Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 112
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 660
Ще изтрие поста си, както направи и преди.

# 661
  • Тра-ла-ла
Писането с големи букви + пляскането на картинки с "мъдрости" е .... Tired

# 662
Обичам я тази тема Grinning Който ме определи на 23 годишна- черпя Stuck Out Tongue Winking Eye

А подмладяването ми беше предизвикано от мнението ми, че според мен Мерал ревнува. Ооокей, да кажем, че не е точната дума. Но това дразнение от снимането и прочие..на това ми докарва. А може и да съм си бъгната от миналото ми незабравимо с ревнивец. Както и да е. Ивана, че се чуди как да"избяга" от първоначалното си еуфорично държание и отношение по време на сватбата си е така. Че е там само за купона, пак така. Мерал, че има право да се дразни от което.. бива. Но и виждайки, че нещо му убягва девойката, да мрънкоти и да и дава уклОн как да си изкара екскурзийката.. ами не ми е ок. Показва друго нещица..Тя се снима с билет някакъв- той-покажи пръстена. ОМГ Stuck Out Tongue Winking Eye наистина ли? А по Дойче Веле по новините да го покаже ли? Вместо виждайки, че няма се получат нещата да се отпусне и да се наприятнят и двамата от красивото място, където са..той се държи като женен от десетина години..и уж така неангаже ..подмята, че за друго били там. Е, за кво друго отиваш на екскурзия? С почти непознат, подписал уж брак в някакво ТВ шоу..Ако стане- стане, но в случая..ами не става.

# 663
А, Мерал си е Близнак.Дава го лежерно, но прекалят ли с него, пуска хапливите лафове. След шоуто ще намери, онова което търси, защото се предтавя добре.
Според мен и Никифор ще намери. Ивана пък ще си направи рекламата. Тя прекалява с някои неща, но за 23годишна е ок.
За Василена се кахъря аз. Мъжете ще бягат от нея, като дявол от тамян. Ако някой красив и богат все пак се излъже, то цяла България ще му се смее.

# 664
Ами не става, той го вижда и на момчето му е криво. Тя съвсем очевидно го пренебрегва. Какво се очаква да прави Мерал, който в момента на снимките изглежда като ненужен куфар поставен в ъгъла. Да мълчи гордо ли, да напъва да я целува като Никифор, да подтичва след нея и да я вика? А тя пък така грозно цупи устетата на селфитата, боже откъде дойде тая мода на джуките!  По-празноглаво същество не бях виждала! Ивана е куха лейка, съжалявам, просто първите дни видя, че човекът е кавалер и реши, че може да му ходи по главата. Това виждам аз.

# 665
Писането с големи букви + пляскането на картинки с "мъдрости" е .... Tired
Имам един съученик сред приятелите във Фейсбук, беше толко готин в училище. Сега е майко мила- опулени селфита през ден и сълзливи сентенции за любовта, наранени души и сърца и мъдрости с лопата да ги ринеш. Потресаващо е за мъж! Постоянно го ограничавам за 30 дни, пък мине тоя период и го пусна в новините за ден два с надежда да се е променил, обаче е безнадеждно. Ще спра да го следвам, че ми е жал да го махна съвсем. Но такова отчаяние, сълзливост, поетичност и немъжко поведение на нещастно мекотело е силно отблъскващо. Всички съученици коментират, че за последните години е изтрещял. Та и този Никифор с лозунгите и сентенциите е жалка работа.

# 666
  • Тра-ла-ла
Мани, на мен са ми много смешни такива мъже. Особено като ги знам какво представляват в действителност, а какви се изкарват чрез тези картинки, сентенции, прозрения за живота ooooh!

# 667
Е, тя пък какво да го прави ..Да му се кланя, да му залепне за ръката, да го гледа с овчи поглед в очите..И чак пък неуважение..Ами търчи си лапето, снима се..Какво иначе, под ръка като пенсии...щото нали подпис имат.
Не , че ми харесва Ивана като държание изобщо..Но е млада девойката..и фърчИ. Мерал просто е позабравил, че са в Тв, не в риъла .И той като Форито ...Всеки има право да Не хареса избраника на феите специалисти..и никой няма право да се цупи, да подмята ненужни дразнещи реплики или обиди.

# 668
Мерал нищо не е подмятал или обиждал. Самият той каза, че иска да си оставят един на друг лично пространство, че и той на 23 така е търчал.....но му се развали кефа, факт, защото тя прекали отвсякъде. Като се запрегръща с Мики маус, чак испанецът до тях възкликна, "Каква е тая жена?" направо като ненормална се държи на моменти, явно камерите я възбуждат и това цялото пищене и хвърчене трябва да е ПР за певческата й кариера.

# 669
Аз пък харесвам Мерал. Те от шоуто са го избрали защото са го усетили че е читав и в комбинация със златотърсачката ще стане интересно. На чужд гръб...сещате се...

# 670
Да, нищо не подмята..само се цупи и мърмори..Веднага да ти стане приятно.
И репликата на Маус-а беше- каква жена...
И изобщо прави ми впечатление, че някои сте забравили какво е младостта сякаш. Повечето млади хора, затова са млади ...да се радват на новото място, да подскачат, снимат и повечето водещи се по "модерностите" на времето си, да цупят джуки. И мен ме дразни цупенето, а майка ми едно време се дразнеше от нашите моди на нашата младост..Живот.

# 671
Мен също би ми отегчил някой, който непрекъснато търчи и се чуди къде да се опули за снимка. Много по-интересно би ми било да разгледаме заедно непознат град, да намерим интересни и любими места, да седнем в кафене и да се слеем с тълпата. Предпочитам после да си спомням хубавите емоции и атмосферата на града, отколкото да разглеждаме купища селфита с една и съща физиономия

# 672
Когато бяха в залата на стадиона, не забелязах другите посетители да вървят и снимат, с имаше много , само Ивана си снимаше устата на всеки сантиметър из залата , нямаше особен интерес към експонатите, иначе 'фенка"

# 673
Може би той е очаквал сватбено пътешествие - романтика, задушевни разговори, залези, а тя просто се наслаждава на екскурзията и в това е проблемът.
 Това предаване не е за хора, които очакват да открият любовта, а за такива, които искат хонорар и безплатно пътуване; изненадана съм, че някой действително е очаквал нещо повече...

# 674
  • Тра-ла-ла
Ивана може и да не е пътувала в чужбина и е като дете в сладкарница. А Мерал май е бил екскурзовод и е видял свят явно.

Общи условия

Активация на акаунт