Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 296
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 600
  • Тра-ла-ла
А ти истинската Таня ли си? Защо си редактира 2 пъти поста. В първият говореше за Таня в трето лице newsm78

# 601
А ти истинската Таня ли си? Защо си редактира 2 пъти поста. В първият говореше за Таня в трето лице newsm78
Фалшива е, убедена съм.

# 602
  • Пловдив
Никифор е съвсем нормален средностатистически мъж, който обаче не е женен на 41г.
Образован, работещ има си хобита, приятели, семейство което го подкрепя.

Дано не си права. Аз такива смотани льохмани нямам в обкръжението си. Това, че е стра ерген му е най малкия проблем. Спомни си мимиките му на сватбата. Устата му се кривеше. После напъните му да я целува...

Как се разбира от 10 мин. монтажни кадри кой е смотан и кой не. Аз не смятам, че е грозен, смотан или има кофти тяло. Що се отнася как си кривял устата. ..... Всеки човек си има поне два тика, може да не го осъзнава, но ги има. Едни си барабанят с пръсти, други си повдигат едната вежда, трети постоянно замятат коси, четвърти си въртят езика в устата, и т.н. и т.н. Сватбата с непознат човек не е стрес само за жените, а и за мъжете. Тя може да изпадне в истерия, ама той трябва да се държи като Атлас и да крепи света!? Плюс това като не й харесва, защо не каза "НЕ"?

# 603
Аз съм на 34 и съм необвързана, не знаех, че поради възрастта си трябва да търся какъв да е, добре, че е тази тема, за да го разбера Wink  Предпочитам докато съм жива да съм сама, отколкото с някой, който за мен е физически отблъскващ (дори според други да е прекрасен).

# 604
Не каза не, защото явно имат такава клауза в договора, няма не искам, женене и живеене заедно на всяка цена. Иначе - неустойки. Така както е конструирано предаването, трябва да има какво да се гледа в определен брой епизоди. То не може още на сватбата- кой от къде е и довиждане.

# 605
И психолозите казаха, че са разговаряли с всички, но ми е интересно вие защо се записахте на кастинги? Simple Smile

Емоция, нови преживявания, саморефлексия.

# 606
  • София
Нямат право да кажат - не. И са длъжни да отидат на пътешествието.
Това по договор.

# 607
  • На морето!
Никифор е съвсем нормален средностатистически мъж, който обаче не е женен на 41г.
Образован, работещ има си хобита, приятели, семейство което го подкрепя.
Пази Боже този муньо да е "средностатистически мъж".

Имам чувството, че родата на Никифор яко налази темата и колкото повече аргументи си измислят в полза за Форьо, толкова повече подчертават недостатъците му.

# 608
За живеене никой не ги кара, само за снимки може да се събират. Доколкото разбрах Ивана и Мерал са били така. Едва ли при Никифор и Василена ще е другою

# 609
Фалшива е, убедена съм.
според мен е Таня

# 610
Е, а жената да си събуе обувките в чуждия дом, така ли?! Ами хората се събират и градят заедно дом. Не чакат единия да донесе повече имоти във връзката. Затова хора с равностоен произход свиват семейства малко по-толерантни един към друг, отколкото ако единия е имотен, пък другия начетен. Там дето единия е с три висши, а другия таксиметров шофьор, все в един момент това се натяква. Там дето единия има къща, а другия е дошъл с куфара с гащите и разцъфтяла обич в сърцето и на него все някога му се натяква.
Всеки човек е хубав в нечии очи, никой не си избира чертите, но за вида си трябва да се погрижи всеки. Никифор няма вид, няма излъчване. Прическата му за мен е ужасна, особено на врата се едно е дялана с тесла, ама за мен, на него си му харесва и много други жени също ще го харесат. Той има вид на селски ерген, като не обиждам селото. Бившият ми зет от едно кюстендилско село, в което беше и сватбата изглежда точно като този. И вида и стойката, че и костюмчето му стоеше по същия начин. Направо се изумявах какво намери в него сестра ми. Емиии той затова е бивш вече де. И се даряваха килими и одеяла, все едно се върнах в миналия век. Просто хората там така си живеят, но това се вижда и си личи. И той си е селски човек, от 100 години е в града, ама не се промени и сега като го видя, се си е същия с вид на цървул. 
Не са красавци като от списания мъжете в живота ми, но искам да имат осанка, излъчване, не някакъв сдухан смачкотен вид и да ми лъхат на нафталин. Е тоя Никифор точно така ми изглежда и защо да се извинявам, че не го харесвам. Не сам и на страната на Василена, тя просто е глупава отчаяна жена.
Таня и Зарко са ми симпатични, много! Дано той се окаже добър човек за нея, тя е хубав човек и изглежда добре. Много е трудно да се довери човек на някого на тия години след като е бил обвързан толкова много години с друг човек си мисля. Затова и за двамата важи. Дано няма разочарование.
(това горе сега тя ли е?! явно тоя форум е интересен се пак и сигурно и творците на предаването четат. ами има какво да прочетат, не стават за нищо)

# 611
Според мен е прекалено интелигентна да се регне с истинското си име. Wink

# 612
Добре де, нали Форчо си е намерил мацка, няма смисъл да продължавате да ни обяснявате какъв уфатен момък е.
Да му мисли мадамата, ако реши да го зареже, с какви жалби ще обяви следващият  кастинг маминият златен, на фейс фенките. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пък ако не му удовлетворява сексуалните нужди ... Bowtie

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 18:04 от Lemy

# 613
Според мен е прекалено интелигентна да се регне с истинското си име. Wink
това не е ли регистрация през фейсбук

# 614
  • Тра-ла-ла
Добре де, нали Форчо си е намерил мацка, няма смисъл да продължавате да ни обяснявате какъв уфатен момък е.
Да му мисли мадамата, ако реши да го зареже, с какви жалби ще обяви следващият  кастинг маминият златен, на фейс фенките Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не се окаже, че са го видяли в парка със систъра. Пък да са я помислили за сгодната му нова женица hahaha

Общи условия

Активация на акаунт