КГБ = Клуб на Готините Баби - 195.

• 50 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • в малка спретната къщурка
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 646
Христос Воскресе!
Светли  Великденски празници, момичета!
Мир, любов и топлина в семействата ви и в света!

# 647
  • София
 easter

Христос Воскресе!
Мир и любов.

# 648
  • София
Во истину воскресе! Здраве и благоденствие за вас и семействата ви!

Готова съм и аз още вчера с козунаците, яйцата бяха в четвъртък. И ние с деди сме двамата, децата заминаха на разходки. Малкият вчера ми се обади да ме пита направила ли съм му козунака.  Simple Smile  много го обича.

Със здраве!

# 649
  • София
 easter easter  easter
Добро утро и честит Великден!

# 650
Христос Воскресе!
Нека неговото възкресение донесе вяра, надежда и любов в сърцата ви!

# 651
Христос воскресе!
Да бъдем по-добри, да има обич в сърцата ни!
Мир и спокойствие!

Козунаците направени,яйцата боядисани.Сутринта станах в пет часа и сложих мръвките.
Готови са.Сега допивам кафето и мятам дроб сърмата.
Сестра ми,племеника,жена му е най-малкото човече -племеничката ще дойдат.
В късния следобяд тръгваме към Чирпан.И там ни чакат.

Лек и спокоен да е празничния ден!

# 652
# 653
  • Вила Великула
Христос воскресе! Мир и любов!

# 654
  • София
Христос Воскресе!
Здраве, радости, вдъхновение и късмет, а незалязващата светлина да разпръсква и най-гъстата тъма по пътя ни. "Защото светлината в мрака свети и мракът я не обзе."

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 12:43 от Яжка

# 655
  • тук, на мястото си
Честито Възкресение Христово!
Живи,  здрави и благословени  да сте вие и семействата ви!

# 656
Во истину воскресе!

Честито Възкресение Христово, момичета!  Светлина, хармония  и обич в душите ни! Мир за всички ни!Благословени да са помислите и живота ни!

Flo - цветенце, да е жив и здрав Георги, засега малък мъж, но  с красиво име! Благословен да бъде със здраве, буден ум, късмет и безброй сбъднати мечти и пожелания към него!

И Мамси, Hug Hug Hug! От здраве, много споделена обич и безброй поводи за усмивки и удовлетворение да не се отървеш!

Светли празници на всички  вас и семействата ви!

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 20:37 от arita

# 657
  • София
Добрутро!  Тия дни ставам късно, изле жалваме се е току-що си заредих разсънващото  кафе.
Ще ходим днес на разходва из планината,  но не много нагоре, че да не ни побхване дъждът. Готова съм със снаряжението и като гаврътнем черната течност потегляме.

За вас, любителки на четивото,  ви нося текст.  Simple Smile
Не мога да го скрия, от телефона пиша.  Wink

БОЙКА  АСИОВА

ОЧИ

От книгата  ПРИПИСКИ

Трева в парка. Подрязана. Стабилно зелена. Сериозна. Еднаква. Като че гледа навътре в себе си. Единствено с тези очички е погледнала към небето. Посипани ситни, бели, порозовели в средата цветенца. Чисти, невинни като детски очички. Напук на сериозната трева закачливо се усмихват на слънцето. То не бърза. Лятото е пред него, има време да си поиграва с цветята. Хората бързат. Затова и очичките не гледат към тях. Случайно само някоя закачка попадне в нечии очи, те погледнат към земята и открият, че наоколо е много хубаво.
Минават през парка очи. Дълбоки и черни, меко кафяви, ведро сини, изумрудено зелени, пъстри. Всякави. Носят в себе си смях и тревога, кремък и печал, празнота и...
Завиждам на човек с очила. Удобни са. Има зад какво да се скриеш. Ако те е парнал страх под лъжичката, очите не могат да те издадат. Лещите го пречупват, натрошават, стриват го на прах и става на нищо. През стъклата гледаш спокойно. Паренето си остава в тебе.
Ако не те е срам, безсрамието ти даже изглежда интелигентно в тънките рамки.
Не искаш ли да срещнеш нечий поглед, пак се скриваш за очилата. Другият и да се вглежда, не може да е сигурен, че не очите ти, а стъклата блестят.
А как безнаказано можеш да си ги шариш. Наляво, надясно. Вземаш си на прицел чифт студени или чифт сведени (май по-добре сведени) и ги гледаш. Просто ги гледаш неостпъно и обещаващо, докато те затрепкат безпосочно и... отминаваш. Ако искаш.
Чифт очи не ме оставят на мира. Преследват ме където и да съм. На сън или наяве. Резливи, проникват в мене. Смущават ме. Разбъркват душата ми. Накъсват ми съня. Събуждам се задъхана. Унасям се в нега. Замижавам, искам да се скрия от тях, но те ме преследват извън моята воля. Леко присвити, сякаш за да пропуснат истинската светлина в себе си.
Някой ме гали. Усещам го. По шията. Зад ухото, по рамото... Тръпка. Лещите са съсредоточили слънцето в една точка. Ще ми запалят кожата. Този някой... Гледам го право в очите, в човечетата. Хващам го за яката. Надвесвам го над себе си. Запращам го по дяволите. „Махни си очилата, за бога!“

# 658
  • София
Привет, красавици?
Как изкарахте празника?
Преядохте, препихте или се поизморихте?

Слагам само кафе. След толкова ядене - закуска не се полага Mr. Green

Желая ви спокоен ден. Heart Eyes

МАРИНКА, изпревари ме Simple Smile. Публикувам и отивам да чета Бойка Асиова.Харесвам я...

# 659
  • Русе
Добър ден от мен.
Връщам се от среща
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/58460457_28657 … f&oe=5D67D570

Следобед пътуваме към Варна.

Общи условия

Активация на акаунт