Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 366
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да. Задължително даже Simple Smile

Аз чакам да ми излязат кръвните от профилактичните прегледи в работата. Но колко достоверни ще са, ако кръвта е стояла 3+ часа на температура 25 градуса, а не в хладилна чанта?

# 256
Те й слагат едно нещо за консервант, та няма значение
Разнасяла съм и в други лаборатории и т.н., ако има консерванта, няма проблем

# 257
  • София
Дано има, макар че не видях дали слагат нещо. Само запушиха епруветките. Преди са ми вземали по 2 броя, този път 3 източиха.
Да знаете случайно дали стандартното допълнително здравно осигуряване към ОЗОФ Доверие покрива психолог/психиатър? Simple Smile

# 258
То си е епруветките, спокойно Simple Smile

# 259
DeVa,
Бях в начална бременност,  когато брадичката ми почервеня.  Реших, че е от хормоните, но 3м. По-късно беше същото положение.  Отидох на кожен и ми каза Розацея, начална фаза. Купих кремове, но не помгнаха, още няколко месеца минаха. Аг ми назначи изследвания на витамини,  вкл В6, който се оказа под долна граница. Почнах прием на МилгамаН докато ми пристигнаха капките Б6.

# 260
ver4eto, а кожният как те диагностицира с Розацея? Защото и на мен наскоро ми поставиха същата диагноза, но се колебая да не става въпрос за нещо друго.

А къде изследва B6? В България май не е много разпространено това изследване.

# 261
Аз пак да питам за изследване на щитовидната какво трябва? На гладно,на жадно? Пия противозачатъчни това има ли значение?

# 262
Да, на гладно и жадно

# 263
Гърне,  в Бодимед ми взеха кръв и го пращат в Германия.  Можеш да питяш в кой ден пращаха пробите, аз давах на предходния ден.
Докторът ме прегледа, даже малко се разочаровах колко бързо го диагностицира, ама толкова му е и диагностика точна.
Ходих на платен прием, в частна болница, ако има значение.
Теб как те диагностицираха?

# 264
Здравейте някой знае ли дали след рязкото сваляне на килограми мога да со докарам проблеми със стомаха.Става ми тежко на стомаха и започва да боли 😔😔😔

# 265
Може да получиш и фтоза/мисля че така се казваше/-смъкване на един или двата бъбрека.От известен уролог го знам.Отделно гастрит,колит,язва...

# 266
Аз от отслабване и глад абсолютен и продължителен си докарах гастрит плюс смъкване на стомаха....

# 267
Аз от отслабване и глад абсолютен и продължителен си докарах гастрит плюс смъкване на стомаха....
Не знам много се притеснявам ходих на гастро и той ми изписа Нексиум прегледа ме на ехограф и ми каза че е гастрит но много ме боли стомах направо не знам много съм се притеснила

# 268
И аз тогава ходих на гастро. Правиха ми и снимка освен ехото и всичко лъсна там. Онзи пита пазила ли съм диети и от това било....шест месеца мисля трябваше да пия две лекарства - едното пантул май, другото не помня, но аз никак не бях редовна. Личната пък ми изписва спазмомен, доволна съм, ама са с рецепти.
И мен ме болеше все, а и водата си повръщах даже в един момент...
Някой път ако ям мазно ми се обажда, смуча хомеопатично Гастроцинезин.

# 269
И аз тогава ходих на гастро. Правиха ми и снимка освен ехото и всичко лъсна там. Онзи пита пазила ли съм диети и от това било....шест месеца мисля трябваше да пия две лекарства - едното пантул май, другото не помня, но аз никак не бях редовна. Личната пък ми изписва спазмомен, доволна съм, ама са с рецепти.
И мен ме болеше все, а и водата си повръщах даже в един момент...
Някой път ако ям мазно ми се обажда, смуча хомеопатично Гастроцинезин.
Направо много съм притеснена постоянно цета някакви неща в интернет и се притеснявам още повече.При мен се стигна до анорексия беше много страшно но след като започнах да ям постоянни болки тежест изследваха ме за хеликобактер но се оказа че нямам

Общи условия

Активация на акаунт