Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 216
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 225
Пуснах си Василена в първия епизод, за да видя какво казва и наистина е различна там. Но други неща ми направиха впечатление. На колко е дъщерята? В спалнята ѝ имаше бебешко креватче, за което ми се струва, че детето е доста голямо, също ядеше на столче за хранене. Не е ли на 5? Дъщеря ми е на 5 и много отдавна не спи в бебешко креватче и не яде на столче. 😒

# 226
  • София
Еййй докато ви изчета.....въобще не съм разбрала, че има нова тема и тя вече е седмична.....

# 227
И аз много се изненадах в последния епизод като я попита Никифор на колко е и тя каза на почти 5. Точно заради креватчето ми стана странно, но може би просто стои там отдавна, а детето спи при нея.

# 228
Да, тя каза, че спи при нея и кимна към голямата спалня, защото детето още не било готово да отиде в неговата си стая.

# 229

Има си го този стил, но не е масов и в България по принцип се подиграват много на начина на обличане, забравяйки, че то е начин на изразяване на себе си. http://hespokestyle.com/mens-turtleneck-sweaters-under-shirts/

# 230
Ми да разкара бебешкото креватче тогава. За какво виси там. Или ни показва чуждо жилище или детето изобщо не живее при нея. Не съм виждала 5 годишно да яде на бебешко столче и да спи в бебешко креватче. Шала на устата няма да го коментирам.

# 231
  • Тра-ла-ла
Има си го този стил, но не е масов и в България по принцип се подиграват много на начина на обличане, забравяйки, че то е начин на изразяване на себе си. http://hespokestyle.com/mens-turtleneck-sweaters-under-shirts/
Не винаги е начин на себеизразяване...освен, ако АЗ-ът не иска да изрази тоталната липса на вкус и нежелание да положи усилие да изглежда що-годе добре Grinning . Едва ли Никифор баш е копирал чуждата мода. Не прилича на Денди...

# 232
Никифор ако си намери жена, тя ще му промени модните вкусове, това не е проблем, обаче кой ще промени мозъкът на Василена не знам.
Вярно в първия епизод тя не споменава кола и мускули и като съдя по мачмейкърите те са намерили това от което тя наистина има нужда, а не това което е в пилешкия и мозък.

# 233
  • Тра-ла-ла
Ех, ако мъжете се променяха толкова лесно. Особено на 41г Grinning

# 234
Аз ви казах, че някой е послъгал в анкетните карти.
Едва ли Василена е писала, че иска батка с мускули, пари и скъпа, спортна кола.

# 235

Променят се, имам няколко нагледни примера. На единият вскички дрехи отидоха в кофата за боклук и гардеробът му беше тотално подменен.

# 236
  • у дома...

Променят се, имам няколко нагледни примера. На единият вскички дрехи отидоха в кофата за боклук и гардеробът му беше тотално подменен.
Стига да се пусне от полата на мама, че милата жалее как вече няма да си е при нея...

# 237
  • София
Ох, защо ли ми трябваше да гледам отново този срамен момент. Значи от всички въпроси на света, които би задал някой нормален човек в такава ситуация, най-важният е "Имаш ли кола?".  Crazy Майка й е трябвало да я кръсти Наглостина.  Laughing

# 238
  • Тра-ла-ла

Може, ако жената вечно му избира дрехите/обувките и от мъжа се иска само да ги нахлузи Grinning

# 239
На него не му е проблем само гардероба. И отвътре трябва да се промени

Общи условия

Активация на акаунт