Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 69 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Да тя нали каза ,че като убиеш се умира веднъж - а така със срама умираш всеки ден отново и отново.

# 346
Оф той Азат е такова мекотело за мен. Не ми допадна от началото. Смелостта му дойде чак като изпи един литър алкохол има-няма и взе оръжието.  smile3506 Не ми хвалете такива мъже - пък и как въобще си мисли, че ще го оженят за братовчедка му? Изключваме района и обичаите, че тя му го каза - никога не е гледала на него по друг начин освен като по-голям батко. Той къде е летял в облаците  smile3507 Чудя се кой е спасил Рейян  Thinking няма да е Миран според мен. Той ще научи и ще се опита да я види сигурно, но тя няма да иска. Ярен е баш дъщеря и на двамата си родители - може пък Фърат да я промени към добро с любовта си Laughing И трябва някой да й разясни, че Миран няма намерение даже да я погледне. Да спре да си въобразява. Гьонюл колкото и да я съжалявам, ами като виждаш, че не става - какво се буташ..  Tired

Между другото има логика бабата да е отишла до колибката и да я прибрала. И хоп - после на площада за резил. Нали колата беше черна, подобна на тази, в която се вози семейството. Съгласна съм донякъде, че Миран има достатъчно ум в главата, за да прецени как да действа. Ама то как да мислиш трезво като това черното забулено бабе от 20 години ти натрапва, че мисията в живота е да унищожиш еди - кое си семейство. Той сам си каза - в мен има толкова много омраза и аз не мога да обичам. Нищо, тя Рейян ще го научи какво е любов и песен ще пее Миран. Камък.  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 00:44 от ani_zh

# 347
Боби, абе имам регистрация в контакта, но твоите линкове въобще не ми се отварят, Thinking а ме чопли любопитство за руския превод та не се трае, а няма да мога да гледам епизода на руски по-рано от Неделя вечер. Rolling Eyes
Ани и за мен Азат е мекотело+това, че не ми е и лицеприятен.
Той застреля малката, Хазар му обърна ръката за да не стреля към колата на младоженците и Фърат и бууууум, балончето отлетя. Cry
Дано оцелее, защото за мен е най-свежия образ в сериала, а и е куууууукла, само като я погледна и се усмихвам, а и ги натраква на възрастните отраз. Joy

# 348
  • Варна
Наде, не знам защо така се получава. Аз имах такъв проблем с линкове от момичета , когато нямах регистрация. Чакай да пробвам по друг начин.

ето я групата - виж потърси постовете:
https://vk.com/dizimedya

# 349
Наде, не знам защо така се получава. Аз имах такъв проблем с линкове от момичета , когато нямах регистрация. Чакай да пробвам по друг начин.

ето я групата - виж потърси постовете:
https://vk.com/dizimedya
Айййййй, златна си ми ти, злаааатна, love001 отварям ги чрез групата, но одеве само като линкове йок.
Ще ги изгледам, ще мирясам и беж към леглото.
Този път лека Ви нощ.

# 350
  • Пловдив
Детенцето трябва да оцелее, внася свежест в цялата тази драма, глътка въздух е , а и Зехра не го заслужава, да погребе дете , не, не.
Братовчеда наистина трябва да го оженят за някоя, дали сега няма да направи нещо на "сестрата " на Миран , един вид да си върне за Реян, знам ли и аз. Иначе мисля, че вече няма да иска Реян,нали е "употребена" как ще се унижи така Sad . Ярен да вземе да се ориентира към приятеля, щот Миран няма да я огрее.
Гюнюл кога ли ще се откаже, от идеята за този брак, всъщност ако не е майка й тя няма да се надява толкова, но майката й пуска мухата. Обаче как може да приема за нормално дъщеря й , да е омъжена за първия си братовчед.
(от простете но мислите ми вървят много хаотично )

# 351
  • Варна
Наде Hands Plus1 Hug

Бяха ми любопитни текстовете в началото на сериите. Ето опит за превод. Много са трудни да се предаде с малко думи точния смисъл.

Пролог от 1-ви епизод:
Животът е един миг - като живота на пеперудата.
Дошлият да пречупва, ще бъде пречупен.

Пролог от 2-ри епизод:
Парчетата, падащи от небето, могат да бъдат събрани, парчетата на разбитото сърце - не!

Според мен брата е едно мекотело, но няма да се откаже от Рейян. Дано не убят детето СЦ - ще бъде много гадно.

Бабата, Гьонюл се опитват да направляват Миран, да видим кога ще се събуди и ще види.
А този приятел - хем ми е смешно как се захласна по Ярен, хем ми е жал каква беля си навлича с този ужас на главата. Как пък добрите мъже намират все такива проклетии? : )))))

Излезе и превода с руските субтитри Hands ClapHands ClapHands Clap

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23Hercai&section=search&w= … 100681614_2168577

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 02:09 от BVAR

# 352

Много тежък финал на серията, много Cry

Рейян много бързо и лесно се влюби- за 2 дни. Миран е красив и влиятелен, богат. А тя в това затворено общество колко контакти с чужди мъже може да има... освен това тя си мечтаеше като птица да излети от конака. Там се задушаваше. Деспотичен дядо, който незнайно защо/ за нея/ не я обича. Братовчедката и семейството ѝ от друга страна въртят интриги и предизвикват куп неприятности... да, тя нямаше търпение да се махне от конака.

