless

Ако наистина е лъвица явно е някаква издънка на зодията. Ние сме доста по-умерени и обрани в действията и изказванията си. Аз все си мисля, че е или овен, или козирог
Това вече много ми дойде. Всичко друго е но не и лъвица. Овните да си я взимат и да не ни я пробутват.

# 655
  • София
Обаче Лъвица със Скорпион в леглото са пожар. Знае ли Василена какво изпуска? 😉

# 656
  • Тра-ла-ла
Още от първия му зов за целувка...знае hahaha

# 657
  • софия
Махни,махни. От скорпион до скорпион има планета.
Още от първия му зов за целувка...знае hahaha
JoyJoyJoy

# 658
Мъжа ми е скорпион, няма нищо общо с тоя плужек Никифорчо.

# 659
  • София
Интересно ми е Никифор дали и как ще отговори на критиките и упреците във Фейсбук.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт