Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 253
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 90
fanfanito, въпроса е, че ситуацията е "присмял се хърбел на щърбел" - грозни млади момичета, и още по-грозни лелки, застанали и сочат с пръст колко грозна е Василена. Close

Не е такава ситуация.
И аз не се имам за хубава ама нито го играя .успешна бизнес дама във фейсбук със сто операции, търсеща красавец с пари и спортно тяло', нито обяснявам колко класи съм над някого.
И да, за мен също тази жена прилича на кон. Срамота е да е на 33, а да изглежда на 43 с амбиции за 13.

# 91
Точно такава е ситуацията.
И не мисля, че заслужава тази всенародна помия.

# 92
  • Бургас
Най големият конфликт е че просто са събрали такава двойка за сеира. Нито Васито е чудо невиждано и ако се бяха постараи щяха да намерят някой чичко паричко да ги мачнат. Жената си каза, търся сигурност и да ме гледат и да не е тя водещата във връзката, че даже ако и намерят някой стабиляга може и да я ошлайфа малко,, сефте не го чувам това от жена и имам хубави примери на такива двойки около себе си.....А за Никифорчо първо трябваше да поработят над сексуалността му и аза и след това да му намерят някоя девойка с по ниска сексуалност и изисквания.....и такива примери имам около себе си. Никифорчо по отношение на жените и секса е-искам да мога.....

# 93

Че откога само по-красивите жени се изказват за по-грозничките, а не и обратното?!
Пропуснал съм го тоя момент.
От пола е май... като гледам, мъжете не я плюят толкова. 90% от постовете са от жени...
Може би просто бързат да се разграничат...

# 94
  • Бургас
Аз лично като темперамент съм точно като Васито/дай Боже да не я докарвам на простотия и външност/, годините са ми също толкова. Енергична съм и все се боря с прекалената си еманципация. Като видя някой да ми мрънка от живота и хленчи ме хващат луфите, не понасям такива хора. Да не говорим за мъж аз да го мачкам той да ми се хили като теле и да не смее да ме подтави на място....бегам бате от такива слабохарактерни мъже. Та със все грубите словоизлияния я разбирам Васето, искам от мъжът да е стегнат, сериозен и амбициозен поне колкото мен и да не се задоволява с -това е положението и всички са виновни само не и аз.
Има такива мъже да, но не,са за такъв тип жени. Оставям естествено простотията глупостите дето ги издънка Васето настрана, то това е друга тема.

# 95
От пола е май... като гледам, мъжете не я плюят толкова. 90% от постовете са от жени...
Може би просто бързат да се разграничат...
Предаването е типично женско, нормално масово да коментират жени и тук-там някой мъж.

# 96
  • Бургас
Тоз Никифорчо си го представям само аз как сменям кабели и крушки вкъщи, той се е опънал на дивана и се почесва по корема и се оплаква евентуално на майка си как гичо карам да прави ремонт на кухнята......

# 97
И на мен ми прави впечатление, че предимно жени бълват, много е тъжно.
KaiZen, бързат да се разграничат от какво - че тя е грозна а те не?
И говоря, за постове само с коментари за външният вид.

# 98
  • Тра-ла-ла
Не беше ли мъжка инициативата да се прецака магазина на Васито?

А тръгнат ли мъжете да се държат бетер женки....пишете го тоя свят към привършване Whistling

# 99
  • Бургас
Те бая я бяха намазали и прическата наистина беше кофти.....това може мн да състари. Кято сежвиди в естествен вид, сигурно ще е по хубавка. Иначе не е баба яга, но просто корекциите не са от качествените и от ефект е станал дефект според мен

# 100
А когато Васи-то изсипваше огън и жупел, насреща се виждаха кумата й и още един мъж, на който му беше много забавно за разлика от на кумата. Някаква идея кой е, брат, приятел?

# 101
И на мен ми прави впечатление, че предимно жени бълват, много е тъжно.
KaiZen, бързат да се разграничат от какво - че тя е грозна а те не?
И говоря, за постове само с коментари за външният вид.

Не. Не че са грозни, макар че аз лично наистина вярвам, че Beauty is in the eye of the beholder. Субективна е....
По-скоро, че те не са такива меркантилни. Или де да знам. Като видят нещо толкова отблъскващо, явно държат да покажат, че са против. Моята бивша, физически не можеше да понася подобни излагации по телевизията. Ставаше ѝ неприятно, неудобно, не можеше да издържи да гледа...

На мен ми е просто забавно колко може да падне някой, за да си спечели 15-те минути слава...

# 102
  • SF

Грозното на Василена е вътре в нея. Ако обсъждането на каквото и да било, което се показва по телевизията е хейт и помия, заключете темата и закрийте форума.

Има предаване, има тема, има мнения. Е, да, тези за Василена не са положителни.
Тя даде много материал на хейтърите.

За разлика от Мерал и по-простодушната Ивана например. Вероятно са с трески за дялане, вероятно не са идеалното съвършенство, както и ти не си, както и останалите, които пишем тук не сме.
Но на мушката на хейтърите странно защо застана точно "готината" Василена.
Или пък не е чак толкова странно. Тя си търсеше този сеир. Коя жена с правилна преценка ще застане пред камери, знае че това ще се гледа от роднини, от приятели, на които държи, от приятели на родители дори, и ще каже "Аз съм си кифла!"

Супер, ама ако я питам коя е столицата на Естония, ще ми каже "Столицата на какво???!"

# 103
Хората нападат в повечето случаи някой, в когото виждат собствените си лоши черти. Всяка жена тайно си мисли, че е супер и мъжа до нея трябва да отговаря на много екстри, защото тя е специална, ама тази Василена имаше неблагоразумието да изкаже мислите си на глас. Иначе Никифор на вид е мухльо за мен, а физическите му данни, за които няма вина естествено са още повече допълващи мухленския му вид.
Обаче ми се струва че всички оплюли Василена и Никифор, ще са изненадани от това, дето ще видим във вторник. И няма да е това дето всички си представат.

# 104
  • Тра-ла-ла
Супер, ама ако я питам коя е столицата на Естония, ще ми каже "Столицата на какво???!"
Оффф, като се започне с това, че всички трябва да са отличници по литература, история и география....все едно няма други предмети като математика, физика, биология Crazy Не разбирам как някакви назубрени и не/запомнени с десетилетия факти - дават коректна преценка за интелигентността на човек.

Общи условия

Активация на акаунт