Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 231
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 200
Никой от тримата предложени женихи не бих целунала и не бих дала да ме целува. Не толкова, че се познаваме от 5 мин., а по-скоро са отблъскващи на пръв поглед всичките.
С всяко написано и прочетено мнение се убеждавам, че този формат е абсолютно безумие.

# 1 201
  • София
Никой от тримата предложени женихи не бих целунала и не бих дала да ме целува. Не толкова, че се познаваме от 5 мин., а по-скоро са отблъскващи на пръв поглед всичките.
С всяко написано и прочетено мнение се убеждавам, че този формат е абсолютно безумие.

Подписвам се под последното изречение.

А за мъжОвете във формата - също нито един не би ме привлякъл от пръв поглед, но в Мерал има черти, които ми допаднаха като държание към Ивана. Аз обаче бих била по-крайно настроена към човек от друга религия. Нищо против в чисто човешки план, но за брак доста трябва да съм "лапнала плувката", а обезумяло влюбване не ми се е случвало от тинейджърските години.

# 1 202
Само виждам как Никофор има силно желание да прибере жена в кревата си, а за останалото после ще му мисли има ли сили да се справи или не. Друго нищо не показа той до сега.
Това виждам и аз. Дай да си взема целувките и секса по подразбиране, щот нали сме женени, пък детето после ще го мислим, евентуално....
Човещинка. Иска му се на човека. Не я е насилил все пак. Ако не беше опитал, още повече подигравки щеше да отнесе.
Какво би било отношението му към детето, няма как да знаем. Той самия не знае, защото няма никакъв опит с деца, но поне се опитва да е положително настроен.
Крайно агресивни сте в нападките срещу него. Вярно, че е недодялан, но далеч не е толкова лош, колкото го представяте. Шокирана съм как може да сте толкова злобно саркастични към някого. Тук прочетох изключително грозни думи, като се почне от физика, мине се през стил, интелект, финансови възможностти, психично здраве, а за капак и приказките, колко бил загорял.
Като вк чета и си представям една редица от умни и красиви девици. А някъде между тях вие и булката...

# 1 203
Всъщност това, което написа w00x не се различава по нищо от това, което по-големия процент от мъжете в България си мислят / за мен не е правилно, но го приемам. Аз бих взела мъж с деца, дори и той да си ги гледа- за мен е важно да имам точния човек до себе си, а децата са богатство, но такива като мен са малцинство-и мъже и жени/и добре е, че имаме мнението на w00x в темата, защото това ни връща към предаването и протестите на Василена, че са й избрали точно този мъж. Когато си момиче или необвързана жена можеш да търсиш неограничено и се надяваш да се харесате взаимно. Когато си майка с дете търсиш ограничено, именно защото не всички мъже ще ти приемат детето. Тогава едно от най-важните изисквания не е дали е зъболекар мениджър или ходи на фитнес, а това дали би имал добро отношение към твоето дете. Не видях Василена въобще да го прозира това... много жалко наистина.

# 1 204
Само виждам как Никофор има силно желание да прибере жена в кревата си, а за останалото после ще му мисли има ли сили да се справи или не. Друго нищо не показа той до сега.
Това виждам и аз. Дай да си взема целувките и секса по подразбиране, щот нали сме женени, пък детето после ще го мислим, евентуално....
Човещинка. Иска му се на човека. Не я е насилил все пак. Ако не беше опитал, още повече подигравки щеше да отнесе.
Какво би било отношението му към детето, няма как да знаем. Той самия не знае, защото няма никакъв опит с деца, но поне се опитва да е положително настроен.
Крайно агресивни сте в нападките срещу него. Вярно, че е недодялан, но далеч не е толкова лош, колкото го представяте. Шокирана съм как може да сте толкова злобно саркастични към някого. Тук прочетох изключително грозни думи, като се почне от физика, мине се през стил, интелект, финансови възможностти, психично здраве, а за капак и приказките, колко бил загорял.
Като вк чета и си представям една редица от умни и красиви девици. А някъде между тях вие и булката...
Ами той се разгръща с всеки епизод Grinning
В началото повечето бяхме на негова страна, съгласявайки се че е леко смотан,но изглежда добър човек. Обаче и характера му е кофти,не опира само до пари и външен вид, та да има за какво да се  хване човек

# 1 205
Скрит текст:
Написаното от мен, е в отговор на твърденията, че Никифор е изявил желание да се грижи за детето и, а аз такова нещо не видях.
А за воплите, писах ти още вчера, късно е.

# 1 206
Добър човек не бих го нарекла Никифор, за мен този човек има огормни дефицити, дори налудничавост. На този бих му казала "не" в гражданското, ако ще НТВ да ми вземат и долните гащи от неустойки.

# 1 207
Добър човек не бих го нарекла Никифор, за мен този човек има огормни дефицити, дори налудничавост. На този бих му казала "не" в гражданското, ако ще НТВ да ми вземат и долните гащи от неустойки.
Сега ме накара да се замисля, ами ако не иска да се разведе с Василена, дали може да и прави спънки при развода Thinking

# 1 208
Къде виждате да е добър Никифор? Според мен е страшно дребнаво, злобарско човече.

# 1 209
Къде виждате да е добър Никифор? Според мен е страшно дребнаво, злобарско човече.
Имах предвид в първите 1-2 епизода,изглеждаше като захлупен добряк без особени амбиции. След истериите и обидите на Василена на сватбата,повечето бяхме на негова страна,но колкото повече  е в кадър толкова по-зле изглеждат нещата при него.

# 1 210
Не съм казала, че е добър, а че вие сте зли с него. На пръв поглед не е мой тип(не говоря за външност), но това за мен не е повод да плюя и да плюя и да плюя.
Аз и за Василена се въздържам да давам квалификациии, въпреки че не я харесвам.

# 1 211
Не съм казала, че е добър, а че вие сте зли с него. На пръв поглед не е мой тип(не говоря за външност), но това за мен не е повод да плюя и да плюя и да плюя.
Аз и за Василена се въздържам да давам квалификациии, въпреки че не я харесвам.
Добре де, те са си дали г**овете под наем в ова предаване, ще ги дават по ТВ, нормално е да ги коментираме. И ние не сме идеални, всеки си има трески за дялане, но си седим дОма, не сме тръгнали да се излагаме публично и да ни коментират. Те са пределно наясно с факта, че ще има коментари, не дотам ласкави.

# 1 212
Досега се чудих какво баш не му е  у ред на Фори........ ми прическата.
Нааай малкия му кусур е прическата на Льолев.

# 1 213
  • Sofia
Аз честно незнам какво да кажа, но малко по-гнусно ми е да се натискаш и мляскаш с някой, който не ти е никак приятех. За това даже едно друго определение имам - по-нормалното за мен е да си кажеш, че няма да се получат нещата.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 10:51 от vaflichka

# 1 214
Стига бе хора,като ви чета ,ами то не остана един читав в това предаване.То е ясно,че щом са се появили "по телевизора" ще ги разглеждаме под лупа,но аз все си мисля,че във всеки човек има и добро и лошо,и той сам решава кое да покаже.Никой не е изтъкан само от добродетели и обратното.
На мен пък са ми симпатични и тримата мъже(сега дали си бих взела някой от тях вкъщи е под въпрос),но не са отблъскващи,както ми е Василена примерно.Даже мъжете са ми по-симпатични от жените,изключвам Таня,тя си е съвсем нормална и запазена жена.

Относно пиперливата дискусия с w00x,все си мисля,че 95 % от хората го разбраха,включително и опонентките,но някои така си скачат по презумция,когато е мнение на мъж(и то в женски форум!!!)Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт