Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 182
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Тра-ла-ла
Господина който пита как ще се случи това влюбване, на колко години си? На 17? Ако не, наистина се излагаш.
От 20 години е професионално по форумите. Значи е поне на 20г. tooth
Професионално, в смисъл платено?Laughing
Моя грешка. Казал е "активно от 20 г." Peace

# 1 126
Ако е на 60 поне ще знае, че то като дойде не пита. (влюбването де).

Па може и да не помни веч...Възрастта не прощава.

# 1 127
  • София
Ако си на 30-40 години и си търсиш партньор в тази възрастова група, вероятността вече да има поне едно дете е голяма. А за тези, над 40-45, вече е почти сигурно, че имат, особено жените.
А тези, които нямат (изключвам по независещи от тях причини), някак са ми крайно подозрителни!

# 1 128

Па може и да не помни веч...Възрастта не прощава.
Тъй, тъй...пък има и друго, от каквото бягаш, обикновенно такова ти идва до главата.  Laughing

# 1 129

Имах предвид нейната възраст, а не неговата. 33.
Ами виж, според мен е ОК една жена на 33 да има вече дете. седне ли да чака принца, може и да не го дочака, а след 40 съм чувала че нещата не ставали от раз.

Съгласен съм, но да е мислила с кой да го прави. Иначе се поставя в тази ситуация. Един нормален необвързан мъж няма да иска жена с дете на 33 годишна възраст. Най-малкото, защото създава прекалено много неудобства и връзката тръгва на криво още от самото начало.

За да я приеме с дете, трябва или да е супер отчаян, или някой Никифоро-подобен, или супер много да я е харесал от преди това някак. Я да са били колеги, я друго.

Как си го представяш да се запознаят в Тиндър примерно и 2 седмици да не могат да си организират нормално излизане на по кафе, защото няма кой да гледа детето? Това не е окей.
Аз примерно работя до 8 и ако излизам вечер през седмицата е най-рано в 9:30. Коя майка с дете ще се оправи да излиза тепърва в 10 часа вечерта?

След това са импулсивните действия, екскурзии и всякакви други подобни, които изграждат една връзка между двама души. Те просто няма как да се осъществят.

Трудно е. Затова доста мъже предпочитат да не се захващат изобщо.

С такова крайно изказване и възгледи за живота направо предизвикваш съдбата.. Самотните родители, било то майки или татковци заслужават нашето уважение и такива изказвания звучат много повърхностни. Явно липсва емпатията при теб и емоционалната интелигентност.

За сведение нямам деца и не съм дете на разведени родители. Също така не съм в Тиндър и не бих си търсила съпруг там!

# 1 130
Ако си на 30-40 години и си търсиш партньор в тази възрастова група, вероятността вече да има поне едно дете е голяма. А за тези, над 40-45, вече е почти сигурно, че имат, особено жените.
А тези, които нямат (изключвам по независещи от тях причини), някак са ми крайно подозрителни!

Винаги може да се случи да нямаш, явно не избираш правилните партньори. Или ти самият си "неправилен" партньор.

# 1 131
Ей сега ще дойде с един чаршаф. Пригответе се за четене. Grinning

# 1 132
С такова крайно изказване и възгледи за живота направо предизвикваш съдбата.. Самотните родители, било то майки или татковци заслужават нашето уважение и такива изказвания звучат много повърхностни. Явно липсва емпатията при теб и емоционалната интелигентност.

За сведение нямам деца и не съм дете на разведени родители. Също така не съм в Тиндър и не бих си търсила съпруг там!

Може и така да е. Не съм казал нищо за самотните родители. Просто споделям моето мнение по въпроса и пречките, които смятам, че подобна ситуация създава.
Смятам, че и емпатия и емоционална интелигентност си имам. Също така съм и реалист обаче.
Който твърди, че няма проблеми с подобно нещо и то създава 0 на брой трудности и неудобства за адекватно опознаване на отсрещната страна - поздравления.

# 1 133
То кисел стар ерген коя ще го поиска , от много избиране стигнал до това да се запише в женски форум мъдрости да ръси.

Точно и аз това си мисля! В БГ мама във форума е най-неподходящото място за този човек да си намери съмишленици за такова арогантно изказване!! Нали уж работи всеки ден до 8 часа - от форума ли си върши работата?

# 1 134
  • София

Винаги може да се случи да нямаш, явно не избираш правилните партньори. Или ти самият си "неправилен" партньор.
Правилните все в един момент не е лошо да ги научиш кои са. Ако самият ти си неправилен, тогава лошо. Точно това и имах предвид.

# 1 135
Трябва ми скромна жена,дори и да е чалгаджийка,нищо че съм бизнесмен на квартира. АЗ пък искам мъж без шкембе,правя компромис ако е шеф или  поне зъболекър-имплатолог!

# 1 136
Не знам защо го нападнахте w00x , истината е , че голяма част от мъжете на неговата възраст (предполагам, че е около 85-87 набор) все още вярват, че могат да започнат с една жена на чисто и от начало. Като минат 35-6 са по-склонни на компромиси. Мисля, че той имаше предвид, че на този етап от живота си с една жена с дете ще са на различни вълни и ако той иска да се виждат 3-4 пъти седмично, за жената би било проблем, т.к. би искала да отделя от свободното си време и за детето. А за него общуването на живо явно е от голямо значение, за да опознае човека отсреща. С 2-3 срещи в почивните дни едва ли би се задаволил.
Затова и попита как точно ще му се случи влюбването.

Истината, w00x, е че когато те удари гръмотевицата, дай Боже да ти се случи няма да ти пука дали е с дете или с 3 и съм сигурна, че ще ги приемеш и обичаш колкото майка им.

# 1 137

Може и така да е. Не съм казал нищо за самотните родители. Просто споделям моето мнение по въпроса и пречките, които смятам, че подобна ситуация създава.
Смятам, че и емпатия и емоционална интелигентност си имам. Също така съм и реалист обаче.
Който твърди, че няма проблеми с подобно нещо и то създава 0 на брой трудности и неудобства за адекватно опознаване на отсрещната страна - поздравления.

Едно е да кажеш че със жена с дете не би излязал на среща. Съвсем друго е да кажеш че би било по-трудно отколкото някой без деца.
Щом я имаш емпатията, опитай се да я използваш и си прочети коментарите.

# 1 138
Не знам защо го нападнахте w00x , истината е , че голяма част от мъжете на неговата възраст (предполагам, че е около 85-87 набор) все още вярват, че могат да започнат с една жена на чисто и от начало. Като минат 35-6 са по-склонни на компромиси. Мисля, че той имаше предвид, че на този етап от живота си с една жена с дете ще са на различни вълни и ако той иска да се виждат 3-4 пъти седмично, за жената би било проблем, т.к. би искала да отделя от свободното си време и за детето. А за него общуването на живо явно е от голямо значение, за да опознае човека отсреща. С 2-3 срещи в почивните дни едва ли би се задаволил.
Затова и попита как точно ще му се случи влюбването.

Истината, w00x, е че когато те удари гръмотевицата, дай Боже да ти се случи няма да ти пука дали е с дете или с 3 и съм сигурна, че ще ги приемеш и обичаш колкото майка им.

Поне един човек в тая тема, който чете с разбиране. Ако ви е трудно да четете моите дълги мнения, може да прочетете това.

А другото в моето ежедневие няма как да се случи на тоя етап. Но както написах преди няколко страници - не го отричам.

Останалите - много жалко поведение. Щом и до лични обиди, нападки и класификации стигнахте. И то напълно неинформирани.
Особено няма смисъл, който/която дори не знам от къде се появи, но води парада по простотия.

Едно е да кажеш че със жена с дете не би излязал на среща. Съвсем друго е да кажеш че би било по-трудно отколкото някой без деца.
Щом я имаш емпатията, опитай се да я използваш и си прочети коментарите.

Ами аз точно това съм написал и обяснил неколкократно. Че е по-трудно.
Това дали бих излязъл аз лично или не си е лично мое решение и не виждам защо е причина за избълване на толкова много и елементарни нападки по мой адрес.

# 1 139
Какво го нападнахте момчето, като е напълно искрено и аргументирано. Съвсем нормално е да има усложнения във връзката и отношенията, когато партньорът има вече дете . Не е невъзможно, но се случва най-вече , когато хората се влюбят покрай познанство в реалния живот. Но тепърва да започнеш да излизаш с човек с дете , когато имаш избор и сравнително ограничено време..ами няма нужда. Аз също съм имала задръжки да се запознавам с мъж с дете от предишна връзка и изобщо не смятам да се оправдавам.

Общи условия

Активация на акаунт