Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 028
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 885
Е малко е прекалено да се твърди, че познатите на Никифор дали по 50 лв, а на Василена сигурно по 200, така че имала право едва ли не да прибере всичко. Или пък, че всички пари ги били дали нейните приятели. Не вярвам, че е точно така, но иначе съм съгласна, че никой не бива да ги вземе, а да ги върнат на хората. Или най-много всеки да си вземе подаръците от неговите познати.

# 886
Що се отнася до парите от гостите, плуете по Христофор, че искал парите да са общи. Дали ви идва на ум, че Василена е казала "да" на мъж, който от пръв поглед не й харесва, но пък е обрала пликчетата от приятелите си, защо не им ги върне!? Аз не бих събирала пари от приятелите си на бутафорна сватба, а вие?

Ти откъде си толкова сигурна, че Василена не е върнала пликовете на приятелите си след цирка на сватбата? На тази сватба гостите бяха 25 човека максимум. Повечето гости бяха от страна на Василена и е станало ясно кой дава и не дава пликове. Василена каза, че е получила пликове само от нейните приятели. Никифор не го отрече, напротив каза: "Какво като парите са само от твоите приятели, парите са общи". Как при така създалата се ситуация, че тази връзка няма да я бъде и това се разбра още от първата минута, този катил претендира да дели пари, дарени от нейните приятели?!

# 887
Добре, Василена е много нестабилна, префърцунена и т.н. Като махнем истеричното й поведение на сватбата виждаме какво, една жена, която не е намерила привличане към конкретния мъж. Оттам нататък няма смисъл да ги коментираме, понеже и двамата са с различни очаквания, и най вече и двамата са разочаровани. Тя каза добър човек е, нищо злобно нямаше в думите й, тя забелязва какъв е, но веднага разбира, че не е за нея. Това не е на 20 г да си даваш шансове, какви шансове, дай да се насили да му угажда за целувки, първи брачни нощи. Тя каза, не допуска лесно някой, ако й бяха избрали правилен, ок, да се отпусне, ама не улучиха.
Тези психолози дават ли си сметка как изглеждат на драгия зрител, какво недоверие посяха в хората, които и така трудно биха се обърнали за помощ. Имали леко разминаване казват в началото, ами няма никакво разминаване, просто сте достатъчно нагли да се възползвате от нагласите на Василена за мъж. Работата на специалистите не е ли да изясни на клиента, в случая така оплюваната Василена, как си противоречи в желанията. Оттам като почнеш, не били разбрали ахахахахахаха. Смешници!
Не ги интересува, те са си прибрали хонорарчетата.

# 888
На мен ми прави силно впечатление голямата близост между Таня и Светлозар, за три дни толкова прегръдки и един в друг непрекъснато, ми е прекалено. Като режисирано е. А снощи това със седенето върху коленете на Светлозар и люшкането на " конче - камила " ми дойде в повече.
Личи, че са интимни. Нещо, което не се усеща между Мерал и Ивана. Мерал сякаш още се бори за превземе крепостта, ама няма да му се отвори парашута...

А според мен ще му се отвори и още как Simple SmileИвана би правила секс, ако си пийне повече някоя вечер.  Мисля, че той сам си слага спирачките, защото е очаквал нещо истинско, а вижда, че отсреща идеята е само да се позабавляват.

За парите - самата Василена каза - "твоите приятели не са дали нищо - парите са само от моите", а той отговори - "да, така е, но те са ги дали за НАС, не само за теб" - не виждам как по-категорично да е бъде потвърдено, че само нейните приятели са дали пари - напълно нормално е тя да им ги върне сега.

# 889
Пропуснах да кажа как виждам нещата при Светлозар и Таня. Тя ще поремонтира известно време, ще го поопознае, ще понаучи нещичко за мътната история с апартамента, и ще си тръгне.

# 890
Пропуснах да кажа как виждам нещата при Светлозар и Таня. Тя ще поремонтира известно време, ще го поопознае, ще понаучи нещичко за мътната история с апартамента, и ще си тръгне.

И аз мисля така, въпреки, че много бих се радвала да бъркам...........

А за това до колко е мътна историята - не мисля, че има нещо чак толкова драматично - за мен някоя мадама му е предложила да участват в общ бизнес  - може би са теглили заем и апартамента бил ипотекиран, накрая се е оказало, че бизнеса не върви и банката му го е взела - нещо такова.

# 891
  • Варна
На вашите сватби така ли направихте - парите от моите гости са за мен, другите - за теб? Laughing
Най-малкото трябваше да го попита дали има нещо против да ги вземе - например да си лекува детето или да ги изхарчат заедно на екскурзията. Щом не смята, че е истинска сватба, не трябваше изобщо да приема подаръци.