Миран е отраснал с омраза и жажда за мъст. Но не мога да приема това , което направи на Рейян, не!Каква вина има тя за събития, които са станали толкова отдавна и най- важното- тя е невинна. Един добър човек никога няма да нарани невинен и слаб човек.
Като иска мъст да постъпи като мъж и да потърси сметка на мъжете Шадоолу .
Знам, че отмъщението е въпрос на чест в ония райони на Турция, разбирам , че това е заложено в манталитета на това население, и все пак... Миран е мислил две години отмъщението си, това ли измисли ooooh!
Да, ще ги заболи много Шадоолу , ще бъдат опозорени, това е целта, и все пак не мога да простя на Миран това, което причини на Рейян... Praynig

Кой я извади от огъня? Да, логично е бабата  да е пратила някой да ги наблюдава, тя отдавна очаква това отмъщение и едва ли ще рискува да се провали... това е дело на мъж все пак, защото ще е непосилно за стара жена да влезе в горящата като факла къща...

Сега започва ходенето по мъките на Рейян, на Миран и на ... нас!

# 353
  • IT
Добре де, те се подписаха и им дадоха свидетелството, не се ли проверява преди това този женен ли е или не.

# 354
  • Варна
Алекса - мисля ,че показаха разговор, че този , който ги бракосъчетае после трябва да изчезне т.е. той няма да провери нищо, а сигурно и свидетелството е фалшиво и не е регистриран изобщо брака. То и фамилията на Миран е фалшива. Той се представя като Аксой, а е Асланбей.

Те и много интересно показаха ритуала - без да им се казват имената и без да се чува въпроса, само "Евет" чухме като казват.

# 355
  • IT
Това съм го пропуснала, че ставах напред назад, мерси.Сега го гледам с руските субтитри и бърша сълзи на думите на Хазар към Рейан преди да и сложи червената лента.
Бабето определено е лъгала Миран, защото той говори за 29 години че е чакал разплата, а на гроба тя казва 27(освен преводачите да са объркали числата). Но очевидно този й син е бил нейния любим, и имам предчуствия че хич и не е обичала майката на Миран.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 03:30 от allexa.7

# 356
Добро утро! Ако Миран е син на Хазар, то той е Шадоуло, а Рейан на сина на бабата вещица, то тя е Асланбей. И пак кръстоска на фамилиите.

# 357
Здравейте и благодаря за темата Simple Smile
Нареждам се и аз в редиците на запленените от филма.
Изгледах вчера и втората серия.
Относно варианта Реян да е дъщеря на сина на бабата, може би щеше да мрази и майката на Реян. Но омразата е единствено и само към Хазар. Поне засега само него споменава. Не към дядото, ако беше дядото щеше да иска да отмъсти чрез Ярен, любимата внучка.
А ако Миран е син на Хазар и бабата го знае, но не знае, че Реян не е негова дъщеря, значи подтиква брат да спи със сестра си. Което я прави пълна откачалка. А може с нито едно от двете да не е наясно.

# 358
Добро утро, ветренки!
Много сте писали, интересни и логични коментари, с които съм съгласна. Хем упреквам Миран, хем го оправдавам. Все още имам надежда за Азат да стане адекватен. Може да не е негония куршум уцелил детето.  Много ми е жал за Рейян, но както преди споменах, тя е много силна и ще се пребори с всички, които й мислят злото. Много ще страда това невинно момиче. Вещицата злобна няма да коментирам. Със сигурност тя  ще я изхвърли на площада. Майката и бащата са превъзходни родители. Малкото слънчице мисля, че ще бъде спасено.
От тел. толкова. Като гледам превода още ще коментирам 😀. Завладяха ни с този сериал. Надявам се, че няма да го прецакат като ни занимават в повече с вещицата и дъртака. Въпреки, че са разделени, искам повече Рейян и Миран.
Хубав уикенд🌺🤗

# 359
  • Пловдив
Добро утро!
Реян и Миран както и да въртят бащите, нямат роднинска връзка, няма как да са брат и сестра. Те ще са двойката в сериал, тия хора не са чак толкова извратени.
Ако Миран е син на Хазар, бабата знае 100% и нарочно на него иска да отмъсти, чрез синът му. Може Хазар и майката на Миран да са били влюбени, а "бащата" да я отвлякъл, или да му е изневерявала (още нямам точна идея) и бащата да е разбрал, че Миран не е негов син и да е убил жена си, и да се е самоубил, за това и да са 2те години разлика, които споменахте по-горе. А бабата изобщо не е обичала снаха си, но чрез нея настройва яко Миран,на гроба като беше нищо не каза към женския гроб, само този на синът й. А може и да не знае ,че Миран не й е внук, да си мисли,че Хазар ги е убил (и това още не съм го измислила). Иначе майката и бащата са умрели в един и същ ден, така че или бащата ги е убил, или някой друг и е натопил Хазар, не ми се иска, накрая да излезе убиец, не мога да възприема този  човек като убиец, да остави две деца без родители.
За бащата на Реян не знаем нищо, майката е била на 17 , прекалено млада да е омъжена, но пък по онова време е било нормално нещо. Да се надяваме че следващите епизоди ще има раздвижване Simple Smile
(аз пак написах цял роман, но и вчера си казах ,че хаотично ми вървят мислите, като се сетя нещо, пиша, ако не ви е приятно ми кажете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт