Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 205
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Това на Никифорчо е далеч от стил и тенденции модни......по мяса на  плетенимокасини с чорапи

# 241
Има мъже които просто нямат вкус за дрехи и избират каквото им е удобно. До тук за модните тенденции при Никифор.
Любопитно ми е до къде ще стигнат довечера.

# 242
  • Варна
Малко е извън темата това с модата, но аз също промених начина на обличане на мъжа ми на 38 г. Сега, една година по-късно, дори сам се чудил как се е обличал преди. Ако хората се разбират и са отворени един към друг, жената може да повлияе на мъжа за такива неща като дрехи, парфюми и т.н.
Но наистина не знам как може да се повлияе на жена като Василена. Тя си се харесва такава, а явно сама не може да осмисли какво точно й трябва.

# 243
Господарите явно са го закъсали, щом решиха да си вдигат рейтинга с тази исто(е)рия 😼

# 244
  • Бургас
Тя без грим на снимките, изглежда доста по-добре, мое мнение

# 245
  • Телиш/Плевен
Ох, защо ли ми трябваше да гледам отново този срамен момент. Значи от всички въпроси на света, които би задал някой нормален човек в такава ситуация, най-важният е "Имаш ли кола?".  Crazy Майка й е трябвало да я кръсти Наглостина.  Laughing
И аз това се зачудих, как едва ли не първо за колата попита. На мен дори няма да ми хрумне да питам такова нещо. Joy Но дори да приемем, че е нормален въпрос - след като Никифор отговори на него, някак беше редно да го попита нещо друго, а тя веднага започна да се тръшка как не било възможно, сигурно се шегувал и т.н. Rolling Eyes

# 246
  • София
Ама не се възмущавайте Simple Smile
Забравяте, че това е принцеса или Василиса прекрасната:)))

# 247
  • София
Да, принцеса.... с кайма.  Laughing

# 248
Да, принцеса.... с кайма.  Laughing

То даже и кайма няма. Прилича на скелет от кабинета по биология.

# 249
Еееее, много хейт се изля по външния вид на тая жена. Тва не е истина просто. Започва да става грозно вече.

# 250
Еееее, много хейт се изля по външния вид на тая жена. Тва не е истина просто. Започва да става грозно вече.
Подкрепям! Нека все пак не сме толкова гадни в изказването си!
Да, капризна, претенциозна, маниерничи и т.н., но другото е груба крайност!

# 251
  • в кукувиче гнездо
Никога не съм я засичал или виждал тази дама в района. Ако се виждат или живеят заедно някъде не е при него.
Е най-вероятно, докато не свърши предаването нямат право да са заедно.

# 252
Василена само си мисли, че иска добро, сериозно момче в стил "принц на бял кон", защото й звучи добре. Всички жени това искат на думи. Реално нещата са различни, такъв мъж, дори да има пари и тяло, ще й доскучее точно след 2-3 месеца.
Иска точно такива, каквито е имала и до този момент - вредни за самата нея. Интересно, че психолозите или не са забелязали този факт или са решили да го игнорират. Реално, без разговори и терапия в това отношение, няма да се получи.

# 253
  • Варна
Е най-вероятно, докато не свърши предаването нямат право да са заедно.

Ами нали са женени? А и някой спомена, че били още заедно. Не знам кога е снимано предаването, но разводите не са толкова бързи.

# 254
Предаването е снимано януари.

Общи условия

Активация на акаунт