А несходството в двете по-млади двойки идва и от възрастовата разлика. Имат поне по 8 г. разлика и не им се получава - факт. Аз харесвам връстници и мисля, че до плюс - минус 5 г. не е проблем, но при по-голяма разлика във възрастта рядко се получава връзка. Естествено, че има изключения, но там има голяма любов или голям интерес.

# 892

Що се отнася до парите от гостите, плуете по Христофор, че искал парите да са общи. Дали ви идва на ум, че Василена е казала "да" на мъж, който от пръв поглед не й харесва, но пък е обрала пликчетата от приятелите си, защо не им ги върне!?
...
Държанието и на двамата е неадекватно спрямо ситуацията. Направо паднах от смях когато Василена каза, че били като баща и дъщеря, тази жена има голям проблем с реалността, та тя изглежда като набор на Христофор.

Кой е Христофор? Thinking

# 893
На вашите сватби така ли направихте - парите от моите гости са за мен, другите - за теб? Laughing
Най-малкото трябваше да го попита дали има нещо против да ги вземе - например да си лекува детето или да ги изхарчат заедно на екскурзията. Щом не смята, че е истинска сватба, не трябваше изобщо да приема подаръци.

Никой от нас не е имал такава бутафорна сватба, ако имам - точно така ще направя - неговите за него, моите за мен(без значение кое са повече) и моите ще ги върна на хората задължително, а няма да ги харча на по екскурзии, нито ще си лекувам с тях детето.

# 894

Нашите сватби нямат нищо общо с този цирк. Още ли има заблудени, че тези сватби са като истински такива?! Разсъждавате като Форито...

Пък и не се сещам да съм присъствала на сватба, на която само гостите от едната страна даряват пликове, а другата рода отива с празни ръце...

За парите - самата Василена каза - "твоите приятели не са дали нищо - парите са само от моите", а той отговори - "да, така е, но те са ги дали за НАС, не само за теб" - не виждам как по-категорично да е бъде потвърдено, че само нейните приятели са дали пари - напълно нормално е тя да им ги върне сега.

И после Василена била златотърсачка, а Форито сън не спал първата брачна нощ да ги мисли тези пликове с пари, дарени от нейните гости.

# 895
  • Варна

А несходството в двете по-млади двойки идва и от възрастовата разлика. Имат поне по 8 г. разлика и не им се получава - факт. Аз харесвам връстници и мисля, че до плюс - минус 5 г. не е проблем, но при по-голяма разлика във възрастта рядко се получава връзка. Естествено, че има изключения, но там има голяма любов или голям интерес.
Много ясно, че по принцип на сватбите подаръците са за младото семейството, не се делят на две, но това не е нормална сватба, да не говорим, че познавам и такива двойки, дето си делят нещата. (Събраха парите от сватбата и почнаха, да обзавеждат с тях и през цялото време булката наричаше: Тоя гардероб от моя вуйчо, тая печка от моята братовчедка, тоя диван от моите баба и дядо. Пълен смях.

# 896

И на 100% не кара баничарка.

https://ibazar.focus.bg/photosbazar/2d/pics/2d37c4df66dac46f7a72dfba6319155d.jpg

[/quote]

Това е доста стара обява и според мен, вече не е с такава кола.
[/quote]

В предаването, когато Василена го попита какво работи, докато обясняваше го дадоха как седи в някакъв офис, след това излиза и качваше някакви неща на баничарката.И това не е "според мен" а си се видя ясно.

# 897
Значи , аз чух друго Никифор каза, че приятелите му го питали за парите нещо, а тя била взела всички пари и защо нищо не казва и показва. Нещо такова. Тя му отвърна, че парите са само от нейните приятели и затова е задържала всички. Никифор пък къза, че са за семейството и не е редно да са в нея само и той нищо да не знае по принцип говореше. Не каза, дай да ги разделим, покажи да преброим и т.н.

# 898
За парите не мога да дам мнение, защото има различни видове семейни отношения. Някои са щастливи когато жената държи парите, в други домове мъжа управлява финансите по правилно. Случая е трагичен и не знам кой луд е дал пари след като видяха на сватбата какъв цирк и отвращение беше...

# 899
Аз съм много притеснена, защо така рязко намаляха защитничките на Фори? Не знам какво е положението във ФБ. Той е малко като мъж с ментални проблеми, който има нужда от подкрепа от страна на обществото. Може би неговите фенки трябва да му съберат някой лев, за да не се чувства ощетен.
Толкова ми се наби в съзнанието този бял и стегнат около врата му  негов шал, че снощи сънувах, че имам такъв и не мога да дишам.
Василена може да е всякаква и аз трудно я издържам на моменти, но е факт, че няколко пъти се опита да подхване нормален разговор с Фори, все пак полага някакво старание, което психолозите би трябвало да забележат.

Общи условия

Активация на акаунт