Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 206
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мерал е близнаци, Ивана овен.
Това сигурно ли е? Кофти са ги чифтосали
То жена овен с който и да я кръстосаш все кофти
Да бе, да! Толкова прекрасни жени Овен имам в обкръжението си, че написаното ми звучи наистина смешно. Аз лично не познавам жена от тази зодия, която да не е перфектна във всяко отношение - жена, майка, домакиня и повечето са абсолютно реализирани и успели в работата си, без да засенчват мъжете до тях.

# 631
от фейсбук

НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·
ЯВНО МНОГО ХОРА НЕ РАЗБРАХА ШЕГАТА МИ,ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЗНАМ КАКВО Е РАЗЯДКА ,НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА ,ЗАЩОТО Е ТЪПО.ПРИОРИТЕТИТЕ МЕЖДУ ХОРАТА СА ДРУГИ.БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ.ДАНО ПОНЕ ФИЛИЯТА С ЛЮТЕНИЦА СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ Е ШЕГА.

И следват коментари от симпатизанти какво велико чувство за хумор притежава Никифорчо, как само умните хора биха разбрали великия му хумор, какъв шегаджия е и т.н. doh

# 632
  • Тра-ла-ла
Казах ли ви аз, че се прави на дръж ми шапката ooooh! Кретенски похват да се направи на велик като се ебава с другите.

# 633
Той голям веселяк ще излезе, щом се налага да си обяснява шегите,много е забавен спор няма Joy

# 634
  • София
За разядката разбрахме, сега да научи как се изключва Caps Lock бутона на клавиатурата.

# 635
от фейсбук

НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·
ЯВНО МНОГО ХОРА НЕ РАЗБРАХА ШЕГАТА МИ,ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЗНАМ КАКВО Е РАЗЯДКА ,НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА ,ЗАЩОТО Е ТЪПО.ПРИОРИТЕТИТЕ МЕЖДУ ХОРАТА СА ДРУГИ.БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ.ДАНО ПОНЕ ФИЛИЯТА С ЛЮТЕНИЦА СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ Е ШЕГА.

И следват коментари от симпатизанти какво велико чувство за хумор притежава Никифорчо, как само умните хора биха разбрали великия му хумор, какъв шегаджия е и т.н. doh
Пълен тъпир. След като се изложи се оправдава. А тарама хайвер и каперси, хм?

# 636
Копирах и три коментара на жени, които са написли следното към Никифор, цитирам:

Цитат
Много ми е интересно вие за какво се записахте в това предаване, за да правите секс ли?!

От първият епизод само мрънкате и се маете, че тя не искала да ви целува и да консумира брака си с вас. Това постъпка на джентълмен ли е, на мъж?! Така ли правите с жените на първа среща?! Много грозно държание! 🙂 Оставяте впечатление у мен на загорял чичка - само това ви е в устата. Все пак не се познавате, няма как от вратата за краката, нали така?

И като казвате, че я разбирате, изобщо не изглежда така, сякаш го казвате по дефолт, за да се покажете в добра светлина.
Те професионалистите го казаха - когато една жена не е привлечена на пръв поглед от вас, не усеща енергията ви, започва да следи всяка ваша издънка, за да докаже на себе си, че наистина не сте за нея.
И не се сърдете, затова че според нейния критерий, какъвто и да е той, вие не го покривате.

Мъжът трябва да респектира една жена. Да е стабилен и да и покаже с маниер, държание и отношение, че тя може на 100% да разчита на него.
Просто приемете, че не сте един за друг, вместо да се жалвате във фейсбук като женичка. Това е още по-жалко от мрънкането ви, че не сте спали заедно и не ви е целунала - което мен лично АДСКИ МНОГО МЕ ОТВРАТИ! 🙂
Не можете да се сърдите на един човек, че не сте му допаднали. За всеки влак си има пътници, това не е бил вашият - продължавате напред!
Повярвайте ми, ако една жена е привлечена от вас и ако сте успял да я впечатлите - нищо друго на света няма да има значение за нея!

Цитат
НИКИФОР ГЕРГОВ, аз бих добавила и още нещо на фона на всички, които ви милват успокоително по главицата и ви обясняват колко несправедливо е постъпено с вас и бла, бла, бла... Вместо да изпадате в самосъжаление и да пишете ревливи постове, вземете станете, потичайте, поспортувайте и въобще вземете вече се стегнете! И психически и физически. Хич не правите добро впечатление - ни отвън, ни отвътре. Няма да ви казвам какво точно мисля за вас, защото епитетите, които ми идват наум са грозни, а целта на поста ми не е да ви обидя, а да ви събудя!

Цитат
По-важното е, че Никифор от началото само мрънка като женичка, че Василена не го била целувала и не споделяла легло с него...
Жената през насълзени очи казва, че не усеща привличане, че енергиите им не пасват като цяло, а той има очаквания за нещо... Щом тя го казва, значи представете си колко му личи, че му е проблем, че не го целунала и не си легнала с него.
С такова поведение аз бих се почувствала омърсена най-малко...

“Аз разбирам, че детенцето ѝ не е добре, АМА ВСЕ ПАК..” - МНОГО ГРОЗНО, МНОГО! Иска ми се само всички тези жени дето пишат тук глупости и му вдигат самочувствието на Никифор, щото той като мъж явно няма такова, та да се замислят, ако те изпаднат в такава ситуация и човекът настъпва за своето - как ще се почувстват?!

# 637
  • Тра-ла-ла
Мъж мрънкало...бляяяяк
Мъж подигравчия....бляяяяк
Мъж с комплекси....голямо бляяяяк

# 638
от фейсбук

НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·

Е то как да разбере човек шегата като той и филия с лютеница са завършено цяло и никак не звучи като шега. Знае ли той , че идеално му пасва филия с лютеница? Явно не, мисли си че изглежда като човек, който яде говеждо "Кобе" с бели трюфели.

# 639
Овен и Близнак принципно си пасват, но като гледам колко елементарно са ги комбинирали... И онази Рак с Телец... То и аз така мога да ги комбинирам само с повърхностни познания по астрология. Мислех че са им правили подробен хороскоп за съвместимост, а те отбили номера. Иначе тя е типично овне, но от симпатичните типажи, а той е от мрънкащите досадни близнаци май.
А тия женици от facebook много хубаво са му го казали на загорелия чичка, който явно си живее с илюзията, че сексът по дефолт му се полага и има право да мрънка, ако не го получи. Абе.... скорпионска му работа... да се оправя....

# 640
от фейсбук

НИКИФОР ГЕРГОВ
54 минути ·

Прав е човекът! Който не му е разбрал тънкия и интелигентен хумор, да запише курсове и да вземе да понаучи сарказъм! Аман от илитерати, които ръсят мнение по форумите!

# 641
Може ли за последно само да ни кажеш зодията на Василена, за да сглобим зодиакалния пъзел 😃
Я? Сглобили ли сме го?
Таня - Рак, Зарко - Телец
Никифор - Скорпион

Другите?

Ивана - Овен
Мерал - Близнаци

# 642
Василена е лъвица, доколкото помня.. с мъж Скорпион...Expressionless

# 643
  • Тра-ла-ла
Откъде ги научихте тези зодии? Дали е достоверно? Аз рових профили, в гуугъл - нъцки.

Ако е вярно - познавам такава комбинация. Скорпионът си е льольо като този, Лъвицата е доста по-активната и го дундурка, включително и го шофира Mr. Green

# 644

Ако наистина е лъвица явно е някаква издънка на зодията. Ние сме доста по-умерени и обрани в действията и изказванията си. Аз все си мисля, че е или овен, или козирог

Общи условия

Активация на акаунт